- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
- 358
Yaaa hurma yeyip geliyosun bisey olmaz ondan![]()
Bu sefer hurmadan baska sey yedim. Aylardir yemedigim abur cubur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hurma yeyip geliyosun bisey olmaz ondan![]()
Luppo alan dayi yoksa senin esin miBu sefer hurmadan baska sey yedim. Aylardir yemedigim abur cuburesimi yolucam. Eve luppo sokmayacakti
![]()
Luppo alan dayi yoksa senin esin mi![]()
ya ben bi luppodan da cok bisey cikacagini dusunmuyorum du bakalim.moral bozmak yok
![]()
Luppo yok satıyorluppo dayi herkesin canini luppo cektirdi kac aksamdir adam luppo aliyor
evimde asla abur cubur bulundurmam. Bu yuzden aylardir almiyorum hic. Bulundurunca yiyorum iste
![]()
Luppo yok satıyor
Gazeteye cikmis yahu![]()
Luppo yok satıyor
Sokağa çıkma yasağının ilk saatlerinde sosyal medyada gündem olan Luppo’nun satışı beş kat arttı. Şölen Çikolata’nın ürettiği kekin 8’li paketi 5 TL. Atıştırmalıklara ciddi talep artışı varwww.milliyet.com.tr
Eve alındığında muhakkak yeniliyo yaBu sefer hurmadan baska sey yedim. Aylardir yemedigim abur cuburesimi yolucam. Eve luppo sokmayacakti
![]()
Eve alındığında muhakkak yeniliyo ya![]()
Aslinda insanin her turlu aklinda kaliyor ama zayif kalmak icin eskiye donmemek icin yememeye calisiyorumKızlar dün eşim magnolia istedi yaptım 5 kup cıktı dün ve bugün yiyip bitirdiler oğlumlaben sadece 2 kaşık aldım. Eve abur cubur almaktansa pasta börek bana daha masum görünüyo tatlıyı yaptım hemen bitirdi poğaça yapsam da eşime ayırır kalanını komşulara dağıtır bitiririm . Ama eve alınan paketli ürünler hemen bitmediği için yesem diye aklımız hep onda oluyo
-400 kg ile Merhaba bayanlar ......69.8 kg çıktım .