- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Yaaa hurma yeyip geliyosun bisey olmaz ondan
Bu sefer hurmadan baska sey yedim. Aylardir yemedigim abur cubur esimi yolucam. Eve luppo sokmayacakti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa hurma yeyip geliyosun bisey olmaz ondan
Luppo alan dayi yoksa senin esin mi ya ben bi luppodan da cok bisey cikacagini dusunmuyorum du bakalim.moral bozmak yokBu sefer hurmadan baska sey yedim. Aylardir yemedigim abur cubur esimi yolucam. Eve luppo sokmayacakti
Luppo alan dayi yoksa senin esin mi ya ben bi luppodan da cok bisey cikacagini dusunmuyorum du bakalim.moral bozmak yok
Luppo yok satıyorluppo dayi herkesin canini luppo cektirdi kac aksamdir adam luppo aliyor evimde asla abur cubur bulundurmam. Bu yuzden aylardir almiyorum hic. Bulundurunca yiyorum iste
Luppo yok satıyor
Gazeteye cikmis yahuLuppo yok satıyor
Sokağa çıkma yasağının ilk saatlerinde sosyal medyada gündem olan Luppo’nun satışı beş kat arttı. Şölen Çikolata’nın ürettiği kekin 8’li paketi 5 TL. Atıştırmalıklara ciddi talep artışı varwww.milliyet.com.tr
Eve alındığında muhakkak yeniliyo yaBu sefer hurmadan baska sey yedim. Aylardir yemedigim abur cubur esimi yolucam. Eve luppo sokmayacakti
Eve alındığında muhakkak yeniliyo ya
Aslinda insanin her turlu aklinda kaliyor ama zayif kalmak icin eskiye donmemek icin yememeye calisiyorum cok zor valla ama yapacak bisey de yokKızlar dün eşim magnolia istedi yaptım 5 kup cıktı dün ve bugün yiyip bitirdiler oğlumlaben sadece 2 kaşık aldım. Eve abur cubur almaktansa pasta börek bana daha masum görünüyo tatlıyı yaptım hemen bitirdi poğaça yapsam da eşime ayırır kalanını komşulara dağıtır bitiririm . Ama eve alınan paketli ürünler hemen bitmediği için yesem diye aklımız hep onda oluyo
yanlış yazmışım -400 gr olucaktı-400 kg ile Merhaba bayanlar ......69.8 kg çıktım .