Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

harikasinnnn

süpersin canım her eksi iyidir
Şahane bir günaydın
66,6 ile -0,6! Bence fena değil Kızlar :) en azından doğru yoldayız..
dün evde kurabiye, kek, pide vardı hiçbirine ağzımı sürmedim :)
burasının en güzel yanı bu. Fren görevi görüyor. Süper bir eksi maşallah
günaydın güzel anneler ,
60.1'den 59.1 ile geldim. İlk haftaya göre fena sayılmam sanırım :)
daha ne olsun canım süper
Efsane geri dondu tebrik ederim canim
Çok teşekkür ederim canım bunlar hep ödem inşallah 78leri tekrar görebilirim

Günaydın.Tebrikler herkese.Geçen hafta 78.7 bu hafta 79 regle bağlıyorum
valla regl iken böyleysen normalde kaçsın???? Süper seni yakalayacağım
Gunaydin. 79.6 ile haftaya sabit basliyorum. Ama moral bozmak yok sekersiz 21 gune basladik cunku oyle ya da boyle verecegiz... herkes cok guzel kilolar vermis tebrikler
Aman artı olmasından iyidir. haftaya iyi bir eksi geliyor o zaman
Harikasın canım maşallah. Tarife bayıldım deneyebilirim

Aksama sucuklu kusu fasulye var diyetisyenim 6 kasik dedi tam sogani dogradim sucuklari dogradim kiz agladi. Yaf bu gündüzleri sürekli ayakta sallanmak istiyor ve gündüz uykulari parça parca ve cok kisa. Bakici nasil bakacak bu cocuga umarim sikayet etmez sürekli ayagimda diye
Neyse bi daha uyusunda gidip yemegi yapayim. Sabah yarim yumurta 2 dilim ekmek tahin pekmez yedim ara ogun portakal oglen kabak yemegi.

Aksama sucuklu kusu fasulye var diyetisyenim 6 kasik dedi tam sogani dogradim sucuklari dogradim kiz agladi. Yaf bu gündüzleri sürekli ayakta sallanmak istiyor ve gündüz uykulari parça parca ve cok kisa. Bakici nasil bakacak bu cocuga umarim sikayet etmez sürekli ayagimda diye
Neyse bi daha uyusunda gidip yemegi yapayim. Sabah yarim yumurta 2 dilim ekmek tahin pekmez yedim ara ogun portakal oglen kabak yemegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…