Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 2 dilimle dursam yerim de yedikçe yiyesim geliyor hamur işini. Bayram’ın 2. Günü 21 gün bitiyor benim belki buzluktan börek çıkarırımÖğle öğünü yerine iki dilim börekle 1 bardak ayran içebilirsin canım kendini neden sıkıyosun ki o günde ekmek yemez diğer öğünün protein sebze ağırlıklı olursa sıkıntı olmaz senin için
İnstagramda biri diyet tatlılar vs paylaşıyor. İstersen özelden yazarım.Bi yane yulafli kurabiye tarifi var. Onu denemeyi dusunuyorum.
Yulaflı Kurabiye Tarifleri (Sadece 3 Malzeme) Yulaflı Kurabiye Tarifleri (Sadece 3 Malzeme) - Nefis Yemek Tarifleri
Bebe 19 aylık hala oluyor. Hele dişi çıksın görZaten aynı göğsüm ilk bebeğimde de lohusalık zamanı sıkıntı olmuştu . Ama şimdi niye olur ki bebe 3 aylık. Süt kanallarında sıkıntı mı var acaba.
Oyle bi aliyorumki artij rejim mejim takmiyo vucut bu saatten sonrasen bu kadar az yemeğe nasıl alıyorsunyok artık
Lansinoh kremle geciyo canim hemenZaten aynı göğsüm ilk bebeğimde de lohusalık zamanı sıkıntı olmuştu . Ama şimdi niye olur ki bebe 3 aylık. Süt kanallarında sıkıntı mı var acaba.
Sahura güldüm 5 fındık 2 fındıkSahur yulaf lapası
5 fındık
5 badem
2 fındık
1 günkurusu
İftar
Fırında Balık-baharatlı biber,soğan
2 acı biber turşusu
Canım merhaba şekersiz 21 de kavun karpuz üzüm gibi Yüksek meyve şekerli meyveler yok aklında olsunSabah;
2 y.k yogurt
1 dilim peynir
Yarim domates
2 dilim ekmek
1 ince dilim kavun
Cay
Ara;
3 hurma
Aksam;
1 tabak ispanak kavurmasi
5 mini kofte
1 kase domates corbasi
Canım merhaba şekersiz 21 de kavun karpuz üzüm gibi Yüksek meyve şekerli meyveler yok aklında olsun
Deneyeyim canım sağolLansinoh kremle geciyo canim hemen
EYvahhh çok zor yaa hele o şekilde emzirmeye çalışmakBebe 19 aylık hala oluyor. Hele dişi çıksın gör
Şu şekersiz 21 gün kitabını yazan kadının instagram hesabını takip etmiştim geçen sene yaptığımda.Nerden ogrendin bu bilgiyi canim? Yedigim kavunun tadi tuzu yoktu onda gecerli olacagini zannetmiyorum zaten