- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Günaydın kızlarr kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumbende 76.4 çıktım ve -2 kiloyla bu haftayıda güzel bitirdim çok şükür
Bu arada benim gibi diyet yaparken aynı şeyleri yemekten sıkılan varsa bir tarif vericem aslında çok basit ve bir o kadarda lezzetli oldu
2 yumurta 1 yk tam buğday unu(ekmek hakkım) az süt çırpın geniş tavada krep gibi pişirin.sonra yarısını tatlı yarısını tuzlu nasıl seviyorsanız üzerini doldurun afiyet olsun
süpersin canım her eksi iyidirKızlaaar kocaman maşallahımı aldım geldim günaydın diyorum size. Maşalllah maşallah
Ben söylemeye utanıyorum şekersiz 4. Gün bitti ama sadece -200 gr değişiklik var.
Sporu daha ciddiye almam gerekiyor bunu anladım
76,8 ile ilk 76 lı kilo bildirimimi yapıyorumautumnn
burasının en güzel yanı bu. Fren görevi görüyor. Süper bir eksi maşallahŞahane bir günaydın
66,6 ile -0,6! Bence fena değil Kızlar :) en azından doğru yoldayız..
dün evde kurabiye, kek, pide vardı hiçbirine ağzımı sürmedim :)
daha ne olsun canım süpergünaydın güzel anneler ,
60.1'den 59.1 ile geldim. İlk haftaya göre fena sayılmam sanırım :)
Çok teşekkür ederim canım bunlar hep ödem inşallah 78leri tekrar görebilirimEfsane geri dondutebrik ederim canim
valla regl iken böyleysen normalde kaçsın???? Süper seni yakalayacağımGünaydın.Tebrikler herkese.Geçen hafta 78.7 bu hafta 79 regle bağlıyorum
Aman artı olmasından iyidir.Gunaydin. 79.6 ile haftaya sabit basliyorum. Ama moral bozmak yok sekersiz 21 gune basladik cunku oyle ya da boyle verecegiz... herkes cok guzel kilolar vermis tebrikler
Harikasın canım maşallah. Tarife bayıldım deneyebilirimGünaydın kızlarr kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumbende 76.4 çıktım ve -2 kiloyla bu haftayıda güzel bitirdim çok şükür
Bu arada benim gibi diyet yaparken aynı şeyleri yemekten sıkılan varsa bir tarif vericem aslında çok basit ve bir o kadarda lezzetli oldu
2 yumurta 1 yk tam buğday unu(ekmek hakkım) az süt çırpın geniş tavada krep gibi pişirin.sonra yarısını tatlı yarısını tuzlu nasıl seviyorsanız üzerini doldurun afiyet olsun
Maşallah canım hep böyle gitsinKızlar Kızlar şekersiz birkaç saatim çok iyi gidiyor
İyi canım ama canım tatlı çekiyor fit tariflerden yapiyim diyorum içlerinde bal yada pekmez var yasakmı onlarNasil gidiyor sekersiz gunumuz
İyi canım ama canım tatlı çekiyor fit tariflerden yapiyim diyorum içlerinde bal yada pekmez var yasakmı onlar
autumnn ben bal.yedim yahu bal vardi dimj
valla regl iken böyleysen normalde kaçsın???? Süper seni yakalayacağım
bu dünkü çikolataların yansımamış hali.Yakala birlikte düşelim hızlıca istediğimiz kilolara
BLi ben bi tatli kasigi yiyorum ama benve de daha az olmaliBal var ama bence sinirlama koymaliyiz miktar konusunda.
Benim 5. Gün iyi gidiyor şükür. Öğlen bebek uyuyunca bahçeye inip yürüdüm 35 dk sonra eşim çağırdı ama iyi yordu tempolu yürüyüş.Nasil gidiyor sekersiz gunumuz