Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar yulaf lapasi yapicam su ile nasıl yapayim

Sut ile yaptigim tarifi vereyim sen su veya badem sutu varsa onunla yapabilirsin.

4 kasik yulaf lapasini tencereye alip 1 su badagi sut (su) ekliyorum. Bu asamada kakaolu yapacaksam 1 tatli kasigi kakao (tepeleme degil) tarcinli yapacaksam da tarcin ekliyorum. Lapa haline gelene kadar pisir. Daha sonrasinda ben genellikle muz tercih ediyorum yarisini ezip bir kasede lapayi uzerine ekliyorum. Kalan yarim muzu da dilimleyip uzerine susluyorum. Baska meyveler vs de ekleyebilirsin. Ceviz de yakisiyor. Balla da yapiliyor muzu icine katmayip lapa pistikten sonra 1 tatli kasigi bal ekleyebilirsin.

Tesekkur ederim canim yapicam birazdan.
Tabatayi yapmışsın ter attın mi bende yapmak istiyorum. Zor muydu

Bende şimdi temizlik yaptım vücudum ısındı leslie yapicam az dinlenme sonra 7 gibi yemeğimi yerim
Akşam yemeği=

1 kase domates çorbası
Fırında besamelli karnıbahar
Salata

Ara öğün =

Şekersiz türk kahvesi
Maden suyu
3 litre

Sabh:
1 dilim tam bugday
Peynir
5-6 zeytin
2 dilim hindi fume
Yumurta
1 tatli kasigu bal
1 cay kasigu tereyag

Ogle:
5 cilek
1 muz
2 kayisi

Aksam:
6 dilim aucuk
Peynir
2 yumurta
İle hazirlanmis menemen

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim: hava yine asiri guzek yarebbimmmm balkona bile ciksam moralim bozulyo artik dusarda yuruyus yapmak istitorum... O degilde karantina bittikten sonra annem falan beni gorunfe sok olucak bu halin ne diye

Bundan sonra bebis uyanikken spor yapicam uyurken ben ayagimda sallamadigim icin hemen uyaniyo huzursuzlaniyo.benim.sporda surekli bolunuyo... Zaten kendime ayirdigim bi 30 dk var onu da yapicam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…