Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Her gun ek gida hazirlamak ve iste oyuncak yayintisi onlarda vaktimi aliyor yok su oda odayi bi denim ama uyu fikir

Canim ayni durumdayiz. Yeni ek gidaya gecti benimki de hem bebek hem 2 katli ev aslaaa isi bitmiyor. Benim evim baya buyuk ve cok zorlaniyorum. Her gun utu camasir bulasik mutfak hele banyolar silme supurge isleri insan delirecek gibi oluyor. Oyle 2 gune bir supureyim de olmuyor saclarim cok dokuluyor benim mutlaka supurmem gerekiyor bu yuzden bu karantinada sarjli supurge aldim pratik ust kata da alt katada supure supure inip cikiyorum kablo derdi olmadan. Ama mutfak ve bebek isleri bitiriyor beni. Bugun yaptigim isleri sayayim. 3 cesit yemek yaptim, tum evi komple supurdum, baya bir parca utu yaptim, camasir as ve katla yerlestir, evi komple toparladim, mutfagi toparladim, bebegimin yemegi bakimi derken bu saate kadar yaptiklarim oturup kendime vakit ayiramiyorum. Normalde haftada 2 gun evime yardimci aliyordum Allahim ne buyuk rahatlikmis. Derin temizlik falan hak getire elimden gelmiyor zaten ben supurge silme disinda temizlik yapmayi da bilmiyorun evlendigimden beri hep yardimci geldi. Kisaca mavi ekran veriyorum 😅

Canim ayni durumdayiz. Yeni ek gidaya gecti benimki de hem bebek hem 2 katli ev aslaaa isi bitmiyor. Benim evim baya buyuk ve cok zorlaniyorum. Her gun utu camasir bulasik mutfak hele banyolar silme supurge isleri insan delirecek gibi oluyor. Oyle 2 gune bir supureyim de olmuyor saclarim cok dokuluyor benim mutlaka supurmem gerekiyor bu yuzden bu karantinada sarjli supurge aldim pratik ust kata da alt katada supure supure inip cikiyorum kablo derdi olmadan. Ama mutfak ve bebek isleri bitiriyor beni. Bugun yaptigim isleri sayayim. 3 cesit yemek yaptim, tum evi komple supurdum, baya bir parca utu yaptim, camasir as ve katla yerlestir, evi komple toparladim, mutfagi toparladim, bebegimin yemegi bakimi derken bu saate kadar yaptiklarim oturup kendime vakit ayiramiyorum. Normalde haftada 2 gun evime yardimci aliyordum Allahim ne buyuk rahatlikmis. Derin temizlik falan hak getire elimden gelmiyor zaten ben supurge silme disinda temizlik yapmayi da bilmiyorun evlendigimden beri hep yardimci geldi. Kisaca mavi ekran veriyorum 😅
Benim de ayni canim sana yemin ediyorum bezdim oyuncaklar zaten alta kaciyo hafif emeklemeye basladik cunku syrekli agzina goturuyo yika silnoyuncagi bugun ben de camasir yika as butun evi supurdum sildim yine ek gida tantanasi... Kahvalti hazirlamak bile ayrintili bide bebegin biskuvilerini ekmegini yogurdunh peynirini kendim yapiyorum onlara ayri vakit gidiyor.. ya ne diim ki 24 saat bana az geliyo gece zaten hic uyumayan bi bebek derin temizlik anca annem buraya gelicek o yapiyo arada ya da o tutuyo bebisi ben girisiyorum sen calisiyo musun normalde

Sabah:
2 dilim tam bugdat
Peynir
Yumurta
1 tatli kasigi tereyagi
1 tatli kasigi bal
2 hindi fume

Ogle:
Bir sekerli turk kahve
6 kayisi
5-6 ceviz

Aksam:
1 kase tarhana
1 kase etli nohutu biitiremedim bile pilavsiz ve ekmeksiz ogure ogure yedim resmen iskence boyle yemek nohutu bu nedir ya(suraya kufur ekleyin)

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim: Bugun isyandayim baslicam diyetine bu nedir ya yasama sevincimi aldi yemin ederim bugun aaaaa:skandal::skandal:

Akşama sözde sebze yiyecektik eşim piyaz istedi menüm değişti antalya tarafında yiyen varsa bilir tahinli kuru fasulyeli haşlanmış yumurtalı salata gibidır ondan 1 tabak yedim ama davul gibiyim şu an midem nasıl erir bilmiyorum bu bana kesin 1 kilo olarak döner🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Akşama sözde sebze yiyecektik eşim piyaz istedi menüm değişti antalya tarafında yiyen varsa bilir tahinli kuru fasulyeli haşlanmış yumurtalı salata gibidır ondan 1 tabak yedim ama davul gibiyim şu an midem nasıl erir bilmiyorum bu bana kesin 1 kilo olarak döner🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Yanina ne yedin bence cok guzel diyetlik yumurta da varmis

Benim de ayni canim sana yemin ediyorum bezdim oyuncaklar zaten alta kaciyo hafif emeklemeye basladik cunku syrekli agzina goturuyo yika silnoyuncagi bugun ben de camasir yika as butun evi supurdum sildim yine ek gida tantanasi... Kahvalti hazirlamak bile ayrintili bide bebegin biskuvilerini ekmegini yogurdunh peynirini kendim yapiyorum onlara ayri vakit gidiyor.. ya ne diim ki 24 saat bana az geliyo gece zaten hic uyumayan bi bebek derin temizlik anca annem buraya gelicek o yapiyo arada ya da o tutuyo bebisi ben girisiyorum sen calisiyo musun normalde

Ay sorma ben de peynirini kendim yaptim. Daha biskuvi ekmek vermeye baslamadim ama basladigimda da ben yapacagim. Her seyi ayrintisiyla dusunmek zor.

Sadece bi tabak onu yedim canım ama fazlaydı ya pis boğazım 😡 tam diyetlik evet ama miktarı işte. cuma ya kadar telafi etmem lazım
Sorun olacagini sanmiyorum canim afiyet olsun somdi ben de tarifine baktim sadece susam biraz skinti ama ekmek yememisin sade onu yemissin

90 m2 evimin gözünü seveyim ben ya :KK68: Günlük sil süpür yarım saatlik iş :halay: Tayinciyiz ve 3 kişi olduğumuz için taşındığımız şehirlerde ona göre bilerek küçük ev seçiyorum eşyam da az yaşasın minimal yaşam cook büyük rahatlık :KK200:

90 m2 evimin gözünü seveyim ben ya :KK68: Günlük sil süpür yarım saatlik iş :halay: Tayinciyiz ve 3 kişi olduğumuz için taşındığımız şehirlerde ona göre bilerek küçük ev seçiyorum eşyam da az yaşasın minimal yaşam cook büyük rahatlık :KK200:

Ya benim evde kucuk 80 m2 ama isi doguruyo sanki korolmayasica

Yok cidden buyuk ev cok zormus bu karantinada anladim. Corona beni cok etkiledi coook 😅🤦🏻‍♀️

Yok cidden buyuk ev cok zormus bu karantinada anladim. Corona beni cok etkiledi coook 😅🤦🏻‍♀️
Zor canım bizde apartman hayatini sevmiyoruz memlekete temelli döndüğümüz de ev yaptiricaz o zaman gene büyük yaptırırım ama katlı olmaz ömrüm merdivenlerde çürümesin in çık :110::KK48:

Günaydın kızlar dün paylaşım yapmamışım
Bugün bütün ev erkenden kalktı 6:00 da🤦‍♀️

Ama kahvaltıyı baya geç hazırladım eşim biraz müdahale etti sofrada cısslar var
2 tane sahanda yumurta bir iki çatal sucuk
Tulum peyniri
7 yeşil zeytin
Semiz otu domates
1 tatlı kaşığı tereyağı bir çay kaşığı bal
2 dilim tam buğday ( büyük dilimli paket ama)
Dün öğlen akşam birleşik 5te yemiştim çok acıkmışım

Eklentiler

• 6060E7BF-A467-4FC4-BAE5-473EECAA8527.jpeg
    6060E7BF-A467-4FC4-BAE5-473EECAA8527.jpeg
    143,1 KB · Görüntüleme: 38
Gunaydin kizlar bende sabah kahvaltimi yaptim. Bu hafta tartida fazla cikacam galiba. Off ya o kekler beni bitirdi.
Ustelik şöyle 2 3 kilo daha versem gaza gelecem de hizli hizli gitmiyor iste uyuz kilolar ☹️

Bir kac dilimden belki kiloa almamissindie xanim ya bozma moralini
Toplam 2 gunde 8 dilim yedim mümkün degil kilo vermem 😂
Ama niyeyse diyete bugun tekrar devam ediyorum. Bugünlerde olumlu düşünmek istiyorum su virus bitsin sagsaglim..bazen cok duygusallasiyorum. Kilo vermek kendimi iyi hissettiriyor vermeliyim eski günlerdeki gibi zayif olmaliyim.

Toplam 2 gunde 8 dilim yedim mümkün degil kilo vermem 😂
Ama niyeyse diyete bugun tekrar devam ediyorum. Bugünlerde olumlu düşünmek istiyorum su virus bitsin sagsaglim..bazen cok duygusallasiyorum. Kilo vermek kendimi iyi hissettiriyor vermeliyim eski günlerdeki gibi zayif olmaliyim.
Yapmissin bi kacamak devam et bosver bu sefer basa donuluyo bisey yemeyince ya biz su korona gunlerinde diyet yapmaya calisiyoruz benve bu bile bisey yani millet obeziteye dogru gidiyo bence suan

Selam tekrar kızlar. 2 hafta gecikmeyle regl oldum şükür.. (18 Nisa’nda 3 ay olacak Doğum sonrası aslında belki de gecikmemiştir düzenim değişiyordur)
Kahvaltı sonrası kahve kuru erik badem
Öğlen 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye 2 fırında köfte ( önce sade köfte pişirip sonra patates salçalı su ekliyorum bu sade olan hali)
Akşam da semizotu salatası ile patates köfte yemeyi düşünüyorum patatesi tadımlık olarak kalır inş.

Eklentiler

• C9061368-AE31-4F60-8C85-28370C445700.jpeg
    C9061368-AE31-4F60-8C85-28370C445700.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 25
X