Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ben de sadece kilo yazıyorum 😀 menüyü yazmaya üşeniyorum.Çocuklardan ve işlerden fırsat buldukça kalori programına yazıyorum.
Yok canim kilo yazmak degilde bazilari gruba katiliyo 3 4 hafta ses seda yok sanirim diyeti bozup kaciyolar aslinda bozulsada grupta kalsalar tekrar diyete donerler insani cunku kendine bagliyo koloni psikolojisi

Ben de 65.8 yani -300le geldim kizlar. Aslinda bu hafta daha cok veririm diye dusunmustum. 1 kez 4 kare bitter disinda kacamak yapmadim bence:KK66: en iyisi yazmak dediginiz gibi. Ben genelde ayca kayanin 5333 listesine gore aklimdan sayiyorum yediklerimi. Bu hafta buraya yazamam ama kendi defterime yazacagim mutlaka. Bir de tabatayi deneyecegim. Cok gaz verdin bize Mysonismysun Mysonismysun :KK66: ben daha leslie ye yeni alismistim.sporla hic aram yok🙄
Bazen oyle oluyo diyet yapsanda kilo verilmiyo fazla benim de gecen hafta oyleydi az kilo verdim ay valla japonlardan Allah razi olsun tabata kurtardi beni selulitte azaltiyo

Kizlar toplasin bi sey sorucam. Ben simdi 72.5 la basladim tamam mi diyete su an 66.5 um bugun kotumu deneyeyim dedim olmadi bacagimda kaldi. 59 60 kiloyken giydigim kot. Ne yani 6 kiloyu versem girer miyim icine sizce. 6 kilo o kadar fark eder mi ki?
Basenlerim sanki oldugu gibi duruyor. Canim sıkıldı ya. Verdigim 6 kilo nereye gitti o zaman anlamadim?

Kizlar toplasin bi sey sorucam. Ben simdi 72.5 la basladim tamam mi diyete su an 66.5 um bugun kotumu deneyeyim dedim olmadi bacagimda kaldi. 59 60 kiloyken giydigim kot. Ne yani 6 kiloyu versem girer miyim icine sizce. 6 kilo o kadar fark eder mi ki?
Basenlerim sanki oldugu gibi duruyor. Canim sıkıldı ya. Verdigim 6 kilo nereye gitti o zaman anlamadim?
60 66 baya fark ediyo canim. 100 kiloyla 106olsan fark etmez belki ama 60larda 2 bedene kadar etkiliyor.tecrubeyle sabit bende:KK66:

Ben de sadece kilo yazıyorum 😀 menüyü yazmaya üşeniyorum.Çocuklardan ve işlerden fırsat buldukça kalori programına yazıyorum.
Ben de aynen.menuyu yazmaya firsat bulamam. Ev isi bi yana bir de Cocuklarin eba saatini takip et odev kontrolu yap oyun kur vs. Bebegi yemegi saymiyorum bile😁

Yok canim kilo yazmak degilde bazilari gruba katiliyo 3 4 hafta ses seda yok sanirim diyeti bozup kaciyolar aslinda bozulsada grupta kalsalar tekrar diyete donerler insani cunku kendine bagliyo koloni psikolojisi
Valla Benim şu an öyle almasam iyi diye düşünüyorum karantina günlerinde..
Şimdi öğle akşam birleşik yemeğim nohutlu salata ve karnıbahar ile yalancı mantı
Akşam çay içmek istiyorum sabah kahvaltıda oğlan durmadı içemedim

Eklentiler

• 903DE11A-EA8C-4857-9920-EDD0530A789F.jpeg
    903DE11A-EA8C-4857-9920-EDD0530A789F.jpeg
    155,5 KB · Görüntüleme: 22
Sabah:
1 kase karisik meyveli musli
5-6 ceviz

Ogle:
1 sekerli turk kahve
6 kuru kayisi
Muz

Aksam:
2 et durum
Ayran

İzlenim:
Normalde ct gunleri cheat day yapiyodum ama onu da kendim hazirlayinca bi anlami kalmiyo zaten devamli yemek hazirliyorum... Evet bugun karnim tok sirtim pek kilo da verdim asiri uykumun olmasi disinda sorun yok 55 56 kiloya inmeden diyeti birakmayi dusunmuyorum.. diyet bittikten sonra bide bunu korumasi var bence o daha fena bi surec bu sefer kurallari kendin belirleyeceksin... Kizlar diyet bitincede buradan ayrilmam artik ogun yazmam ama tarti gunu kilpmu yazarim yoksa ben sapitirim yemeye baslarim bi daha bu igrenc iskenceyi cekmeye hic niyetim yok aman Allah selamet versin evlat olsa sevilmez diyet

Canim sana soyle ornek vereyim ben diyete basladigimda 66 kiloydum 60 a indigimde en son 2016 da girdigim.kota girebildim( cok zorlanmadan) ve arkadasin dedigi gbi 110 kilo biri 104 kilo olsa hic kimse farketmez kendide zaten denizde bi su damlasi 😆 ama bizimkinde bi beden incelirsin hatta 2 ye yakin

Canim sana soyle ornek vereyim ben diyete basladigimda 66 kiloydum 60 a indigimde en son 2016 da girdigim.kota girebildim( cok zorlanmadan) ve arkadasin dedigi gbi 110 kilo biri 104 kilo olsa hic kimse farketmez kendide zaten denizde bi su damlasi 😆 ama bizimkinde bi beden incelirsin hatta 2 ye yakin
Ay saolun ya icimi rahatlattiniz. Insallah dediginiz gibi kotuma girebilirim. Devam o zaman diyete.eliptik yapmaya gidiyorum ben su an. Evet hepimiz yazmaya gayret edelim. Bende hedefime ulastiktan sonra devam edecegim yazmaya ki ipin ucu kacmasin😂

Ay saolun ya icimi rahatlattiniz. Insallah dediginiz gibi kotuma girebilirim. Devam o zaman diyete.eliptik yapmaya gidiyorum ben su an. Evet hepimiz yazmaya gayret edelim. Bende hedefime ulastiktan sonra devam edecegim yazmaya ki ipin ucu kacmasin😂
Eliptik in markası ne canım memnun musun

Eliptik in markası ne canım memnun musun
Sezeryan olali 3.5 ay oldugu icin diyetisyenim yapma daha erken falan dedi ama ben bi kac kere yaptim ama cidden cok arastirdim alirken esim benden cok yapiyor. O da sevdi hareketsizim evde su an o yuzden 20 dk bile yapsam kanter icinde kaliyorum. Eger benim param var daha iyisini alicam dersen 20 bin tl ye kadar var. Ben 1400 e aldim 1 ay falan oldu sanirim alali. Dynamic d950 aldim ben. Kesinlikle kullanirim dersen tavsiye ediyorum. Bugun 20 dk oglen yaptim 20 dk simdi yaptım baya iyi. Ses çıkartmıyor manyetik al alirken zaten.

Sezeryan olali 3.5 ay oldugu icin diyetisyenim yapma daha erken falan dedi ama ben bi kac kere yaptim ama cidden cok arastirdim alirken esim benden cok yapiyor. O da sevdi hareketsizim evde su an o yuzden 20 dk bile yapsam kanter icinde kaliyorum. Eger benim param var daha iyisini alicam dersen 20 bin tl ye kadar var. Ben 1400 e aldim 1 ay falan oldu sanirim alali. Dynamic d950 aldim ben. Kesinlikle kullanirim dersen tavsiye ediyorum. Bugun 20 dk oglen yaptim 20 dk simdi yaptım baya iyi. Ses çıkartmıyor manyetik al alirken zaten.
Benim de yarın 3 aylık olacak oğlum artık. Ben bu hamilelikte sadece 6kg aldım ama kilolu hamile kalmıştım. Bir de klasik karın göbek vardı en iyi eliptik çalıştırılıyormuş o yüzden marka sordum bakayım bu modele daha fazla vermek istemem zaten. Normalde sitede spor salonu var ama kapalı bir aydır malesef.

Benim de yarın 3 aylık olacak oğlum artık. Ben bu hamilelikte sadece 6kg aldım ama kilolu hamile kalmıştım. Bir de klasik karın göbek vardı en iyi eliptik çalıştırılıyormuş o yüzden marka sordum bakayım bu modele daha fazla vermek istemem zaten. Normalde sitede spor salonu var ama kapalı bir aydır malesef.
Al gitsin o zaman beraber yaparız gaza getiririz birbirimizi 😂

Günaydın 4 te kalktı Benim oğlan şimdi uyudu. Bereket huzursuz durmadı da kahvaltı hazırladım ve kızım ve eşim uyurken kahvaltı yaptım
Sabah yumurta yemek istemedim dünden haşlanmış karnabahar vardı onu zeytinyağ ve limonla yedim. Domates peynir 3 zeytin kivi 1 dilim tam buğday, 1 kaşık tereyağ bal karışımı, 1 çay kaşığı domates sos yedim

Eklentiler

• F5FC1683-836C-4736-BC99-30FD6CD116AA.jpeg
    F5FC1683-836C-4736-BC99-30FD6CD116AA.jpeg
    151,3 KB · Görüntüleme: 19
X