Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Lierac ditr krem kullandim canim sarkma gozlemlemedim

Gunaydin. Benim ufak son bir aydir hoc uyutmuyo dogru duzgun ama yine de elimden geldigince spor yapmaya calisiyorum.
Sabah yarim litre limonlu su ve bir tane sutlu kahve ictim. Sonra 20 dk leslie ve yine leslie core and back hareketleri yaptim. Benim sorunum bolgesel. Gobegim var ve iki sezeryan sonrasi sarkti. O yuzden gobek calisiyorum. Simdi de kahvaltimi yaptim. Bir haslanmis yumurta, bir kasik labne, 4 zeytin, bir dilim tam bugday ekmegi, domates, salatalik, biber

Kolot peyniri ne canim

Günaydın herkese dün menümü yazamadım.
Sabah:
3 çeri domates
Yarım( orta boy)salatalık
Yarım y. Kaşığı un ,50 ml süt,1,5 yumurta ve kaşarlı omlet.
10 gr erzincan tulumu
5 gr süzme peynir
1,5 ceviz

Öğle:
Yarım muz
6 çilek

Akşam
El yapımu orta boy tırnak pidenin yarısı
Tereyağlı Domates sos
5 adet tire köfte
1 Kase yaklaşık 250 ml yoğurt yedim

Akşamki yemekte çatlayacaktım.

Toplam 1500 kalori civarı yedim.

Tartıda -300 vardı. Çok şükür.

Merhaba kızlar
Kahvaltı
2 tane haşlanmış yumurta
Salata
4 tane kayısı kurusu
Ara
Kahve
2 tane hurma
Ekmeği günde 2 dilime düşürdüm Öğle ve akşam birer dilim yerim sabah tartıldım yediklerimi azaltmanın etkisini gördüm bu beni motive etti.

Canım karamsarlığa düşme cook iyi gidiyosun az daha sabır nolursun haklısın bide şu var şimdi diyetteyim diye yemiyosun ama asıl sınavımız korumaya geçince başlıycak canım çünkü o zaman ölçülü yeme mecburiyetindeyiz eskiden olsa 3 dilim baklava yerdin diyelim korumada 1 dilim yiyip gun içindeki diğer yediklerini kısıtlıycaksın kilo almaya meyilli insanların yani bizlerin hayatı hep böyle sürüp gidicek

Aynen dedigin gbi yani hicbiseyin ne sonu ne baslangici zaten kilo vermek maalesef...

Kizlar belki yararlanir olue diye yazmak istedim suan hala tartilmadim ama ben anliyorumki kilomda bir degisen yok arkadasimin ablasi diyetisyen onunla konusurken sormasini rica ettim kadin su cevabi vermis, belli bi kilodan sonra ki benim kilom artik ortalamanin altina dogru indigi ickn vucut bunu savas zamani olarak algiliyormus ve kendini kilitliyormus... Vucudumhz aclik savas moduna giriyormus uzun suren diyetlerde ve daha fazla guc kaybetmemek icin en onemlisi de hayatta kalmak icin yag yakimini bir sure durduruyomus. Ve genetik kodlamayi vucut unutmuyomus bunu bi doktordan daha dinlemistim. Her insanin bi vucut yapisi var genlerden gelen ve vucut bunjn altina inmek istemiyormus ornegin biz sulalecek basenliyiz tamam kilo verdim ama vucut diyoki yeter daha fazla zorlama ordan sonrasi seni asar ben kendimi durduruyorum diyor. Falan filan kadinin dedigi SABİR(hic bende olmayan), İNANC VE SUREKLİLİK... Bugun askindanhic spor yapasim yoktu ama kilo vermeyi gectim eski kiloma tekrar donersem dedim cooook yazik olacak o yuzren simdilik diyete devam

Gercekten diyet, saglikli yasam artik adina her ne derseniz insani cok zorlayan terbiye edem bi donem... Kendinle iradenle surekli savas halindesin... Zararli olan her seyin tadi maalesef asiri lezzetli, (yasak olan her seyin zevk verdigi gbi) devamlu git gel icindesin. Yesen sonrasinda pismanlik can sjici, yemesen haz duygusu duymuyorsun yani cok gitgelli bir surec

Esim yine gitmiş, baklava almis gelmis. Sekersiz diyete başladığımı bildigi halde. Gordukce canim istiyor. ben de simdi sekersiz granola, kurabiye tarifi falan bakiyorum

Esim yine gitmiş, baklava almis gelmis. Sekersiz diyete başladığımı bildigi halde. Gordukce canim istiyor. ben de simdi sekersiz granola, kurabiye tarifi falan bakiyorum
O granolaya baktim masallah yani icinde o kadae cok sey varki brownie yerim daha makbule gecer yemin ederimno ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…