Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

😁😁 luppo dayi herkesin canini luppo cektirdi kac aksamdir adam luppo aliyor🤦🏻‍♀️ evimde asla abur cubur bulundurmam. Bu yuzden aylardir almiyorum hic. Bulundurunca yiyorum iste 🤦🏻‍♀️
Luppo yok satıyor
Gazeteye cikmis yahu

Luppo yok satıyor
Gazeteye cikmis yahu

Ne luppoymus arkadas 😁 yarin yasak geliyor gece luppolari hazir edin 🤪

Kızlar dün eşim magnolia istedi yaptım 5 kup cıktı dün ve bugün yiyip bitirdiler oğlumlaben sadece 2 kaşık aldım. Eve abur cubur almaktansa pasta börek bana daha masum görünüyo tatlıyı yaptım hemen bitirdi poğaça yapsam da eşime ayırır kalanını komşulara dağıtır bitiririm . Ama eve alınan paketli ürünler hemen bitmediği için yesem diye aklımız hep onda oluyo

Selam kızlar sabah 2 sahanda yumurta 3 zeytin bir parmak İzmir tulum bir dilim ananas marul bir kaşık bal ( normalde sevmem ama en masum tatlı yoksa Nutella kavonozu göz kırpıyor)
Ara Türk kahvesi
Öğlen evdekilere kıymalı börek yaptım onun kıymasından yedim
Akşam taze fasulye ve bir tane çokoprens😭😭😭😭
Regl oldum ama öyle zor sökülüyorum ki hiç halim yok yürüyüş yapayım dedim belim tutuldu evde de hareket etmedim ( hatta Bütün tencere tavalar dahil bulaşıkları eşim yıkadı sağolsun)
Yarın artı çıkabilirim regl den belki ama haftaya süper olur. Haftaiçi 77 küsürdü

Eklentiler

• 227643A8-E165-4958-8CFD-FD4802241214.jpeg
    227643A8-E165-4958-8CFD-FD4802241214.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar dün eşim magnolia istedi yaptım 5 kup cıktı dün ve bugün yiyip bitirdiler oğlumlaben sadece 2 kaşık aldım. Eve abur cubur almaktansa pasta börek bana daha masum görünüyo tatlıyı yaptım hemen bitirdi poğaça yapsam da eşime ayırır kalanını komşulara dağıtır bitiririm . Ama eve alınan paketli ürünler hemen bitmediği için yesem diye aklımız hep onda oluyo
Aslinda insanin her turlu aklinda kaliyor ama zayif kalmak icin eskiye donmemek icin yememeye calisiyorum:110: cok zor valla ama yapacak bisey de yok

X