Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın kızlarr kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :KK9: :KK9: bende 76.4 çıktım ve -2 kiloyla bu haftayıda güzel bitirdim çok şükür:21:
Bu arada benim gibi diyet yaparken aynı şeyleri yemekten sıkılan varsa bir tarif vericem aslında çok basit ve bir o kadarda lezzetli oldu
2 yumurta 1 yk tam buğday unu(ekmek hakkım) az süt çırpın geniş tavada krep gibi pişirin.sonra yarısını tatlı yarısını tuzlu nasıl seviyorsanız üzerini doldurun afiyet olsun😊
:21::KK76: harikasinnnn

Kızlaaar kocaman maşallahımı aldım geldim günaydın diyorum size. Maşalllah maşallah
Ben söylemeye utanıyorum şekersiz 4. Gün bitti ama sadece -200 gr değişiklik var.
Sporu daha ciddiye almam gerekiyor bunu anladım
76,8 ile ilk 76 lı kilo bildirimimi yapıyorum autumnn autumnn
süpersin canım her eksi iyidir 😍
Şahane bir günaydın ☀️
66,6 ile -0,6! Bence fena değil Kızlar :) en azından doğru yoldayız..
dün evde kurabiye, kek, pide vardı hiçbirine ağzımı sürmedim :)
burasının en güzel yanı bu. Fren görevi görüyor. Süper bir eksi maşallah 🧿
günaydın güzel anneler ,
60.1'den 59.1 ile geldim. İlk haftaya göre fena sayılmam sanırım :)
daha ne olsun canım süper 😊
Efsane geri dondu :rapci: tebrik ederim canim
Çok teşekkür ederim canım bunlar hep ödem inşallah 78leri tekrar görebilirim 🙏🙏🙏

Günaydın.Tebrikler herkese.Geçen hafta 78.7 bu hafta 79 regle bağlıyorum 🤪
valla regl iken böyleysen normalde kaçsın???? Süper seni yakalayacağım 🤣🤣
Gunaydin. 79.6 ile haftaya sabit basliyorum. Ama moral bozmak yok sekersiz 21 gune basladik cunku oyle ya da boyle verecegiz... herkes cok guzel kilolar vermis tebrikler 🥳
Aman artı olmasından iyidir. 😍 haftaya iyi bir eksi geliyor o zaman
Günaydın kızlarr kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :KK9: :KK9: bende 76.4 çıktım ve -2 kiloyla bu haftayıda güzel bitirdim çok şükür:21:
Bu arada benim gibi diyet yaparken aynı şeyleri yemekten sıkılan varsa bir tarif vericem aslında çok basit ve bir o kadarda lezzetli oldu
2 yumurta 1 yk tam buğday unu(ekmek hakkım) az süt çırpın geniş tavada krep gibi pişirin.sonra yarısını tatlı yarısını tuzlu nasıl seviyorsanız üzerini doldurun afiyet olsun😊
Harikasın canım maşallah. Tarife bayıldım deneyebilirim

Aksama sucuklu kusu fasulye var diyetisyenim 6 kasik dedi tam sogani dogradim sucuklari dogradim kiz agladi. Yaf bu gündüzleri sürekli ayakta sallanmak istiyor ve gündüz uykulari parça parca ve cok kisa. Bakici nasil bakacak bu cocuga umarim sikayet etmez sürekli ayagimda diye😞
Neyse bi daha uyusunda gidip yemegi yapayim. Sabah yarim yumurta 2 dilim ekmek tahin pekmez yedim ara ogun portakal oglen kabak yemegi.

Aksama sucuklu kusu fasulye var diyetisyenim 6 kasik dedi tam sogani dogradim sucuklari dogradim kiz agladi. Yaf bu gündüzleri sürekli ayakta sallanmak istiyor ve gündüz uykulari parça parca ve cok kisa. Bakici nasil bakacak bu cocuga umarim sikayet etmez sürekli ayagimda diye😞
Neyse bi daha uyusunda gidip yemegi yapayim. Sabah yarim yumurta 2 dilim ekmek tahin pekmez yedim ara ogun portakal oglen kabak yemegi.

X