Evet haklısın canım. Mesela sabah 59.1 geldim, az önce 58.8 geldimCanim gecen buraya da atmistim fotosunu ramazanda en dogru tartilma zamani sahurdan 12 13 saat sonrasiymis. Tam iftardan sonrasi asiri sivi kaybindan dogruyu gostermiyormus.
Ben eşimle iftar saati yiyorum canım ama günde 3 öğün yapıyorum 2 ana 1 ara az yiyince sorun olmuyor hem gece kaçamağıda yapmamış oluyorumKızlar Kızlar ben akşam öğünümü nasıl yapacağımı şaştım ya. Çocuklarla erken mi yesem eşimle iftarda mi yesem?
Valla ben de ne yapcam bu konuda bilmiyorum. Eşim yalnız iftarını açmasın diye ona eşlik ediyorum ama çok geç yemek yemiş oluyorum diyete uymuyor bu durumda.
Canım mantıklı aslımda ama iftar diye güzel bir menü oluşturunca bende az yiyemiyorumBen eşimle iftar saati yiyorum canım ama günde 3 öğün yapıyorum 2 ana 1 ara az yiyince sorun olmuyor hem gece kaçamağıda yapmamış oluyorum
çok iyi bir düzen. Valla bu Ramazan her yönden çok bunalttı bana. Yeme düzeni, davulcular çıldıracağımBen tam iftar saati bebegi uyuttugum icin esim yalniz yiyor. Yeme isini de 5-6 gibi bitiriyorum en gec sonrasinda ufak meyveler disinda yemiyorum o da yine en gec 8 e kadar oluyor.
Boyum 1.63 canımDersolsun boy kacti canim?