Amin canım seninkini deBen de hayatımda ilk defa 83 gördüm . Bu ikinci anneliğim. İlk gebeliğimde 77 ile kapatmıştım kilo vermem daha rahat olmuştu. Bu hamilelikte daha çok aldım. Vermem de zor olucak anlaşılan. Giden ödemlerimden sonra sadece yarım kilo verebildim üç haftada .ama tam diyet te yapamayınca öyl olması normal. Ne yapalım az az vererek istediğimiz kiloya ulaşacağız inşallahAllah bağışlasınben 100 kiloyu gördüm mecbur kaldım sütümü tehlikeye atmadan yapmaya caliscam benim o ayarım yok iste ucundan yemek gibi ağzıma alırsam hepsini yerim yemezsem de yemem böyle garip bir huyum var. Eskiden 70 kiloyum diye diyet yapardım hey gidi heyy
Amin inşallah. Benimde ikinci anneligim ilkinde cok zayıftım haliyle daha iyiydim. Bunda 75 le hamile kaldım. Kilo almaya cok elverişli bir bünyem varAmin canım seninkini deBen de hayatımda ilk defa 83 gördüm . Bu ikinci anneliğim. İlk gebeliğimde 77 ile kapatmıştım kilo vermem daha rahat olmuştu. Bu hamilelikte daha çok aldım. Vermem de zor olucak anlaşılan. Giden ödemlerimden sonra sadece yarım kilo verebildim üç haftada .ama tam diyet te yapamayınca öyl olması normal. Ne yapalım az az vererek istediğimiz kiloya ulaşacağız inşallah
Ben de çok rahat kilo alabiliyorum . Çok zor zayıflar rahat kilo alırım .Amin inşallah. Benimde ikinci anneligim ilkinde cok zayıftım haliyle daha iyiydim. Bunda 75 le hamile kaldım. Kilo almaya cok elverişli bir bünyem var
Bende leslie yapmak istiyorum ama uykum var günlerin rehavetiHerkese selamkahvalti;
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
2 tatli kasigi pekmez
Sutlu cay
Ogle;
2 kepce yesil mercimek corbasi
4 5 kasik et sote
3 tatli kasigi yogurt
Arada hurma cezerye yiyebilirim. Aksami da daha hafif tutup 2 saat sonra da leslie yapma planim var bakalim.
Bende leslie yapmak istiyorum ama uykum var günlerin rehaveti
Anaaa ben de hurma yedim bugun bak hurmayi unuttum ama mujtemelen bugun yedigim hurmalar yarin g... TirmalicakHerkese selamkahvalti;
1 haslanmis yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
2 tatli kasigi pekmez
Sutlu cay
Ogle;
2 kepce yesil mercimek corbasi
4 5 kasik et sote
3 tatli kasigi yogurt
Arada hurma cezerye yiyebilirim. Aksami da daha hafif tutup 2 saat sonra da leslie yapma planim var bakalim.
Karatay reis yapmayin diyor ara ogun ama benim ara pgunler zaten ana ogun gbi ogle yemegi yemedigim icin ogle yemeginde ara ogunleri yemis oluyorumara öğünleri atlıyor musunuz kızlar daha doğrusu doğru buluyor musunuz 3 öğün yapın diyorlar sadece sabah öğle akşam mesala yada 2 öğün
akşam yedikten sonra sabah kahvaltısı arası uzun olsun diyen bile var ne düşünüyorsunuz bu konuda
Beni dadmin etmiyoMuzu kakaoya bula ye kuru üzüm muz koy yogurda ben bu şekilde gideriyorum
Ayyy blw mi yapuyosun saygi duydum vallahi ben beceremedim onubenim oğluş da 7 aylık oldu şükür ama blw yaptığım için ek gıdada bişey yemiyor. Tadım yapıyor şu an. 9 aydan sonra rahatlarım ama o zamana kadar 6 kilo falan versem iyi olur. Ama çok zor. Bedenim kilitledi resmen kendini. Kilo veremiyorum
hadi bakalım hayırlısı olsun. Su güzel süt yapar. ama bana en çok tatlı süt yapıyor.
Evet canım ilk oğlumda da BLW yaptım. Çok memnunum. Şimdi buna da yapıyorumAyyy blw mi yapuyosun saygi duydum vallahi ben beceremedim onu
O kadar olur canım. Ama keşke yarın gömseydin. Tartından sonraAkşam gömdüm kızlar çok fena. Ama bir aydır firesiz gitmiştim. Pişman değilim yarın tekrardan devam ayda 1 kez fire vermeyi düşünüyorum napim.
Bende her hafta ona bakıyorumÖğle yemeği =
3 kaşık yulaf
1 su bardağı süt
Yarım elma
1 çay kaşığıtarçın
Şekersiz türk kahvesi
Ara öğün =
5 dilim sucuk
Yarım dilim ekmek
Akşam yemeği=
1 tabak taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
Salata
Hindiba kahve
3 litre su 45 dk leslie
Kızlar yarın herkes kilosunu yazıyoken kilom şu şu kadar verdim diye belirtin . Yoksa tek kilo yazdınız mı tek tek ilk sayfaya açıp bakmak zor oluyohadi bakalım hepimize bol eksili günler olsun şimdiden
Dayanamadım artıkO kadar olur canım. Ama keşke yarın gömseydin. Tartından sonra