Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Merhaba kızlar saat 19:00 itibari ile yemek olayım bitti. Hep eşimi iftara bekliyordum o zamanda çocuklar durmuyor diye geçe kaldı bir iki kez.
Tavuk sote 3 kaşık ( salata ile lavaş a dürüm yaptım)
1 tane mücver
Bir de ikindi de ara öğün yaptım 3 gün kurusu 2 tam ceviz 4 fındık ile. Su 3 lt bitti ama susuzluğum geçmedi hala.(foto öğle yemeğim akşam bebek kucağımda çekemedim )

Eklentiler

• F77B3F87-1C91-4B96-8955-169317ECE953.jpeg
    F77B3F87-1C91-4B96-8955-169317ECE953.jpeg
    169 KB · Görüntüleme: 20
[QUOTE="suukaa, post: 63755580, member: 68052
Kızlar Kızlar ben akşam öğünümü nasıl yapacağımı şaştım ya. Çocuklarla erken mi yesem eşimle iftarda mi yesem? 😭😭
[/QUOTE]
Valla ben de ne yapcam bu konuda bilmiyorum. Eşim yalnız iftarını açmasın diye ona eşlik ediyorum ama çok geç yemek yemiş oluyorum diyete uymuyor bu durumda.

Hayırlı akşamlar
Filtre kahve

Kahvaltı
2 yumurta
1 yk tam buğday unu
Az süt=krep
Yarım salatalık
Çeyrek domates
1 dilim hindi füme
Çeyrek muz
3 çilek
1 tk fıstık ezmesi
1 çk ceviz

Ara
1 avuç yerfıstığı ve kuru üzüm karışımı

Akşam
1 kepçe ezogelin
4 kaşık kıymalı bulgurlu kabak yemeği
Salata

Su 2.5 litre
Spor yok

Bugün çok daraldım pisikolojim yerlerde😔çocuklar birkaç gündür çok mızmızlar sürekli ağlayıp kucak istiyorlar ee bir yandanda yemek ev işi vs hiç bitmiyor önceden yemek yerdim moralimi düzeltmeye bugün kaç kere bozmaya niyetlendim çok şükür bozmadan bitti gün şu korona mahvetti milleti ya

Valla ben de ne yapcam bu konuda bilmiyorum. Eşim yalnız iftarını açmasın diye ona eşlik ediyorum ama çok geç yemek yemiş oluyorum diyete uymuyor bu durumda.

Bende ona eşlik etmek için yiyorum ama işin içinden çıkamadım 😫

Ben eşimle iftar saati yiyorum canım ama günde 3 öğün yapıyorum 2 ana 1 ara az yiyince sorun olmuyor hem gece kaçamağıda yapmamış oluyorum
Canım mantıklı aslımda ama iftar diye güzel bir menü oluşturunca bende az yiyemiyorum
Ben tam iftar saati bebegi uyuttugum icin esim yalniz yiyor. Yeme isini de 5-6 gibi bitiriyorum en gec sonrasinda ufak meyveler disinda yemiyorum o da yine en gec 8 e kadar oluyor.
çok iyi bir düzen. Valla bu Ramazan her yönden çok bunalttı bana. Yeme düzeni, davulcular çıldıracağım

1 dilim tam buğday
Küçük bir parça hamur kızartması ( kibrit kutusu kadar)
1 tatlı kaşığı bal
Yunurta
Zeytin
Salça
Zeytinyağı
Papya biber

Öğlen ve akşam kaçamak yok bakalım :)

X