Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Doğru söylüyorsun. Alırken 2 gün de olmadi bu Kilolar huyum kurusun bir öğün az yesem hani hic belli degil diyorum

Gunaydin kizlar gecen hafta 61.4 tum bu hafta 60.9 olmusum -500 gram yalniz teget gecmisim hani krizi teget gectik diyoduk ya 61i teget gecmisim... Benim icin yeterli cunku artik 500 gram 500 gram anca veririm 12 kilodan sonra yavaslama olacagini tahmin etmistim hatta bu hafta vermem diyodum kilo 500 venim icin cok iyi.. diyete devam

Bugünkü ruh halim fotoğraftaki gibi çok moralim bozuldu..

Eklentiler

• AE21DAE0-4ED7-4BF5-A161-2C4264790F30.png
    648,5 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar selam.gecen hafta 66.7ydim. 66.1 olmusum. Aslinda hafta ortasi 65leri gormustum. Buna da sukur. Istedigimi yiyerek kilonun azalmasi beni mutlu ediyor. Sadece 7den sonra yemiyorum. Sabah da 12 gibi kahvalti yapabiliyorum. Kizim gece uyumuyor sabah gec kalkiyoruz. O arada abartmadan her istedigimi yiyorum. Temizlige gelen ablayi alamiyorum bu ara. Ev supur sil bana baya hareket oldu. Diyetisyene gittigim donemlerimde aç aç cok mutsuz hissederdim.o yuzden de uzun sure devam edemezdim. Boyle az az gitse de mutluyum

Pesinden geliyorum bekle beni

Afiyet olsun ben resim yükleyemedim olmuyor. Dere otu güzel süt yapar biz sürekli alışveriş yapmadığımız icin dereotu sürekli olmuyor evde ne kadar az dışarı çıkarsak o kadar iyi
Aynen dereotu gerçekten ggüzel süt yapıyo canım herkes yemeli bence. Inan bizde 10 günde 1 çıkıyoruz alışverişe onu da ben değil eşim gidiyo ortalık düzelene kadar üzerimize düşen bi vazifeyi hakkıyla yerine getirelim çıkmayalım InşAllah

Bizde de aynı eşim gidiyor ben uzun zamandır çıkmıyorum. Hayırlısıyla kurtulcaz inşallah herkes bizim gibi duyarlı olsa çıkmasa daha çabuk kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…