Emolya Meme Estetiği Ameliyatı

inşallah canım bakalım işte nasıl olacağız?ama bu duruma kadar gelmişken işi yarım bırakmak olmaz ne olursa olsun bu ameliyatı olmalıyız)) benim şahsen ailemi ameliyata ikna etmem hiç kolay olmadı. ancak şimdi ameliyat olacağımın farkındayım. ama ne tuhaftır en ufak bir korku ya da heyecan panik gibi duygular yok şu anda.

doğrusu bende hayacan korku panik hepsi var ama dediğin gibi buraya gelmişken vazgecmek olmaz ben bunu yıllardır istiyorum benim sadece eşim ve annem biliyor sonucunu kısa zaman sonra görürüz inşallah

inşallah sonucunu en kısa sürede görürüz ama site ve arkadaşlar bu konuda çok yardımcı oldular. bilinçsizce ameliyat olmuyoruz bi çok konuyu sorup soruşturuyoruz. yani mesela ağrılı bir dönem ve 1 hafta yatak istirahatine hazırladım kendimi hayatımı ona göre programladım. olur da ameliyat olduuğmda dediğim gibi iyi hissedersem sorunsuzca sandalyede oturabilirsem 3.veya 4.günü siteye gelip konu açmak ve yaşadıklarımı tabi ki de paylaşmak isterim. ben herkesten daha sakinim sanırım şu an 25 yaşındayım ve uzun yıllardır bunu istiyordum ve inanır mısınız?bi an önce hallolsun diye evlenmenmeyi bile beklemedim kredi çektim ve ameliyat oluyorum kısmetse.maksat evlenince hoş durmak benim için. yani çeyizimdeki geceliklerin içinde hoş olmak ) sağolsun nişanlım da destekliyor beni. 3.5 ay sonra evleniyorum kısmetse o zamana kadar toparlarım inşallah kendimi. dahası acaba ekimde falan denize girebilecek miyim?

kızlar merak etmeyin 3-4 güne toplayacaksınız kendinizi ve de bize yazacaksınızz,herşey yolunda gidecek ben daha ameliyat olduğum gün pc kullandım düşünün artık.adayasemini hem öyle sürekli yatmana gerek yok oturur vaziyette yatacaksın,zaten uzun uzun yatamayacaksın kalkıp dolaşacaksın yok öyle hep yatmak.biliyorum çok heyecanlı muaynesi ayrı ameliyata ayrı heyecan ikinizede hayırlı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah.

ben herkese cok soru soruyorum biliyorum ama merak işte ameliyat olduktan 1 gün sonra dışarı cıkabilirmiyim neden derseniz bu cumartesi olursam pazar secim varya dışarı cıkabilirmiyim acaba nasıl olurum

ben herkese cok soru soruyorum biliyorum ama merak işte ameliyat olduktan 1 gün sonra dışarı cıkabilirmiyim neden derseniz bu cumartesi olursam pazar secim varya dışarı cıkabilirmiyim acaba nasıl olurum

ben hastaneden çıkıp eve geldim arabayla 45 dakika sürdü
sende oy verebilirsin ama yanında mutlaka biri olsun
sonra gider dinlenirsin
ama benden daha iyi olanlar gezmeye bile gitmişlerdi ağrına bağlı bu
tam tersi bazı arkadaşlar daha zor geçirdi

evet herhalde yaşayıpta görmek lazım diymi:97:

evet bakalım benim nasıl olacak?geri sayım başladı )) pazartesi bitiyor tüm bu sorular inşallah kızlar. bak karamel haklı herkesin ağrı eşiği farklı canım ondan senin nasl olacağıını bilemem ama ben iki gün hastanede kalacağım

Canım Allah ın izniyle ağrısız sancısız pazartesi günü ameliyatını olursun İnşallah, sana şimdiden geçmiş olsun diliyorum. :80:

kızlar çok moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim bir an önce pazartesi olsun istiyorum. )))

Dorhacım nasılsın canım iyimisin? Senden haber alamayınca durumunu merak etmiştim, geçen çarşamba günü masajlarına başlayacağını söylemiştin. İnşallah iyisindir, mutlusundur canım. Güzel haberlerini bekliyorum. İyi ve mutlu olman dileğiyle... İyi geceler. :80:

kızlar çok moral veriyorsunuz çok teşekkür ederim bir an önce pazartesi olsun istiyorum. )))

bittiiiii hadi geçmiş olsun biran önce gelip bize haber ver merakta bırakma

canım şu anda sen ameliyatını olmuşsundur inşallah ağrın cok yoktur beniimde yarın umarım ağrısız atlatırız

pelin senin içinde sayılı saatler kaldı hayırlısıyla sende atlat inşallah şimdiden geçmiş olsun

bittiiiii hadi geçmiş olsun biran önce gelip bize haber ver merakta bırakma

pelin senin içinde sayılı saatler kaldı hayırlısıyla sende atlat inşallah şimdiden geçmiş olsun

evet canım saatler kaldı heyecan ve sitres doruklarda bende gelince inşallah iyi olurumda sizlere anlatırım

Emolyacım giremedim uzun zamandır.1,5 ay aradan sonra evime döndüm nihayet,gittiğimde kıştı artık havalar ısındı bende gelir gelmez ev işlerine daldım ancak yazabiliyorum ,gelmeden 4 gün önce gittim kontrole masajı verdi hergün yapıyorum benim masaj gögüslerin birbirine yaklaşabilmesi için biraz ayrık duruyorlar birde yara yeri için jel verdi.Ağrılarım hafifledi çocuklar ve ev işleri ile kendimi yorunca sabahları hafif ağrım oluyor ama dayanılmaz değiller.Cicişler daha iyi geliyorlar gözüme ama hala çok sert ve ayrıklar ne bileyim zaman gerekli galiba ama bu halleriyle bile çok güzeller .Senden haberler nasıl herşey yolundamı memnunmusun gögüslerinden masajlara devammı ve yumaşadılarmı???Görüşmek üzere canım öpüyorum:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…