- 10 Aralık 2019
- 147
- 432
- 23
- 34
Sağol canım bende indireceğimFat secret diye uygulamadan yapıyorum ben canım. Orda insanlar her gün kilolarını da, yediklerini de paylaşıyorlar. Motive oluyorum. ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bende indireceğimFat secret diye uygulamadan yapıyorum ben canım. Orda insanlar her gün kilolarını da, yediklerini de paylaşıyorlar. Motive oluyorum. ☺
6 aylık olana kadar prima kullandım canım. Ondan sonra şimdiye kadar sleepy kullandım ikisinden de memnundum başıma böyle bişey geldi doktor bez alerjisi deyince molfiks aldım ben kuruluğunu pek beğenmedim şu an primaya döndüm. Islak mendil çok uzun zamandır sleepy yenidoğan kullanıyorum. Bende pamuk alıp deneyeceğim sağol canımHangi bezi kullaniyorsun canim? Ben dogdugundan beri bir kez bile islak mendil kullanmadim hep pamuk kullaniyoruz icim rahat ve cok pratik.
Çok sağol canım bende kullanmayacağım artık. Banada kaç ay sonra olmaz gibi geldi ama bez şeklinde izi görünce Doktorda söyleyince değiştim bakalım Bi süre böyle devam edeceğim sık değişmekte iyi gelmiyorNe demek geçmiş olsun yenidoğan mendilinden kullanıyordum dr kullanma dedi.Bezi de değiştirmedim ben baştan beri kullandığınsa kaç aydan sonra alerji olmaz sonuçta
6 aylık olana kadar prima kullandım canım. Ondan sonra şimdiye kadar sleepy kullandım ikisinden de memnundum başıma böyle bişey geldi doktor bez alerjisi deyince molfiks aldım ben kuruluğunu pek beğenmedim şu an primaya döndüm. Islak mendil çok uzun zamandır sleepy yenidoğan kullanıyorum. Bende pamuk alıp deneyeceğim sağol canım
Yoktu canimŞeker var mıydı gebelikte?
Baktım canım bizim bütçemizi biraz aşıyor bide ben şu an ücretsiz izindeyim. Ama tupperı çok beğendim. Pratik çok iyiBez konusunda burada yazmistim kullandigim bezi bambo nature biraz pahali bilmiyorum tercih eder misiniz ama ben cok memnunum dogalligindan. Pamuk kullanmami da sana anlatayim belki baska arkadaslara da fikir olur
Tupperware ıslak mendil kutusu - GittiGidiyor
Tupperware ıslak mendil kutusu GittiGidiyor'da! tupperware ıslak mendil kutusu modelleri, tupperware ıslak mendil kutusu özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile GittiGidiyor'da! -www.gittigidiyor.com
Bu tupperin islak mendil kutusundan var bende. Bebek pamuklarini yerlestiriyorum icine suyu kaynatip uzerine dokuyorum yeterli miktarda. Ve istedigim zaman acip kullaniyorum. Oyle her bez degismede islatmiyorum yani fikir olsun.
Aynen minnoş bir kaju 24 kal falan. :)Ben de yıllar önce kalori hesabıyla iyi vermiştim tekrar yapıyorum.Küçük diye yediklerimizin meğer ne kalorileri varmış
Yalnız benm başıma geldi. Gündüz sleepy gece prima kullanmıştım bi ara deneme amaçlı çocuk çok kötü pişik olmuştu. Primadan geçiş olunca pişik oluyorlar.6 aylık olana kadar prima kullandım canım. Ondan sonra şimdiye kadar sleepy kullandım ikisinden de memnundum başıma böyle bişey geldi doktor bez alerjisi deyince molfiks aldım ben kuruluğunu pek beğenmedim şu an primaya döndüm. Islak mendil çok uzun zamandır sleepy yenidoğan kullanıyorum. Bende pamuk alıp deneyeceğim sağol canım
Tamam canım deneyeceğimGezginnnn Sudokrem öneririm.
Biz şimdi verip fit anne olma yolundayız canım sen büyütünce verirsin InşAllahemzirirken kilo vermek zor iş ya. insanın yedikçe yiyesi geliyor. bebişte emiyor. aman çocuk büyüyünce viririz.
Haklısın canım neye alıştıysa değişmemek lazım doğruYalnız benm başıma geldi. Gündüz sleepy gece prima kullanmıştım bi ara deneme amaçlı çocuk çok kötü pişik olmuştu. Primadan geçiş olunca pişik oluyorlar.
Haklisin suan birakiyorum bana yeni bi bakic acisi kazandirdin thanksemzirirken kilo vermek zor iş ya. insanın yedikçe yiyesi geliyor. bebişte emiyor. aman çocuk büyüyünce viririz.
emzirirken kilo vermek zor iş ya. insanın yedikçe yiyesi geliyor. bebişte emiyor. aman çocuk büyüyünce viririz.
Ayyy yag silme iskencesiiii ve sinir bozukluguGünaydın
Sabah 6:00 2 taze kayısı 1 fincan kakao tarçın ve sütle Türk kahvesi
kahvaltı 9:00
1 tane sahanda yumurta
1 parça kolot peyniri
labne peynir
1 salatalık
2 tane közlenmiş kapya
kiraz da çıkarmıştım ama yiyemedim çabuk doydum
öğle 12:30
10 tane yaprak sarma (ne zamandır canım istiyordu komşu dün getirdi geç diye yememiştim)
2 ceviz
1 bardak rezene çayı
akşam menüm belli
dünden kalan tavuk ızgara ile salata
mercimek çorbası
yoğurt ya da ayran
arada sabah yemediğim kirazları yerim
sabah yağ döktüm mutfakta 1 saat onu temizledim bez sıkmaktan bileklerim ağrıyor.
sadece yürüyüşümü 10bine tamamlarım ev içinde
Yaa cok incesin mutlu oldum beni hatırlamana aslında bırakmadım her gün sporumu yapıyorum. elimden geldiği kadar yedigime de dikkat ediyorum tartilmiycam bir müddet motivemi düşürdüğünü farkettim. Hayal degilim yaa burdayım kuzenlerle whatsapp grubu kurduk oraya takıldım burayı unuttum. hedefe doğru devam bu Kilolar beni bırakmadıkça benimde onlari bırakmaya pek niyetim yok. Tekrar teşekkür ederim beni merak ettiğin icin ❤Ben en cok Berrfeelinda ye uzuldum nerelere gittin bacim sen bi sevkle basladin ne guzel vermeye baslamistin hayal oldun uctun gittin
Sorma üstüne bir de kızım çişini kaçırdı orayı da kırkladım.Ayyy yag silme iskencesiiii ve sinir bozuklugu
Rica ederim cabim devam etmene sevindimYaa cok incesin mutlu oldum beni hatırlamana aslında bırakmadım her gün sporumu yapıyorum. elimden geldiği kadar yedigime de dikkat ediyorum tartilmiycam bir müddet motivemi düşürdüğünü farkettim. Hayal degilim yaa burdayım kuzenlerle whatsapp grubu kurduk oraya takıldım burayı unuttum. hedefe doğru devam bu Kilolar beni bırakmadıkça benimde onlari bırakmaya pek niyetim yok. Tekrar teşekkür ederim beni merak ettiğin icin ❤