- 5 Temmuz 2009
- 149
- 12
- 39
inşallah canım bakalım işte nasıl olacağız?ama bu duruma kadar gelmişken işi yarım bırakmak olmaz ne olursa olsun bu ameliyatı olmalıyız)) benim şahsen ailemi ameliyata ikna etmem hiç kolay olmadı. ancak şimdi ameliyat olacağımın farkındayım. ama ne tuhaftır en ufak bir korku ya da heyecan panik gibi duygular yok şu anda.
kızlar merak etmeyin 3-4 güne toplayacaksınız kendinizi ve de bize yazacaksınızz,herşey yolunda gidecek ben daha ameliyat olduğum gün pc kullandım düşünün artık.adayasemini hem öyle sürekli yatmana gerek yok oturur vaziyette yatacaksın,zaten uzun uzun yatamayacaksın kalkıp dolaşacaksın yok öyle hep yatmak.biliyorum çok heyecanlı muaynesi ayrı ameliyata ayrı heyecan ikinizede hayırlı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah.
ben herkese cok soru soruyorum biliyorum ama merak işte ameliyat olduktan 1 gün sonra dışarı cıkabilirmiyim neden derseniz bu cumartesi olursam pazar secim varya dışarı cıkabilirmiyim acaba nasıl olurum
ben hastaneden çıkıp eve geldim arabayla 45 dakika sürdü
sende oy verebilirsin ama yanında mutlaka biri olsun
sonra gider dinlenirsin
ama benden daha iyi olanlar gezmeye bile gitmişlerdiağrına bağlı bu
tam tersi bazı arkadaşlar daha zor geçirdi
evet bakalım benim nasıl olacak?geri sayım başladı)) pazartesi bitiyor tüm bu sorular inşallah kızlar. bak karamel haklı herkesin ağrı eşiği farklı canım ondan senin nasl olacağıını bilemem ama ben iki gün hastanede kalacağım
kızlar çok moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim bir an önce pazartesi olsun istiyorum.)))
kızlar çok moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim bir an önce pazartesi olsun istiyorum.)))
canım şu anda sen ameliyatını olmuşsundur inşallah ağrın cok yoktur beniimde yarın umarım ağrısız atlatırız
canım şu anda sen ameliyatını olmuşsundur inşallah ağrın cok yoktur beniimde yarın umarım ağrısız atlatırız
bittiiiiihadi geçmiş olsun biran önce gelip bize haber ver merakta bırakma
pelin senin içinde sayılı saatler kaldı hayırlısıyla sende atlat inşallah şimdiden geçmiş olsun
Canım inşallah ağrısız sancısız ameliyatını olursun, şimdiden geçmiş olsun. :81:
Dorhacım nasılsın canım iyimisin? Senden haber alamayınca durumunu merak etmiştim, geçen çarşamba günü masajlarına başlayacağını söylemiştin. İnşallah iyisindir, mutlusundur canım. Güzel haberlerini bekliyorum. İyi ve mutlu olman dileğiyle... İyi geceler. :80: