20 günlük, sabah 2 dilim tb ekmeği ile kahvaltılık yiyorum ogle kuruyemiş yiyorum akşam sebze protein vs
175 boym kilom 102Anladim. Dogum kilolari gidenlerin cogu buyuk ihtimal. Daha bebegin cok kucuk fazla yuklenme kendine. Kilon boyun nasil? Oglenleri de kuruyemisle gecirme en azindan corba kat ogunlerine sivi almis olursun sutun artar.
175 boym kilom 102
HoşbuldumHosgeldin. Hedefin gayet yakin verirsin bize takil kilolara veda et
Canim sutun etkilendi mi?
Ben de çaya abandım şu an..
hosgeldin canim emziren bi anne olarak 2 haftada 11 kilo intihar gbi bence bu kadar hizli kilo verecegin bi diyet uygulama2 haftadır diyet yapıyorum ben 11 kilo verdin
Lohusaligim biter bitmez oldum ama arkadasim bi bucuk yil sonea olduKizlar kacinci ayda adet oldunuz bugun kasiklarim agridi adet olacakmisim gibi. Kacinci ayda olunuyor normalde?
Herkese göre degisiyor o zaman degil mi canim. Olmasi ya da olmamak süt acisindan bi sey farkeder mi.Lohusaligim biter bitmez oldum ama arkadasim bi bucuk yil sonea oldu
Hicbi sey farketmez canimHerkese göre degisiyor o zaman degil mi canim. Olmasi ya da olmamak süt acisindan bi sey farkeder mi.
lohusalik geç bitti zaten 15 gun sonrada adet oldum ama çok düzensizKizlar kacinci ayda adet oldunuz bugun kasiklarim agridi adet olacakmisim gibi. Kacinci ayda olunuyor normalde?
Oğlumda lohusalık bitince kızımda 5 ay sonrası gibiydiKizlar kacinci ayda adet oldunuz bugun kasiklarim agridi adet olacakmisim gibi. Kacinci ayda olunuyor normalde?
Spor yaparmayi cocyklarin uyuma.saatine mi ayarliyosun yoksa bakacak biri var mi canimBugünkü menüm
Filtre kahve sütsüz şekersiz
2 hurma (kan şekerim düştü)
2 ceviz
Kahvaltı 11.00
2 yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 salatalık
1 domates
1 dilim hindi füme
1 bardak tahinli süt
4 zeytin
Ara 15.30