Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Aksama sucuklu kusu fasulye var diyetisyenim 6 kasik dedi tam sogani dogradim sucuklari dogradim kiz agladi. Yaf bu gündüzleri sürekli ayakta sallanmak istiyor ve gündüz uykulari parça parca ve cok kisa. Bakici nasil bakacak bu cocuga umarim sikayet etmez sürekli ayagimda diye😞
Neyse bi daha uyusunda gidip yemegi yapayim. Sabah yarim yumurta 2 dilim ekmek tahin pekmez yedim ara ogun portakal oglen kabak yemegi.
Benim bebe de gündüzleri hep kucak istiyor ve uykuları az . Dediğin gibi bakıcı isyan etmese bari . Bugün inanır mısın kucağımda bisikletime bindim 10 dakika o da. Spor yapamıyorum hiç vakit olmuyor. Bebe uyuduğu zaman da ya temizlik yapıyorum ya yemek. Tabi bir de kızım var o da ilgi istiyor ya da onunla oyun oynuyoruz. 😂😁

Benim bebe de gündüzleri hep kucak istiyor ve uykuları az . Dediğin gibi bakıcı isyan etmese bari . Bugün inanır mısın kucağımda bisikletime bindim 10 dakika o da. Spor yapamıyorum hiç vakit olmuyor. Bebe uyuduğu zaman da ya temizlik yapıyorum ya yemek. Tabi bir de kızım var o da ilgi istiyor ya da onunla oyun oynuyoruz. 😂😁
Ben hata kaza olmazsa ikinci cocuk asla dusunmuyorum yas oldu 33 mümkün degil yani. Rabbim bu evladima hayirli ömür versin ve hepizinkine tabi. Bende de durum ayni ya kucakta ya ayakta sallamaca. Bende 2 haftadir spor yapmiyorum ama kesinlikle bu aksama yapacam.

Sabah:
2 tam bugday
Peynir
Yumurta
5-6 ceviz
1 tatli kasigi bal
1 cay kasigi tereyag

Oglen:
6 kayisi
4 dilim tarcinli kizarmis ananas hafif ustunse bal var

Aksam:
2-3 temek kasigi tavuk sote
6 dilim firinda kabak

İzlenim:
Yarin oturup biseyler yemek istuyorum adam akilli oglen karnim ac

Ayyy bu kcakta uyuyanlar cok zor valla bizimkide ayakta salla salla oyle uyuyor sadece spor yapmak iskence zaten

Kızlar Kızlar ben akşam öğünümü nasıl yapacağımı şaştım ya. Çocuklarla erken mi yesem eşimle iftarda mi yesem? 😭😭

Oğluma da uyku eğitimi verdim canım ama oda pamuk ipliğine bağlı sanki davulcudan korktu düzenimiz değişti gene bitti eğitimimiz ramazan sonrası sil baştan bi daha 🤦‍♂️
Davulcudan biZde muzdaribiZ. Bugün cimere şikayet ettim. Bakalım ne olacak? Ama bir kere uyku eğitimi aldıysa merak etme dönüşü kolay olur. Sadece desteklere çok alıştırmamaya çalış. Daha 15 gün var çünkü

X