Benim bebe de gündüzleri hep kucak istiyor ve uykuları az . Dediğin gibi bakıcı isyan etmese bari . Bugün inanır mısın kucağımda bisikletime bindim 10 dakika o da. Spor yapamıyorum hiç vakit olmuyor. Bebe uyuduğu zaman da ya temizlik yapıyorum ya yemek. Tabi bir de kızım var o da ilgi istiyor ya da onunla oyun oynuyoruz.Aksama sucuklu kusu fasulye var diyetisyenim 6 kasik dedi tam sogani dogradim sucuklari dogradim kiz agladi. Yaf bu gündüzleri sürekli ayakta sallanmak istiyor ve gündüz uykulari parça parca ve cok kisa. Bakici nasil bakacak bu cocuga umarim sikayet etmez sürekli ayagimda diye
Neyse bi daha uyusunda gidip yemegi yapayim. Sabah yarim yumurta 2 dilim ekmek tahin pekmez yedim ara ogun portakal oglen kabak yemegi.
Şekersiz iyi gidiyor. Kahvemi tek şekerli içerdim. Şekersiz içtim yanında hurma ile çokta güzel oldu şekeri aratmadı.
Ben hata kaza olmazsa ikinci cocuk asla dusunmuyorum yas oldu 33 mümkün degil yani. Rabbim bu evladima hayirli ömür versin ve hepizinkine tabi. Bende de durum ayni ya kucakta ya ayakta sallamaca. Bende 2 haftadir spor yapmiyorum ama kesinlikle bu aksama yapacam.Benim bebe de gündüzleri hep kucak istiyor ve uykuları az . Dediğin gibi bakıcı isyan etmese bari . Bugün inanır mısın kucağımda bisikletime bindim 10 dakika o da. Spor yapamıyorum hiç vakit olmuyor. Bebe uyuduğu zaman da ya temizlik yapıyorum ya yemek. Tabi bir de kızım var o da ilgi istiyor ya da onunla oyun oynuyoruz.
Süper motive oldum vallasüpersin canım her eksi iyidir
burasının en güzel yanı bu. Fren görevi görüyor. Süper bir eksi maşallah
daha ne olsun canım süper
Çok teşekkür ederim canım bunlar hep ödem inşallah 78leri tekrar görebilirim
Hepinize maşallah kızlar harikasınız gerçekten bende tartılmak için iftarı heyecanla bekliyorum bunca kilo verenlerin üstüne veremediysem hangi yüzle kilomu yazabilirim onu da bilemiyorum gerçi
Aynen çok iyi olduDimi hurmayla mukemmel oluyor
InşAllah canım benimİnşaALLAH(c.c) vermişsindir cnm
InşAllah canım benim
InşAllah canım benim
Ayyy bu kcakta uyuyanlar cok zor valla bizimkide ayakta salla salla oyle uyuyor sadece spor yapmak iskence zatenBenim bebe de gündüzleri hep kucak istiyor ve uykuları az . Dediğin gibi bakıcı isyan etmese bari . Bugün inanır mısın kucağımda bisikletime bindim 10 dakika o da. Spor yapamıyorum hiç vakit olmuyor. Bebe uyuduğu zaman da ya temizlik yapıyorum ya yemek. Tabi bir de kızım var o da ilgi istiyor ya da onunla oyun oynuyoruz.
Böyle durumlarda uyku eğitimi candır diyorumAyyy bu kcakta uyuyanlar cok zor valla bizimkide ayakta salla salla oyle uyuyor sadece spor yapmak iskence zaten
Bizimki uyju egitimini hic pipisine takmadi valla bilmiyorum ama yapabilen varsa cok iyi bisey ciddenBöyle durumlarda uyku eğitimi candır diyorum
Çok şükür ben biraz zorlandım ama olduBizimki uyju egitimini hic pipisine takmadi valla bilmiyorum ama yapabilen varsa cok iyi bisey cidden
Bi daha öyle tartılayım canım dikkat edeyim vaktineCanim gecen buraya da atmistim fotosunu ramazanda en dogru tartilma zamani sahurdan 12 13 saat sonrasiymis. Tam iftardan sonrasi asiri sivi kaybindan dogruyu gostermiyormus.
Oğluma da uyku eğitimi verdim canım ama oda pamuk ipliğine bağlı sanki davulcudan korktu düzenimiz değişti gene bitti eğitimimiz ramazan sonrası sil baştan bi dahaÇok şükür ben biraz zorlandım ama oldu
Davulcudan biZde muzdaribiZ. Bugün cimere şikayet ettim. Bakalım ne olacak? Ama bir kere uyku eğitimi aldıysa merak etme dönüşü kolay olur. Sadece desteklere çok alıştırmamaya çalış. Daha 15 gün var çünküOğluma da uyku eğitimi verdim canım ama oda pamuk ipliğine bağlı sanki davulcudan korktu düzenimiz değişti gene bitti eğitimimiz ramazan sonrası sil baştan bi daha