Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

luppo dayi herkesin canini luppo cektirdi kac aksamdir adam luppo aliyor evimde asla abur cubur bulundurmam. Bu yuzden aylardir almiyorum hic. Bulundurunca yiyorum iste
Luppo yok satıyor
Gazeteye cikmis yahu

Ne luppoymus arkadas yarin yasak geliyor gece luppolari hazir edin

Kızlar dün eşim magnolia istedi yaptım 5 kup cıktı dün ve bugün yiyip bitirdiler oğlumlaben sadece 2 kaşık aldım. Eve abur cubur almaktansa pasta börek bana daha masum görünüyo tatlıyı yaptım hemen bitirdi poğaça yapsam da eşime ayırır kalanını komşulara dağıtır bitiririm . Ama eve alınan paketli ürünler hemen bitmediği için yesem diye aklımız hep onda oluyo

Selam kızlar sabah 2 sahanda yumurta 3 zeytin bir parmak İzmir tulum bir dilim ananas marul bir kaşık bal ( normalde sevmem ama en masum tatlı yoksa Nutella kavonozu göz kırpıyor)
Ara Türk kahvesi
Öğlen evdekilere kıymalı börek yaptım onun kıymasından yedim
Akşam taze fasulye ve bir tane çokoprens
Regl oldum ama öyle zor sökülüyorum ki hiç halim yok yürüyüş yapayım dedim belim tutuldu evde de hareket etmedim ( hatta Bütün tencere tavalar dahil bulaşıkları eşim yıkadı sağolsun)
Yarın artı çıkabilirim regl den belki ama haftaya süper olur. Haftaiçi 77 küsürdü

Eklentiler

• 227643A8-E165-4958-8CFD-FD4802241214.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 31
Aslinda insanin her turlu aklinda kaliyor ama zayif kalmak icin eskiye donmemek icin yememeye calisiyorum cok zor valla ama yapacak bisey de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…