Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Amin canım seninkini deBen de hayatımda ilk defa 83 gördüm . Bu ikinci anneliğim. İlk gebeliğimde 77 ile kapatmıştım kilo vermem daha rahat olmuştu. Bu hamilelikte daha çok aldım. Vermem de zor olucak anlaşılan. Giden ödemlerimden sonra sadece yarım kilo verebildim üç haftada .ama tam diyet te yapamayınca öyl olması normal. Ne yapalım az az vererek istediğimiz kiloya ulaşacağız inşallah

Amin inşallah. Benimde ikinci anneligim ilkinde cok zayıftım haliyle daha iyiydim. Bunda 75 le hamile kaldım. Kilo almaya cok elverişli bir bünyem var

Günaydın kizlar
Kahvalti ve ogle yemegimi yaptim
Ekmek sadece sabahlari yiyorum ya da yulaf lapasi yiyorum öğlen ve aksam canim hic istemiyor artik yavastan alismaya basladim sanırım.yarin tarti günü bakalim ne kadar gitmis olacak.

Herkese selam kahvalti;

1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
2 tatli kasigi pekmez
Sutlu cay

Ogle;

2 kepce yesil mercimek corbasi
4 5 kasik et sote
3 tatli kasigi yogurt

Arada hurma cezerye yiyebilirim. Aksami da daha hafif tutup 2 saat sonra da leslie yapma planim var bakalim.

Bende leslie yapmak istiyorum ama uykum var günlerin rehaveti

Sabah:
Karisik meyveli muslu
5-6 ceviz

Ogle:
1 sekeeli turk kahve
6 kayisi
1 armut

Aksam:
2 yk kasigi korili tavuk
1 yk firin karnabahar

İzlenim:
Ya tavuktan yiyebilirdim ama gercekten yiyesim gelmedi yemin ederim eziyet bir kori soslu tavuk bu kadar igrenc bi menuyle yenir ben neyleyim bu tabagi yaninda pilavi patatesi ekmehi kolasi olmadiktan sonra... Daha yiyecektim bu sekilde yemin ederim midem bulandi.. karnabahara gelince; ablacim kusura bakma hic giderin yok bi kere kokudan kaybediyosun goruntun cicege falan venziyo ama kurtarmaz yani bitki olarak kalsan daha iyi, gida olarak performansin sifir..
Simdi okudik buse terim efendim fasting yapmis spor yapmis bilmem kac kilo vermis yahu buse terim spordan sonra benim gbi elinde bezle tuvaletmi temizliyor yemek mi yapiyor masajcisi geliyor yemeklerini zaten yardimci yapiyor oyle zayiflamaya ne var...
Ucuncu olarak ben neden tekrar regl oldum hicbie fikrim yok korkmaya basladim hamile falanimda hormonlarimmi bozuleu diye Allah korusun
Yarin tartida gorusuruz diycem ama muhtemelen gecen hafta 61dim 62 falan cikarim cunku vucudum acayip sis reglden dolayi zaten kilo verdigimi de hissetmiyorum hwpsi butunlesinxe 62 tarzi bisey olacak.. beni bekleyin anacimm

Anaaa ben de hurma yedim bugun bak hurmayi unuttum ama mujtemelen bugun yedigim hurmalar yarin g... Tirmalicak tarti is coming...

Karatay reis yapmayin diyor ara ogun ama benim ara pgunler zaten ana ogun gbi ogle yemegi yemedigim icin ogle yemeginde ara ogunleri yemis oluyorum

Ayyy blw mi yapuyosun saygi duydum vallahi ben beceremedim onu

Öğle yemeği =

3 kaşık yulaf
1 su bardağı süt
Yarım elma
1 çay kaşığıtarçın
Şekersiz türk kahvesi

Ara öğün =

5 dilim sucuk
Yarım dilim ekmek

Akşam yemeği=

1 tabak taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
Salata
Hindiba kahve

3 litre su 45 dk leslie

Kızlar yarın herkes kilosunu yazıyoken kilom şu şu kadar verdim diye belirtin . Yoksa tek kilo yazdınız mı tek tek ilk sayfaya açıp bakmak zor oluyo hadi bakalım hepimize bol eksili günler olsun şimdiden

Akşam gömdüm kızlar çok fena. Ama bir aydır firesiz gitmiştim. Pişman değilim yarın tekrardan devam ayda 1 kez fire vermeyi düşünüyorum napim.

Bende her hafta ona bakıyorum böyle daha iyi olur. Ayyy ben bu hafta hiç dikkat etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…