Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Çok güzel söyledin ağzına sağlık. Bende düşündüm onu ünlüler nasil böyle cabuk eski hallerine dönüyorlar çünkü sadece kendileriyle ilgileniyorlar ev yemek çamaşır yok. bugün sporumu yapamadım mesela çocuk uyurken ev işleri var ev işleri yokken çocuk durmaz. Ömrüm çürüyo böyle gibi hissediyorum bazen öyle de nankör kiii işler ertesi gün ayni bazen benmi beceriksizim acaba diyorum. Salata yapacak kendime özel bir yemek hazırlayacak zamanım olmuyo bazen ve bu is icin planlı olmak cok önemli

Evet xabim planli olsabda hal olmuyo inan bazk kufur ederek spor yapiyorum yaw su isleri birisi yapsa her seyde yapilir ama yok daha 2 gun oluyo supureli bugun berbat toz icinde yerler sac kili dolu sanki haftalardir elektrik supurgesi acilmamis ay yok yani biri devamli yarfim edecek o zaman bak bakalim nasil zayitlaniyo biz suan iskenfe cekiyoruz

Senin hindiba kahveyi annen hatta ananem bile aldi anlatinca.. cok faydaliymis komsulara da soylicem diyo ananem

Dayanamadım artık napim amannnn seviyorum kendimi
ohh sefan olsun
Yok canım ne beceriksizliği. Bende haftada 1 temizlik için birini alıyordum şimdi virüs muhabbetinden almıyorum. Ama valla ev işlerinden, çocuklardan kafayı sıyırmak üzereyim

Protein agirlikli beslen ekmeyi kes onun yerine yulaf falan ye.
Günaydın kızlar. Tartıldım şimdi. 70.2 çıktım.çok şaşkınım bu kadar vereceğimi sanmıyordum. Çünkü bu hafta yine tatlı Kaçamaklarım oldu Kızımla birlikte bisküvili pastalar vs. korkuyla çıkmıştım tartıya kilom sabitse bile iyi diyordum ki vermişim bile. 60 lı rakamlara az kaldı

Kızlar supersiniz sizlerin kilosu fazla değil. Ben 100 düm 98.2 çıktım sabah kalkar kalkmaz leslie yaptim o şokla. Sanki ne bekliyorsam 1 haftada teeee
Canım sende yavaş yavaş vereceksin inşallah. Sadece sağlıklı beslenmeye çalış porsiyonlarına dikkat et. her gün yediklerini buraya yaz ki kızlar der az ya da çok falan diye de. Keşke hepimiz zart diye kilo versek. Ama sen hızlı verirsin ilk başta bak 2.2 kilo gitmiş bile daha ne istion

Karatay reis yapmayin diyor ara ogun ama benim ara pgunler zaten ana ogun gbi ogle yemegi yemedigim icin ogle yemeginde ara ogunleri yemis oluyorum
Bende yapmıyorum ara öğün sabah öğle akşam doyurucu şeyler yediğim için gerek duymuyorum doyurucu derken tika basa doymak değil yanlış anlaşılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…