- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Maldivleri gectim mardinlere bile talibim suanMaldivlere gittik canim balayinda
Maldivleri gectim mardinlere bile talibim suansuda istemiyorum mekan degissin ywter
Ben de hamileyken çok yedim doğurunca veririm diye lakinn öyle olmuyormuş .ben de çokk pişmanımmm aynada o kolları gıdıyı gördükçe sinir oluyorumBu isin sirri ne anlamadim bn. Benim gobegim yanlarim duruyor hala ya cildirmamak elde degil.
Dümdüzdü benim karnim inceciktim inceciiiğğğkkk
Hamileyken amaaan dogurunca kilo veririm deyip yedigim her cıss yiyecekler icin coook pismanim
Allahim nolur beni zayiflat
Denizle aramda 1200 km var canım sen günübirlik gidersen gene beterin de beteri var burdaGünübirlik denize gitsek yeter hayal kuramıyorum. Durum vahim anlayacağınız.
Baklava mi actin helal olsun sana ya wallahi hayran oldum.hem de ikizlerleIyi akşamlar kızlar
Menüm
Filtre kahve
7 zeytin
1 incir
Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 yumurta kıymalı
1 salatalık
1 domates
Çeyrek kapya biber
Süt
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase kıymalı patlıcan yemeği
Yarım kase salata
1 hurma
Su 3 litre
Spor yok bugün baklava açtım çocuklara rağmenhalim kalmadı belki yatmadan birkaç birsey yaparım
Deli cesareti geldi bir anda yaptımBaklava mi actin helal olsun sana ya wallahi hayran oldum.hem de ikizlerle
Merhaba canım bu aralar biraz internet detoksundaydım. Artık daha sık geleceğim. 2 çocukla bakıcısız temizlikçisiz bitiğimGunaydin herkese. Listemiz guncellendi.
@original boy kac canim?
suukaa ve @Tonvejerry nerelerdesiniz? Bozsaniz bile arkadaslar buradan ayrilmazsaniz yeniden baslarsiniz.
Kahvalti;
2.5 dilim tam bugday ekmegi
Cay
1 dilim peynir
1 domates
2 tatli kasigi yerfistigi ezmesi
Birazdan hiphop tabata yapacagim. Sporsuz gun gecirmek istemiyorum. Kendimi surekli motive etmeliyim.
Arzum var bende canim cok memnunum. Tavsiye ederim.Kizlar smoothie makinasi dusuniyorum bakalim... Benim icin kolay olacak at limonu ispanagi maydonozu yesil elma yogurt zart zurt 2 dakikada tok tutan bi ara ogun ya da kahvalti(kahvaltiyi ben im bu sekilde yapamam anca oglen icerim bunu kahveden once) mevsim meyvesi oeman meyvesi fistik eslzmesi vs yiginla tarif var
Deli cesareti geldi bir anda yaptım
Nasil insanj swvklendiriyo mu bide normal blender yapamiyo dini smoothieArzum var bende canim cok memnunum. Tavsiye ederim.
Insani şevklendirir mi sana bagli bi sey. Ben tembel bi insanim aklima gelirse canim isterse yapiyorum. Ama sen azimlisin kesin kulkanirsin. Blenderle alakasi yok bi kere cok pratik. Ben icinde her seyi yapıyorum. Ben seviyorum arada bi bi seyler yapiyorumNasil insanj swvklendiriyo mu bide normal blender yapamiyo dini smoothie
Anladim canim yani blenderdan farkli bdnde cunku blender varda gereksiz masraf olmasin diye almim diycektim ama anladigim alakasiz makinalar.. ben aldimmi civki cikar evetInsani şevklendirir mi sana bagli bi sey. Ben tembel bi insanim aklima gelirse canim isterse yapiyorum. Ama sen azimlisin kesin kulkanirsin. Blenderle alakasi yok bi kere cok pratik. Ben icinde her seyi yapıyorum. Ben seviyorum arada bi bi seyler yapiyorum