Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bu isin sirri ne anlamadim bn. Benim gobegim yanlarim duruyor hala ya cildirmamak elde degil.

Dümdüzdü benim karnim inceciktim inceciiiğğğkkk

Hamileyken amaaan dogurunca kilo veririm deyip yedigim her cıss yiyecekler icin coook pismanim

Allahim nolur beni zayiflat :dua:
Ben de hamileyken çok yedim doğurunca veririm diye lakinn öyle olmuyormuş .ben de çokk pişmanımmm aynada o kolları gıdıyı gördükçe sinir oluyorum 😩

Iyi akşamlar kızlar

Menüm

Filtre kahve
7 zeytin
1 incir

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 yumurta kıymalı
1 salatalık
1 domates
Çeyrek kapya biber
Süt

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase kıymalı patlıcan yemeği
Yarım kase salata
1 hurma

Su 3 litre
Spor yok bugün baklava açtım çocuklara rağmen😎halim kalmadı belki yatmadan birkaç birsey yaparım

Merhaba
sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 yemek kaşığı labne
7 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
ara 12:00
sade Türk kahvesi 1 kuru erik
öğle 1 dilim tam buğday
1 salatalık 1 tatlı kaşığı labne
ara 5 çağla
akşam
yoğurt çorbası
2 servis kaşığı kuru fasulye
gavurdağı salata
2 dilim pastırma
spor yok

Yaklaşık 3 aydır evde pirinç pilavı pişirmiyomuşum🤭 eşim yarına kurufasulye pilav yap da yiyelim dedi yapicam Inşallah da diyetim zaten Allaha emanet adetimin şişkinliği fasulyenin de şişkinliği ile cuma tartısında patlamazsam iyidir :KK8:

Sabah:
Karisik musli gronola falan da var icinde
5-6 ceviz

Ogle:
Yulaf ezmeli muzlu yogurt
Sekerli turk kahve
4 kayisi

Aksam:
Yarim dalyan kofte
1 yk humus
2 yk salata
1 kase domates corba

Spir:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Ya zayiflamayi gectim sacimin hali nedir Allah askina ombreler asagi inmis sac kirik icinde rezalet otesi pedikur seti aldim bugun tirnaklarimi hallettim Allah tan en deli oldugumda el ayaktir yani

Iyi akşamlar kızlar

Menüm

Filtre kahve
7 zeytin
1 incir

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 yumurta kıymalı
1 salatalık
1 domates
Çeyrek kapya biber
Süt

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase kıymalı patlıcan yemeği
Yarım kase salata
1 hurma

Su 3 litre
Spor yok bugün baklava açtım çocuklara rağmen😎halim kalmadı belki yatmadan birkaç birsey yaparım
Baklava mi actin helal olsun sana ya wallahi hayran oldum.hem de ikizlerle

Gunaydin herkese. Listemiz guncellendi.
@original boy kac canim?
suukaa suukaa ve @Tonvejerry nerelerdesiniz? Bozsaniz bile arkadaslar buradan ayrilmazsaniz yeniden baslarsiniz.

Kahvalti;
2.5 dilim tam bugday ekmegi
Cay
1 dilim peynir
1 domates
2 tatli kasigi yerfistigi ezmesi

Birazdan hiphop tabata yapacagim. Sporsuz gun gecirmek istemiyorum. Kendimi surekli motive etmeliyim.
Merhaba canım bu aralar biraz internet detoksundaydım. Artık daha sık geleceğim. 2 çocukla bakıcısız temizlikçisiz bitiğim 😭😭😭 ama bu detoks iyioldu. Telefonu daha az elime alıyorum artık. Şu ara 81lerdeyim çok kilo aldım. Hem corona hem Ramazan vurdu beni. 😭😭😭

Kizlar smoothie makinasi dusuniyorum bakalim... Benim icin kolay olacak at limonu ispanagi maydonozu yesil elma yogurt zart zurt 2 dakikada tok tutan bi ara ogun ya da kahvalti(kahvaltiyi ben im bu sekilde yapamam anca oglen icerim bunu kahveden once) mevsim meyvesi oeman meyvesi fistik eslzmesi vs yiginla tarif var

Kizlar smoothie makinasi dusuniyorum bakalim... Benim icin kolay olacak at limonu ispanagi maydonozu yesil elma yogurt zart zurt 2 dakikada tok tutan bi ara ogun ya da kahvalti(kahvaltiyi ben im bu sekilde yapamam anca oglen icerim bunu kahveden once) mevsim meyvesi oeman meyvesi fistik eslzmesi vs yiginla tarif var
Arzum var bende canim cok memnunum. Tavsiye ederim.

Nasil insanj swvklendiriyo mu bide normal blender yapamiyo dini smoothie
Insani şevklendirir mi sana bagli bi sey. Ben tembel bi insanim aklima gelirse canim isterse yapiyorum. Ama sen azimlisin kesin kulkanirsin. Blenderle alakasi yok bi kere cok pratik. Ben icinde her seyi yapıyorum. Ben seviyorum arada bi bi seyler yapiyorum

Insani şevklendirir mi sana bagli bi sey. Ben tembel bi insanim aklima gelirse canim isterse yapiyorum. Ama sen azimlisin kesin kulkanirsin. Blenderle alakasi yok bi kere cok pratik. Ben icinde her seyi yapıyorum. Ben seviyorum arada bi bi seyler yapiyorum
Anladim canim yani blenderdan farkli bdnde cunku blender varda gereksiz masraf olmasin diye almim diycektim ama anladigim alakasiz makinalar.. ben aldimmi civki cikar evet 😆😆😆

X