Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Way way way fincanina gurban

Selam bebekler

Kahvaltı =

1 haşlanmış yumurta
Iki dilim ekmek arasına 1 dilim kaşar 4 dilim sucuklu tost
5 zeytin
10 badem 5 fındık

Ara öğün =

Şekersiz türk kahvesi
5 çilek

Öğle yemeği =

1 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim kaşar
Acı sos

Akşam yemeği =

1 tabak mantar sote
Salata

3.litre su kahvaltı sonrası alışverişe gittik gelmemiz geç oldu öğle yemeği vakti geçti akşama da geç kalmamak için az atıştırdım oğlum diş çıkarıyo aşırı huysuz herşeye ağlıyo Hayırlısı ile atlatalım InşAllah bu günleri de

Yapmissin bi kacamak devam et bosver bu sefer basa donuluyo bisey yemeyince ya biz su korona gunlerinde diyet yapmaya calisiyoruz benve bu bile bisey yani millet obeziteye dogru gidiyo bence suan
Kesinlikle obeziteye gidiyo millet dün bi resim gördüm evde kal mutfakta değil yazıyodu doğru gerçekten de evdeyiz diye durmadan yemek pasta börekler havada uçuşuyo milletin

Sabah:
Karisik kuru meyveli musli
5-6 ceviz

Ogle:
1 sekerli turk kahve
4 kayisi

Aksam:
2 tavuk but
1 tabak portakalli kereviz

İzlenim:
Evet saglikli olupta tadi asiri guzel yemekler de varmis... Portajalli kereviz favorim oldu hatta bayildim diyebiliirim karnimda suan asiri tok gercekren cok begendim

Bende çok severim portakallı kerevizi hatta bazen kereviz brokoli pırasa havuç bunları az zeytinyağında çevirip portakal suyu ile pişiririm harika olur

Gunaydin kizlar 3 gumdur tartilmiyorum tartilmak istemiyorum diyeti etkilememesi icin ama suan banyoya gittim karnim inanilmaz erimis krem sureeken ilk defa 3 4 yildan beri karnimi bu sekildengoruyorum neyse kac zamandir disari cikmadihim icin skinny kotumu giyeyim dedim sonra ve polarli pijamadan ve esofmandan anlamiyodumki en son 3 haftabonce kot giymistim bacaklarimda gercekren erimis bakinxandedim kendi bacagimmi... Yani yapilam sporlar(diyetin de muhakkak etkisi vardir ama ben cok bacak ve karin calistim ) bosa gitmiyor ve 0 seker (1 sekerli turk kahvem haric, ondan odun veremem) seluliti de azaltiyor evet selulitlerimde ciddi bir azalma var... Tarti tabii ki cok onemli ama bunlar benim moralimi cok yerine getirdi yani tartidan ziyade bugun oglum uyuyoken aynaya bakma firsatim oldu disari cikmadigim icin hic kendimi farkedememisim

Kizlar kacamak yapiyosaniz benim diyeti biliyosunuz basindan beri 1 ogun kacamak hakkim var gercekten cok cabuk zayiflaniyor bu diyetle kimin diyetinden ilham aldin derseniz Mehmet Oz u asiri severim onun diyet listesinden... Gercekten ama gercekten ise yariyor ben sporu bu karantina da birakmamanin cok faydasini gordum... Tabata zaten artik benim hayatimin bi parcasi oldu cunku 48 saat yag yaktiriyor diyet bitince de tabata dan devam.edicem iyi ki bos bir animda tabatayi kesfetmisim ve hayatima sokmusum diyceksiniz bu kadar zamandir diyet yapiyosun niye simdi yaziyosun cunku o goruntu beni cok sasirtti skinny kotu giyince...

Bide kizlar (fena cenem.acildi farkindayim skinny kotun etkisi) ne halt ederseniz edin buraya yazin vallaho cok etkisi oluyo gecen hafta yazdim ya istedigimi yedigim ogunde pizza patates kizartmasi kofte zartnzurt sonrasinda okudum yuh be ne yemisim bosanda semerini ye seklinde insanda bi utanma oluyo sonraki gun daha bi kisiyosun yedigini yazmayinca unutmus gbi oluyosun beyninden siliyosun

Kaça düşmüşsün canim valla bendr her gun tartilanlardanim. Napim bu sekilde denge kurmaya calisiyorum. Yaf bu tabata nedir nasil yapilir. Kac dakika yapıyorsun link veriir misin senikinin aynisini yapalim bari bizde aciklar misin bi de mesela bir ogun kacamak her gun mu her hafta mi. Kac kilo oldun su an aboww amma cok sordum

Buna ben de baslicam cok ovdun

İste kaca dustugumu bilmiyorum canim ben her gun tartilsam diyeti birakirim cunku az kilo verince ya da vermemisem o gun hemen motivasyon dusuklugu oluyor sadece banyoya girdim krem surecekken karnima baktim inanilmaz incelmis soke oldum sonra kot pant giydim zart zurt. Kacamak haftada sadece bir gunun bir ogunu mesela cuma tartiliyoruz ya bem cumartesi gunu oglen yiyorum fast food tarzi tabata su sekilde 20 sn aktivite 10 sn dinlee seklinde oluyor 4 set bitince 1 dk dinleniyosun.. tabii cok kolay ne varki gbi geliyo insana ama o verilen harkeet kalp ritmini cok hizli calistiran asiri eforlu bi hareket oluyo yorgunluktan pestilin cikiyo... Japon dedoslar bi test yapmis 2 saat ritmik yuruyus yapan biri mi daha cok kalori yakti yoksa kisa surede asiri efor sarfedenler mi diye 2. Olan grubun daha cok kalori yaktigi gorulmus ve 48 saat bu etki vucutta devam ediyor baya bi arastirdim bu ise baslarken

Kahvaltı =

3 kaşık yulaf
1 muz
1 su bardağı süt

Ara öğün =

Şekersiz türk kahvesi

Öğle yemeği =

1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
2 çilek
3 zeytin
10 badem
Dereotu

Ara öğün =

1 bardak tarçınlı kefir

Akşam yemeği=

1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase cacık

3 litre su 45dk leslie . Evettt yarın büyük gün hadi bakalım cumayı unutmayın kızlar

Sabah:
2 tam bugday
1 tatli kasigi bal
1 cay kasiti tereyagi
Yumurta
Peyni
2 hindi fume

Ogle:
5-6 ceviz
4 kayisi

Aksam:
2 tavuk but
Portakallu kereviz

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim
Yarin tartida eksili cikarik kesin cunku gozle foruluyor hadi bkalim

Bak.kacaklar olusmaya basladi yine aaaaa yahu nereye gittiniz yine bi gazla basliyosunuz lost oluyosunuz... su karantinadan tas gbi cikalim bi ise yarasin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…