Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kızlar hadi çıkalım diyet modundan güzel şeyler konuşalım güneş yüzünü gösterdi varsayalım virüs de bitti tatile nerelere gidiceksiniz planlarınız da neler var:KK68: Yada tatilde en çok ne yapmayı özlediniz ben deniz kenarında güneşin doğuşunda denize girmeyi özledim bide gece hamakta sallanıp yıldızları izlemeyi cook ozledimmmm:KK68:

Kızlar hadi çıkalım diyet modundan güzel şeyler konuşalım güneş yüzünü gösterdi varsayalım virüs de bitti tatile nerelere gidiceksiniz planlarınız da neler var:KK68: Yada tatilde en çok ne yapmayı özlediniz ben deniz kenarında güneşin doğuşunda denize girmeyi özledim bide gece hamakta sallanıp yıldızları izlemeyi cook ozledimmmm:KK68:
Valla biz otel rezervasyon vardi antalyaya ama plan degisti muhtemelen yine denize yakin bi yerleede akrabalarda konaklayip tatil yapmak. En cok havuza girmeyi ve cok yuzersin yorulursun ya tatli bi uyku gelir (cocukla bu kisim biraz zor olur) iste o uykuyu ozledim cam aciktir hafif yuzune esinti gelir ahhh ah

Bizim planlarimiz net degildi. Biz son dakikaciyiz hayatta kistan tatil ayarlayamayiz 1 2 hafta onceden ayarlariz en uzak 😅 Tropik bir ada ya da italyaya gitmek istiyorduk 🤣🤣🤣 bir de karadeniz turu. Vakit bulursak da marmaris fethiye taraflarinda tatil. Dur biraz daha depresyona gireyim ben.

Bizim planlarimiz net degildi. Biz son dakikaciyiz hayatta kistan tatil ayarlayamayiz 1 2 hafta onceden ayarlariz en uzak 😅 Tropik bir ada ya da italyaya gitmek istiyorduk 🤣🤣🤣 bir de karadeniz turu. Vakit bulursak da marmaris fethiye taraflarinda tatil. Dur biraz daha depresyona gireyim ben.
Masallah balayina nerelere gittiniz suan cok merak etrim cocukla bu plani yapabilen bi aile cocuksuz nasildir

Bugun youtubeda akasyaananin spor videosunu izledim yapayim dedim karin egzersizleri vardi.
3 set 15 tekrar yaptim ilk hareketi ikinci harekete gectim tovbe yarabbi bir basim döndü bir midem bulandi
Allah affetsin cok pisman oldum:KK70::KK70:

Oglumu da yanima oturtmustum. Ne guzel izliyordu agzi acik ilgsini cekmisti

Az kalsin bayiliyordum oruclu oruclu:KK70:

Esim ramazana girdigimizden beri gobegini eritti 83ten 79a indi

Kiskancliktan ne yapacagimi sasirdim:KK70:

Aksam da kendine detox suyu hazirlamis :işsiz:

Bugun youtubeda akasyaananin spor videosunu izledim yapayim dedim karin egzersizleri vardi.
3 set 15 tekrar yaptim ilk hareketi ikinci harekete gectim tovbe yarabbi bir basim döndü bir midem bulandi
Allah affetsin cok pisman oldum:KK70::KK70:

Oglumu da yanima oturtmustum. Ne guzel izliyordu agzi acik ilgsini cekmisti

Az kalsin bayiliyordum oruclu oruclu:KK70:

Esim ramazana girdigimizden beri gobegini eritti 83ten 79a indi

Kiskancliktan ne yapacagimi sasirdim:KK70:

Aksam da kendine detox suyu hazirlamis :işsiz:
Benim eşim de ramazan a girdiğimizden beri 3 kilo verdi bense yerimde sayıyorum .inşallah bu hafta az da olsa vermişimdir

Benim eşim de ramazan a girdiğimizden beri 3 kilo verdi bense yerimde sayıyorum .inşallah bu hafta az da olsa vermişimdir
Benim esim de ramazanda inanilmaz kilo veriyor. Bu nedir ya :işsiz:

Bu isin sirri ne anlamadim bn. Benim gobegim yanlarim duruyor hala ya cildirmamak elde degil.

Dümdüzdü benim karnim inceciktim inceciiiğğğkkk

Hamileyken amaaan dogurunca kilo veririm deyip yedigim her cıss yiyecekler icin coook pismanim

Allahim nolur beni zayiflat :dua:

X