- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
Ay altima isicem yemin ederim
Ayy çok güldüm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay altima isicem yemin ederim
Valla biz otel rezervasyon vardi antalyaya ama plan degisti muhtemelen yine denize yakin bi yerleede akrabalarda konaklayip tatil yapmak. En cok havuza girmeyi ve cok yuzersin yorulursun ya tatli bi uyku gelir (cocukla bu kisim biraz zor olur) iste o uykuyu ozledim cam aciktir hafif yuzune esinti gelir ahhh ahKızlar hadi çıkalım diyet modundan güzel şeyler konuşalım güneş yüzünü gösterdi varsayalım virüs de bitti tatile nerelere gidiceksiniz planlarınız da neler var Yada tatilde en çok ne yapmayı özlediniz ben deniz kenarında güneşin doğuşunda denize girmeyi özledim bide gece hamakta sallanıp yıldızları izlemeyi cook ozledimmmm
Kızlar hadi çıkalım diyet modundan güzel şeyler konuşalım güneş yüzünü gösterdi varsayalım virüs de bitti tatile nerelere gidiceksiniz planlarınız da neler var Yada tatilde en çok ne yapmayı özlediniz ben deniz kenarında güneşin doğuşunda denize girmeyi özledim bide gece hamakta sallanıp yıldızları izlemeyi cook ozledimmmm
Masallah balayina nerelere gittiniz suan cok merak etrim cocukla bu plani yapabilen bi aile cocuksuz nasildirBizim planlarimiz net degildi. Biz son dakikaciyiz hayatta kistan tatil ayarlayamayiz 1 2 hafta onceden ayarlariz en uzak Tropik bir ada ya da italyaya gitmek istiyorduk bir de karadeniz turu. Vakit bulursak da marmaris fethiye taraflarinda tatil. Dur biraz daha depresyona gireyim ben.
Masallah balayina nerelere gittiniz suan cok merak etrim cocukla bu plani yapabilen bi aile cocuksuz nasildir
Ahhh ahhh işte hayaller hayatlar bacılar
Olsun canım anlık hayale dalıp bir iki dk olsa da değişti mi değiştiModumuzu degistirecekti iyice depresyona soktun he
Modumuzu degistirecekti iyice depresyona soktun he
[/QUOTE günübirlik denize gitsek yeter hayal kuramıyorumm o kadar durum vahim yanii
VuhuuuuMaldivlere gittik canim balayinda
Vuhuuuu
Hayallerimizi çaldı koronaIsteyen herkese nasip olsun canim. Valla su an birak maldivleri su birikintisine okeyim
Benim eşim de ramazan a girdiğimizden beri 3 kilo verdi bense yerimde sayıyorum .inşallah bu hafta az da olsa vermişimdirBugun youtubeda akasyaananin spor videosunu izledim yapayim dedim karin egzersizleri vardi.
3 set 15 tekrar yaptim ilk hareketi ikinci harekete gectim tovbe yarabbi bir basim döndü bir midem bulandi
Allah affetsin cok pisman oldum
Oglumu da yanima oturtmustum. Ne guzel izliyordu agzi acik ilgsini cekmisti
Az kalsin bayiliyordum oruclu oruclu
Esim ramazana girdigimizden beri gobegini eritti 83ten 79a indi
Kiskancliktan ne yapacagimi sasirdim
Aksam da kendine detox suyu hazirlamis
ERkekler kadınlara göre daha çabuk veriyoor metabolizmalarının maşallahı varBenim esim de ramazanda inanilmaz kilo veriyor. Bu nedir ya
Benim eşim de ramazan a girdiğimizden beri 3 kilo verdi bense yerimde sayıyorum .inşallah bu hafta az da olsa vermişimdir
Benim esim de ramazanda inanilmaz kilo veriyor. Bu nedir ya