- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Benim eskisi buydu 45 gün gidiyordu şarjı. Alışverişte düşürmüşüm çok üzüldümEki Görüntüle 2629078 @autumun bu benim ki canım
Eki Görüntüle 2629078 @autumun bu benim ki canım
Fiyatına nazaran çok iyi canım bende çok seviyorum iyiki almışsın dedim eşime deBenim eskisi buydu 45 gün gidiyordu şarjı. Alışverişte düşürmüşüm çok üzüldüm
Senin oglaj suan bi yerlere tutunarak yurumeye calisiuo mu canimFiyatına nazaran çok iyi canım bende çok seviyorum iyiki almışsın dedim eşime de
Yürüyor canim istedigi her yere kalkıyo koltuklara yatağa duvara tutunarak yürüyoSenin oglaj suan bi yerlere tutunarak yurumeye calisiuo mu canim
Yani 10. Ayda baya yuruyo tutunarak anladim canim cok yurume cabasinda da bizimki mersk ettim 20. Ayda nasil oluyor diyeYürüyor canim istedigi her yere kalkıyo koltuklara yatağa duvara tutunarak yürüyo
Çocuktan çocuğa fark eder muhakkak canım ama genelde 9. Aydan sonra yürüme hevesi oluyo cocuklardaYani 10. Ayda baya yuruyo tutunarak anladim canim cok yurume cabasinda da bizimki mersk ettim 20. Ayda nasil oluyor diye
allah kolaylık versin hepimize canım zor vallaMecbur bizle yatiyo artık canım çareyi böyle bulduk
Aaa ne demek o terlik olmadan bir genc kiz asla evlenemez mutlu ewliligin sirri onlarsaka maka beni inandirdilar o terligin gucune istege bagli aldim valla 1 kere giydim ters takla atiyodum nerdeyse zaten akrobasiyle falan ilgilenmesi lazim onu giyenin
Kızlar, belli bir tartı gününüz var mı?
Bugün ilk kilo bildirimimi yapayım. 60.1 kilo geldim