- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
Her gun ek gida hazirlamak ve iste oyuncak yayintisi onlarda vaktimi aliyor yok su oda odayi bi denim ama uyu fikir
Canim ayni durumdayiz. Yeni ek gidaya gecti benimki de hem bebek hem 2 katli ev aslaaa isi bitmiyor. Benim evim baya buyuk ve cok zorlaniyorum. Her gun utu camasir bulasik mutfak hele banyolar silme supurge isleri insan delirecek gibi oluyor. Oyle 2 gune bir supureyim de olmuyor saclarim cok dokuluyor benim mutlaka supurmem gerekiyor bu yuzden bu karantinada sarjli supurge aldim pratik ust kata da alt katada supure supure inip cikiyorum kablo derdi olmadan. Ama mutfak ve bebek isleri bitiriyor beni. Bugun yaptigim isleri sayayim. 3 cesit yemek yaptim, tum evi komple supurdum, baya bir parca utu yaptim, camasir as ve katla yerlestir, evi komple toparladim, mutfagi toparladim, bebegimin yemegi bakimi derken bu saate kadar yaptiklarim oturup kendime vakit ayiramiyorum. Normalde haftada 2 gun evime yardimci aliyordum Allahim ne buyuk rahatlikmis. Derin temizlik falan hak getire elimden gelmiyor zaten ben supurge silme disinda temizlik yapmayi da bilmiyorun evlendigimden beri hep yardimci geldi. Kisaca mavi ekran veriyorum