Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lierac ditr krem kullandim canim sarkma gozlemlemedimSen kaç kilo verdin? Sarkma oldu mu? Benim bu ikinci çocuk, bunda deriler toparlanmıyor sanki ben kilo verdikçe sarkıyor gibi geliyor.. 20 kg. Dan fazla verdin doğum sonrası çoğu ödemdi herhalde.. 5-6 daha ilk elden vermem lazım hamile kaldığım kiloya dönmek için.. sanki kalçalarım bile sarkıyor kilo verdikçe..
Kolot peyniri ne canimGünaydın dün akşam iftar öncesi çocuklar coştu baya eşim iftar yapsın diye yiyemeden bebeği alıp uyuttum. Sonra kalkıp biraz yedim.
Sabah 9:30 kahvaltı (öncesinde hazırlarken 4 bardak su)
1 haşlanmış yumurta (hiç sevmiyorum normalde sadece kışın yerim)
Salatalık kapya biber maydanoz
5 zeytin 1 parça kolot peyniri 1 kaşık labne
2 ceviz 7-8 kiraz 1,5 kayısı 3 erik
Ceviz yedim diye ekmek koymadım zaten fazla fazla doyurucu bir kahvaltı
Hem gözü de doyuruyor fotoğraftaki gibi dizince
Yalnışım yoksa mıhlama nın içine konulan kasar peynir gibi eriyen bi peynir olması lazım canımKolot peyniri ne canim
Canım karamsarlığa düşme cook iyi gidiyosun az daha sabır nolursun haklısın bide şu var şimdi diyetteyim diye yemiyosun ama asıl sınavımız korumaya geçince başlıycak canım çünkü o zaman ölçülü yeme mecburiyetindeyiz eskiden olsa 3 dilim baklava yerdin diyelim korumada 1 dilim yiyip gun içindeki diğer yediklerini kısıtlıycaksın kilo almaya meyilli insanların yani bizlerin hayatı hep böyle sürüp gidicekO eski pantolonlarin elbiselerin icinw girebilmek, bu kiyafet bana olue mu die dusunmeden giyinmwnin hazzi gercwkrwn cok.guzel ama aclik maalesef oluyoe gece... Yani evet zayifladim ama ac bi insanim.seklinde devamli beynim... Ama obur turlude karnim.cok tok ama kocaman kalcalar, esimin ia arkadaslarinin esleriyle cekilwn fotolara vaktim elimde bebek koca bacaklarimla ay yok ya o zamanlara donmek istemiyorum daha zaten yolum bitmis bile degil... Yine oglen elimde cips oaketi diger elimde kolayla cocuk sallamak istemiyorum, sabahlari patates kizartmaaiyla kahvalti yapmak sureili baklava yemek... Bhnlari yemek cok gyzeldi ama fotograflardaki halim ve surekli bedenimi saklayacak kiyafetler giymek... Oooof ikilemler
Aynen dedigin gbi yani hicbiseyin ne sonu ne baslangici zaten kilo vermek maalesef...Canım karamsarlığa düşme cook iyi gidiyosun az daha sabır nolursun haklısın bide şu var şimdi diyetteyim diye yemiyosun ama asıl sınavımız korumaya geçince başlıycak canım çünkü o zaman ölçülü yeme mecburiyetindeyiz eskiden olsa 3 dilim baklava yerdin diyelim korumada 1 dilim yiyip gun içindeki diğer yediklerini kısıtlıycaksın kilo almaya meyilli insanların yani bizlerin hayatı hep böyle sürüp gidicek
Sanmiyorum canimKızlar yakın vakitte pazara giden var mı çocukları alıyorlar mı pazara bilginiz var mı hiç
İste o sureklilik cok zorBen de coook uzun zamandir 60in altina inemiyorum süreklilik sart
Esim yine gitmiş, baklava almis gelmis. Sekersiz diyete başladığımı bildigi halde. Gordukce canim istiyor. ben de simdi sekersiz granola, kurabiye tarifi falan bakiyorumGercekten diyet, saglikli yasam artik adina her ne derseniz insani cok zorlayan terbiye edem bi donem... Kendinle iradenle surekli savas halindesin... Zararli olan her seyin tadi maalesef asiri lezzetli, (yasak olan her seyin zevk verdigi gbi) devamlu git gel icindesin. Yesen sonrasinda pismanlik can sjici, yemesen haz duygusu duymuyorsun yani cok gitgelli bir surec
O granolaya baktim masallah yani icinde o kadae cok sey varki brownie yerim daha makbule gecer yemin ederimno ne yaEsim yine gitmiş, baklava almis gelmis. Sekersiz diyete başladığımı bildigi halde. Gordukce canim istiyor. ben de simdi sekersiz granola, kurabiye tarifi falan bakiyorum
Bi yane yulafli kurabiye tarifi var. Onu denemeyi dusunuyorum.O granolaya baktim masallah yani icinde o kadae cok sey varki brownie yerim daha makbule gecer yemin ederimno ne ya
Aldılar canım zaten girişte bi görevli falan yoktu rahat girdimSanmiyorum canim