Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Esim.nesfitin cikolatasini almisti 59 a dusunxe kahveyle onu yicem diye ahdetmestim en son subat ortasi agzima kakaolu bi yiyecek girdi... Neyse sakladim onu da yer diye bizim eve cunku devamli tatli giriyor siz diyosunuz ya paket gida zart zurt onlar zaten var bide benden ayri siparis istiyo gecen gun rulo pasta yaptim mesela ona ragmen... Sakladigim yere baktim onu da yemis nesfitiulan bari o minik yavruyu bana biraksaydin neyse 58 e dusunce yerim artik

Kizlar en bastaki sayfaya bi tablo nu yapsak acaba yapmayi bilen var mi tabloya işlemek sanki daha kolay olur ve daha rahat kendimizi görürüz.

Ben de 65.8 yani -300le geldim kizlar. Aslinda bu hafta daha cok veririm diye dusunmustum. 1 kez 4 kare bitter disinda kacamak yapmadim bence en iyisi yazmak dediginiz gibi. Ben genelde ayca kayanin 5333 listesine gore aklimdan sayiyorum yediklerimi. Bu hafta buraya yazamam ama kendi defterime yazacagim mutlaka. Bir de tabatayi deneyecegim. Cok gaz verdin bize Mysonismysun ben daha leslie ye yeni alismistim.sporla hic aram yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…