Canım nasılsın? Bende durum aynı kollarımı hala istediğim gibi kullanamıyorum, sol memem şiş ve sancıyor. İyileşemedim tamamen senin durumun nasıl canım? Merak ediyorum geçmiş olsun
Kızlar bugün moralim çok bozuldu aslında. Belki bunu söylemek için çok erken ama bugün sporcu sütyenine geçecektim. Doktorum nihayet sargılarımı çıkardı. Ama ne görüntü, ne simetri nede meme altı oval görünüm hiç biri hoşuma gitmedi. Sol meme sağ memeye nazaran yukarı doğru daha dolgun altı boş offf... Doktorum silikonu aşağıya basınç uygulayarak düzeltebileceğini ayrıca memede ödem olduğunu şeklinin bu yüzden böyle olduğunu söyledi, tekrardan beni memelerimin üzerinden aşağıya basınç verecek şeklinde sıkıca bandajladı :2: beş gün sonra tekrar bakacak. Sanırım düzelmezse doktorumun dediği iki hafta daha bandajlı gezineceğim, yine olmadı bu seferde memede ki ödemler iyileştikten sonra tekrar kontrol edip protezin kayıp kaymadığını görerek ameliyat olup olmayacağımı söyleyecekmiş. Memede ki ödem iyileşmeden kesin bir şey söyleyemiyor doktorum zamana bırakmam gerekliymiş nasip yanikısmet niyet işi gibi ya tutarsa olayı böyle olacağını bilsem asla ameliyat olmazdım. Bu durumdan hiç hoşnut değilim. İnşallah doktorum ameliyata gerek kalmadan bu sorunu çözer.
Sağ tarafımı daha iyi hissetsemde sol tarafım ağrılı ve hassas forumda birşey okuduğumu hatırlıyorum sağ tarafını kulananların sol sol tarafını kullananların sağ taraftaki kasları daha zayıf olduğundan ağrı zayıf tarafta daha çok hissedilir gibi birşeydi ondanmı kaynaklı acaba diye düşünüyorum.İlk günlere göre daha iyi hissediyorum yinede araya birde hastalık girmese daha iyi olacaktı ya bunada şükür.
emolyacım ve ameliyat olan herkese Allah şifalar versin inşallah ama yine de çok korkuorum ben bu ameliyattan
çok teşekkür ederim karamelcim iyi moral oldu bana. bilmiyorum ki işte dorhayı ameliyat eden doktor tuğba hanım ameliyatımı yapacak güven veren biri gibiydi. ne bileyim. ama açıkçası veli aslan mı o mu bi türlü karar veremiyorum ameliyat günüm de yaklaşıyor. yani acıya dayanmaya çalışacağım elbet inşallah sonu iyi olur. çok istiyorum artık rahatça istediğim kıyafeti giymeyi. bi de dört ay sonra evleniyorum o zamana kadar toparlar dimi
inşallah dediğiniz gibi rahat olurrum. karamel ayrıca teşekkür ederim söylediklerinle bana baya bi destek olup moral verdin. aslına bakarsanız ben normal seviyede korkuyorum ameliyattan yani diyorum sonucu inşallah güsel olur. ama anneme anlatamıyyorum. yok riskli miymiş?yok sonuçta ameliyatmış a masada kalırsammış falan filan işte bin türlü felaket senaryosu işte bu da moralimi çok bozuyo off ağız tadıyla bi ameliyatla olamıyyorum.
ya çok teşekkür ederim karamelcim ama gerçekten çok zorlu bi dönem hani diyorum ya kendim ameliyat korkusunu adam gibi yaşayamıorum annemi ikna etmekle uğraşmaktan ya tamam anlamaya çalışıyorum onu ama ben de ne yapayım sonuçta mutsuzum ve hazır günü de almışım bi an önce olup kurtulup en fazla bi hafta ağrı çekip hayyatıma devam etmek istiyorum çok mu şey istiyorum yaaa
Canım aslında bende senden haber bekliyordum, seni çok merak ettim Canım ağrılarının hafiflediğine çok sevindimbende ağrılardan dolayı uykusuzum yine, internette zaman geçirip acımı unutmaya çalışıyorum. Fayda ettiğini söyleyemem :89: Senin de dediğin gibi yeşilçayı denemeye karar verdim. Hatta şuan demliyorum, mutfağın köşesinde bir kavanoz yeşilçayım vardı pek sevmesem de yeşilçayı... Ama şuan sevine sevine içeceğim. Canım İnşallah ağrılarım hafifler, benimle bu bilgiyi paylaştığın için çok teşekkür ederim. Allahtan hepimize acil şifalar diliyorum. Görüşmek üzere Canım iyi geceler :80:
çok teşekkür ederim karamelcim iyi moral oldu bana. bilmiyorum ki işte dorhayı ameliyat eden doktor tuğba hanım ameliyatımı yapacak güven veren biri gibiydi. ne bileyim. ama açıkçası veli aslan mı o mu bi türlü karar veremiyorum ameliyat günüm de yaklaşıyor. yani acıya dayanmaya çalışacağım elbet inşallah sonu iyi olur. çok istiyorum artık rahatça istediğim kıyafeti giymeyi. bi de dört ay sonra evleniyorum o zamana kadar toparlar dimi
emolyacım ve ameliyat olan herkese Allah şifalar versin inşallah ama yine de çok korkuorum ben bu ameliyattan
Emolya inşallah faydası olmuştur bende ne fayda eder araştırıp hem deniyorum hem sana yazıyorum acil şifalar canım.Ben daha iyi uyanıyorum sabahları umarım sende daha iyiysindir görüşürüzzz.:80: