- 18 Aralık 2018
- 2.415
- 8.461
Doğru söylüyorsun. Alırken 2 gün de olmadi bu Kilolar huyum kurusun bir öğün az yesem hani hic belli degil diyorumCanım sende yavaş yavaş vereceksin inşallah. Sadece sağlıklı beslenmeye çalış porsiyonlarına dikkat et. her gün yediklerini buraya yaz ki kızlar der az ya da çok falan diye de. Keşke hepimiz zart diye kilo versek. Ama sen hızlı verirsin ilk başta bak 2.2 kilo gitmiş bile daha ne istion
Afiyet olsun ben resim yükleyemedim olmuyor. Dere otu güzel süt yapar biz sürekli alışveriş yapmadığımız icin dereotu sürekli olmuyor evde ne kadar az dışarı çıkarsak o kadar iyi
Kiz daha ne olsun supersinKızlar supersiniz sizlerin kilosu fazla değil. Ben 100 düm 98.2 çıktımsabah kalkar kalkmaz leslie yaptim o şokla. Sanki ne bekliyorsam 1 haftada teeee
Yolun başındayım pes etmiycemm
Hayirdir canimBugünkü ruh halim fotoğraftaki gibi çok moralim bozuldu..
Ay resme bakmamisimBugünkü ruh halim fotoğraftaki gibi çok moralim bozuldu..
Kahvenin yanina gofretleri goturdun bacim tarti napsin yazikBugünkü ruh halim fotoğraftaki gibi çok moralim bozuldu..
Pesinden geliyorum bekle beniKizlar selam.gecen hafta 66.7ydim. 66.1 olmusum. Aslinda hafta ortasi 65leri gormustum. Buna da sukur. Istedigimi yiyerek kilonun azalmasi beni mutlu ediyor. Sadece 7den sonra yemiyorum. Sabah da 12 gibi kahvalti yapabiliyorum. Kizim gece uyumuyor sabah gec kalkiyoruz. O arada abartmadan her istedigimi yiyorum. Temizlige gelen ablayi alamiyorum bu ara. Ev supur sil bana baya hareket oldu. Diyetisyene gittigim donemlerimde aç aç cok mutsuz hissederdim.o yuzden de uzun sure devam edemezdim. Boyle az az gitse de mutluyum
Bugünkü ruh halim fotoğraftaki gibi çok moralim bozuldu..
1.71 Allahtan boydan kurtarıyorumCanim boyun kacti?
Aynen dereotu gerçekten ggüzel süt yapıyo canım herkes yemeli bence. Inan bizde 10 günde 1 çıkıyoruz alışverişe onu da ben değil eşim gidiyo ortalık düzelene kadar üzerimize düşen bi vazifeyi hakkıyla yerine getirelim çıkmayalım InşAllahAfiyet olsun ben resim yükleyemedim olmuyor. Dere otu güzel süt yapar biz sürekli alışveriş yapmadığımız icin dereotu sürekli olmuyor evde ne kadar az dışarı çıkarsak o kadar iyi
Bizde de aynı eşim gidiyor ben uzun zamandır çıkmıyorum. Hayırlısıyla kurtulcaz inşallah herkes bizim gibi duyarlı olsa çıkmasa daha çabuk kurtuluruzAynen dereotu gerçekten ggüzel süt yapıyo canım herkes yemeli bence. Inan bizde 10 günde 1 çıkıyoruz alışverişe onu da ben değil eşim gidiyo ortalık düzelene kadar üzerimize düşen bi vazifeyi hakkıyla yerine getirelim çıkmayalım InşAllah