Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Iyi ki dogdun canım. Mutlu yillarin olsun sevdiklerinle beraber

2 dilim tam buğday
Zeytin
Salça
Zeytinyağ
Fındık ezmesi
yumurta
Salata

kısır bol yeşillikle

kahve
çeyrek muz
Çeyrek elma

1 kabak dolması
Salata
1 dilim ekmek

Yine aç yatıyorum. Tahin helvaları, Şam tatlıları içinde şekersiz diyeti bozmuyorum ona göre :)

Doğum günün kutlu olsun canım benim

Akşam yemekte tavuk sote, salata, 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Ama sonra çayın yanında çerezleri götürdüm oysa ne güzel gidiyordum. Adet oluyorum olmaya yakın böyle benim iştahım artıyor

Doğum günün kutlu olsun canım benim
Iyi ki dogdun canım. Mutlu yillarin olsun sevdiklerinle beraber
Mysonismysun nice mutlu yaşlar sana, iyi dileklerin için teşekkürler
Mysonismysun dogum gunun kutlu olsun caniiiiim nice mutlu saglikli fit yillara ❤

Tesekkurler kizlar hepiniz cok cok sagolun

Not: sekersiz 21 gunu unutma pasta falan
Aminnnn doğum günün kutlu olsunnn
Günaydın kızlar

Doğum günün kutlu olsun canım ailenle sevdiklerinle nice güzel yıllara
Nice mutlu yıllarınız olsun ailenle.
Doğum günü kutlu olsun canım benim nice güzel senelerin olsun InşAllah ailenle sevdiklerinle

Tesekkurler kizlar hepiniz cok cok sagolun

Kizlar soyle bi karar aldim kendimce kendimi gaza getirmek icin; zara mango tarzi yerler biliyosunuz temmuz ayinda yaz indirimime giriyo su meshur hicbie kadinin hayir diyemedigi %70 tabelasi varya ben 3 yildir kendime dogru durust bisey almadim cunku istedigim fizikte degildim. 68in altina dusemedim 2017 den sonra... İste temmuza kadar istedigim kiloya gelip parami da biriktirip temmuzda alisveris yapayim.diyorum.bu beni baya gaza getirdi herkesin kendine gore zevki vardir magaza yonunden belki sizde de zayiflama isteginizi arttirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…