emolya karamel ve dorhacım hepinize ayrı ayrı tek tek teşekkür ederim. ben bi haftadan beri annemi ikna etmekle meşgulum ama bir türlü olmuyo nihayetinde ameliyatmış işte gibi bi ton şey söyleyip moralimi bozuyor. evet her ne olursa olsun bu ameliyatı yaptırmak istiyorum ve bence benim de hakkm genç bir kıızm sonuçta ve 4 ay sonra da evleneceğim kısmetse benim istediğim evlenmeden önce rahat rahat evde bu süreci atlatmak ama annem hiç destek olmuyor bu konuda babana da söyle ben tek başına alamam bu sorumlluluğu falan diyor yani ben gidip de babama böyle bişeyi nasl söylerim dostlar?yani anlamıyorum yani görüyor mutsuz olduğumu yetersiz hissettiğimi daha anlayışlı olmasını isterdim annemin. diyorum ya inanın ne ameliyatı ne de ameliyat sonrasını bile düşünemiyorum sayesinde. sadece olabilecekmiyim derdindeyim. öte yandan halam ve nişanlım bu konuda yanımda ama anne olmaynca olmuyo işteeeoff off ne yapacağım hiç bilmiyorum arkadaşlar
dorhacım kusura bakma seni de rahatsız ediyorum ama aynı doktora gittiğimiz için sana sormak istediğim bi kaç soru var. evet tuğba hocayla konuşmak biraz rahatlattı nedense başka doktorla görüşmek dahi istemedim. dahası ameliyatı sabah saatlerinde yapacağını söyledi. sabah da tahlil falan yapacakmış. tahlilden önce bişey yiyip içmem yasak dimi?bi de ameliyattan hemen sonra odaya aldıklarında çok ağrı acı falan oluyo mu?ağrı kesici falan veriyor mu? sporcu sütyenine ne zaman başlatıyor? bi kaç günde kendime gelir miyim? kaç gün yana yatamıyyorum?bu gibi soruları en iyi sen cevaplayabilirsin sanırım. çünkü aynı doktora ameliyat olmuşsun. sorularımı cevaplandırırsan çok memnun olacağım bi de daha başka yapmam gerekenler var mı ameliyat sonrasında çok teşekkür ederim şimdiden.
Canım çok sağol denedim, belkide psikolojik ama inan faydasını gördüm. Sabah ağrılarım hafifledi. Hemen aktara gittim :86: kiraz sapı, mısır püskülü, avakado yaprağı ve maydanoz aldım. Ödem atmak için bire birmiş. Şimdi onlarıda deniyorum artık ilaç içmek istemiyorum alternatif tıpa verdim kendimi inşallah bu seferde yanlış yapmış olmam. Sıkıldım ağrılardan. Birde canım senin gögüslerinde yumuşama var mı? Ben masaj uygulamama rağmen sertler ve şişler.
Benim en çok merak ettiğim lavobo ihtiyacınızı nasıl karşılıorsunuz?sonta falan takıyorlar mı yoksa normal lavoboya gidebiliyor muusnuz ameliyat sonrasında?4 gün yatar dinlerim o sorun değil hatta güzel bile olur
merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var hiç ameliyat öncesi ve sonrası resimleriniz varsa bana gönderebilir misiniz?tam 9 gün sonra ben de ameliyat olcam nasıl duracaklarnı çok merak ediyorum hem de birazcık olsun daha çok güç ve cesaret verir bana.
ayy herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim gerçekten iyi moral oluyor.dorhacım sağol sölediklerin baya moral oluyo kısmetse bana sabah yapacağım dedi ameliyatını haftaya bi gün tahliller için gitmem gerekiyormuş.bi de ameliyattan iki saat önce falan da tahlil yapacaklar sanırım. benim en çok merak ettiğim lavobo ihtiyacınızı nasıl karşılıorsunuz?sonta falan takıyorlar mı yoksa normal lavoboya gidebiliyor muusnuz ameliyat sonrasında?4 gün yatar dinlerim o sorun değil hatta güzel bile olurdrenler çıkarken çok acıyor mu?forumlarda herkes drenlerin canımızı çok yaktığından bahsetmişler en çok sanıırm bundan korkuyorum.normalde çok bitki çayı tüketen biriyimdir. sadece kanamayı arttıracağını falan düşündüğümden ameliyat öncesi içmeyi bbıraktım. ama ameliyattan sonra yeşil çay ve bitki çaylarıma başlayacağım sanıırm bi an önce. bi de eczaneden multivitamin almıştım onu da içerim o da kuvvet verir inşallah. bu ve buna benzer önlemler almak istiyroum ameliyat sonrası aşırı sancı çekmemek için bi de ağrı kesici içerim herhalde. çoooooooook teşekkürler şimdiden herşey içinnnn
dorhacım merhaba ben özel msj atamıyourm 100 ü dolduramadığım için mecburen bu şekilde paylaşıyorum. çok teşekkürler canım herşey için çok yardımcı oluyorsun bana. annem hala tereddütte nasıl bir ameliyat olacağı konusunda ben onddan inan ki daha rahatım haftaya pazartesi kısmetse oluyorum ameliyatımı.öncelikle ameliyat öncesinde neler yapılıyor ilk çıktığında nasıl oluyosun?sargıların veya sporcu sütyeni durumun ne oluyo?kaç gün kendi kendine bişey yapamıyorsun?yatakta kaç gün yatmak gerkiyor?kaç gün sonra kursa gidebilirim?ödemler ne zamana iniyor?biliyorum dorhacım çok soru sordum ama seninle aynı anda ilk kez online olduk bu fırsatı kaçırmak istemedim. herşey için çok teşekkürler şimdiden
dorhacım merhaba ben özel msj atamıyourm 100 ü dolduramadığım için mecburen bu şekilde paylaşıyorum. çok teşekkürler canım herşey için çok yardımcı oluyorsun bana. annem hala tereddütte nasıl bir ameliyat olacağı konusunda ben onddan inan ki daha rahatım haftaya pazartesi kısmetse oluyorum ameliyatımı.öncelikle ameliyat öncesinde neler yapılıyor ilk çıktığında nasıl oluyosun?sargıların veya sporcu sütyeni durumun ne oluyo?kaç gün kendi kendine bişey yapamıyorsun?yatakta kaç gün yatmak gerkiyor?kaç gün sonra kursa gidebilirim?ödemler ne zamana iniyor?biliyorum dorhacım çok soru sordum ama seninle aynı anda ilk kez online olduk bu fırsatı kaçırmak istemedim. herşey için çok teşekkürler şimdiden
Dorhacığım masaja başlamadığını biliyorum bir öncesinde yazışmıştık canım inan bana masajlar çok canımı yakıyor ama yapa yapa alışıyorsun sancılı olsada. Tabi ki iyileşiceğiz Allahın izninle, bir haftadır masajları aksatmadan yaptığım halde yumuşama bariz belirgin değil ben sonuca hemen ulaşmak istiyorum artık.hepimizin iyi olması dileğiyle ...
Allah sabır versin Emolya bende çarşamba gideceğim doktoruma artık masaja başlatır sanırım hakkımızda hayırlısı.İnşallah dilediğin gibi çabucak olur yumuşama sende rahat edersin
arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.dorhacım gerçekten büyük yardımcısın bana Allah senden razı olsun. emolyacım evet malesef senin konunda konuşuyoruz ama malum özel msj atamıyorum ve inan konu açmayı tam iki kez denedim ama site yönetimi müsade etmedi sanıırm ameliyattan sonra ancak bi hafta sonra gelip konu açıp sonuçları ve durumları paylaşabilirim.pelin81 aynı doktora mı gideceğiz?benim ki tuğba demiray boğaziçi tıp merkezi .benim ameliyatım pazartesi kısmetse bu perşembe tahlillerimi yaptırmaya gideceğim.normalde ertesi gün taburcu olunuyormuş iki gün sonra drenleri çıkarttırmaya gidiyormuşuz.ama ben dedim benim evim çok uzak gelemem diye.o yüzden ben pazartesi ameliyat olucam ama çarşamba taburcu olcam kısmetseonun dışında ben de ameliyattan sonra hemen yazmak isterdim ama malesef bnim bilgisayarım masaüstü ancak hastaneden döndüğümde kendimi birazcık iyi hissettiğimde oturabildiğimde yazarım herşeyi ayrıntılarıyla. belki ameliyat olacak olanlara aklında soru işareti kalanlara dorha gibi karamel gibi emolya gibi yardımcı olurum ben de. çünkü böle zamanda en iyi desteğe ihtiyaç duyuluyor.