Emolya Meme Estetiği Ameliyatı

Emolya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
91
0
Merhaba arkadaşlar, 18 mayıs'ta akşam 18:00 gibi ameliyatımı oldum bir saat kadar sürmüş odamda titreyerek uyandım önüm sargılı bir şekilde. Çok canım acıdı narkoz çıkışından sonrada geçmedi acılarım verilen ilaçlar etkilemedi pek uyuyamadım, bu gün 2.gün ağrılarımdan dolayı daha yeni geldim evime. Bir gece fazladan kaldım hastanede. Ben ameliyat olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum şuan devamlı yatıyorum nefes alıp verirken zorlanıyorum, kollarımı kaldıramıyorum inanılmaz ağrılarım var benim ameliyatım dual plan 270 cc ultra high profil silikon kas altına koyuldu formda okuyorum yazmış kızlar ertesi gün kalktık koştuk anlayamıyorum yorumlarını bekliyorum?

gecmiş olsun emolya,, ben de o gunler hiç gecmiycek sanıyordum.burdaki arkadaslar sağolsun cok destek oldular..
ben amelyattan sonra eve geldim ve gceleri hariç hiç yatmadım hatta 3 gün sadece sandalyede oturdum.:)) geceleri yardımla yatıp kalktım.

Canım teşekkürler evet uyudum biraz şimdi kalktım sandelyeye oturdum. Bandaj çok yoruyor beni ağrılarım sürüyor tabi ki. Burada ki arkadaşların sağolsunlar onlar sayesinde birçok bilgi edindim, doğru karar verdiğime inanıyorum, desteklerini esirgemediler canlarım.

bak gelişme ne kadar hızlı bi saatte sandalyeye oturdun:))) herkesin dediği gibi 3-4 gün zor geciyor..sonra hızlı bir iyileşme..

canım gecmiş olsun,her gecen gün daha ii hissedeceksin biraz sabırlı olmak gerekiobugünlerde kendini fazla yormaman çabuk iileşmeni sağlar..aklında olsun tatlım

canım sen sımdı protezlere alıskın dewgılsın onun gergınlıgı vardır goguslerınde..bırde bandaj sıkı oldugu ıcın senı bıras one dogru cekıyodur ama sporcuya gececeksın 1 hafta doldugunda ve rahat bır nefes alacaksıın..nefes alırken zorlanmanda normal cunku bır kısmı kasın altında oldugu ıcın nefes alırken bıras batma seklınde lyo onu bende yasadım ama gecıcı yanı 4 -5 gun ıcınde atlatırsın..zaten ılk 4 gunu atlattıktan sonra gerısı cok cabuk gecıyo..ben daha dun gıbı hatırlıyorum amelıyat oldugum gunu arkadaslarım denızde yuzerken ben yatıyodum ama suan ınanılmaz mutluyum..sende ole olacaksın..
her güzel şeyin bır zorlugu vardır..atlattıgın zamanda ozguvenın havalarda gezeceksın..

İyi dileklerin ve moral verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Sargılar sıkıyor evet ağrılarda oluyor zamanla düzeleceğine inanıyorum. Biran önce bende bu sıkıntının tadını çıkarmak istiyorum.

canım öncelikle cok geçmiş olsun.bu yaşadıkların cok normal kişiden kişiye göre agrılar değişir mesela ben ameliyatı oldum aynı gün akşamı eve cıktım.bende sadece gerginlik hissi vardı kollarımı kaldırabiliyodum sadece sırt agrısı olmuştu bende benimde dual plane sisteminde oldu bende sargı bandaj yada diren takılı değildi.ben ameliyattan cıktığımda sporcu südyeni vardı sadeece bide kesi yerinde ufak bi bandaj vardı. banada 300 cc takıldı tabiyki 3 gün bi agırlık bi kasılma agrısı yaşadım ama cok cekilmeyecek bi agrı olmadı bende zaten agrının sebebide vücuda yabancı madde takılıyor ve vücut bunu kabul etmiyor atmak istediğinden dolayı olan gerginlik bunlar alışana kadar o silikona tabiyki agrılar olacak ilk 2 ayda şişlikler anca incek ve gögüs kendi seklini alcak ilk iki ay tabiyki cok önemli ondan sonra zaten bomba gibi olcaktır biraz sıkıntı cekeceksin canım her güzelliğin birde ceremesi oluyor korkma yani cok geçmiş olsun

emolya çok geçmiş olsun.benimde kas altı ve çok zor geçen günlerim oldu.7 mayısta olmuştum ameliyat.şimdi çok az ağrım oluyor aradabir.arkadaşların dediği gibi sporcu südyeni takılınca daha rahat edeceksin.nefes almak ağlamak gülmek hepsi çok zordu.
ben 2 gün sonra normal hayatıma döneceğimi sanmıştım.forumda okuduklarımdan onu çıkarmıştım.gerçekten zor bir ameliyatmış.hele yattığın yerde kaplumbağa gibi kalmak çok fena.5.gün arabamla eve ancak dönebilmiştim.

arkadaşlar güneşe ne zaman çıktınız ve denize nezaman girdiniz.benim göğüs altımda kabuklarım duruyor daha.girsem ne olur? cevaplarsanız sevinirim

Teşekkürler canım. Gerçekten zor günlerim oluyor inşallah değecek.

Sanada geçmiş olsun canım. Göğüslerimde ara ara ağrılar oluyor kimi zaman sıklaşıyor kimi zaman hafifliyor, sırt ağrılarım sargı bandajları yüzünden sanırım bu ameliyatın en kötü getiriside sargı bandajları olsa gerek mumya misali sarıyorlar, geriyorlar :80:

arkadaşlar güneşe ne zaman çıktınız ve denize nezaman girdiniz.benim göğüs altımda kabuklarım duruyor daha.girsem ne olur? cevaplarsanız sevinirim

yaran tam kapanmadan gırme..mıkrop kapabılırsın..bırde denızde guneslenırsen damarların genısleyebılıyo.. o yusden bekle bence..ben temmuzda amelıyat oldum doktorum gırebılırsın agustos sonu yaraların kapandıgında dedı ama ben rıske atmadım erteledım gecen sene denıze gırmedım hıc..
yuzerkende kulac atma kıbar kıbar yuz benım doktorum bana ole solemıstı kollarını zorlamadan dıye..
bence sen ertele bıras en az yaran tamamen kapanana kadar..

cevabın için teşekkür ederim.denize temmuza kadar girmesemde sahile inmemem mümkün değil.bu hafta sonu bile zor durduk evde... damar genişlemesini açabilirmisin.göğüs bölgemin güneş görmemesimi gerekiyor.

yanı amelıyatın daha yenıyse sere serpe guneste yatma demek ıstedım..dırek olarak gunesle temas etme..uzerımde kıyafetlerle oglen gunesınde gezdım ben temmusda 1 saat falan ama denıze hıc gırmedım ve hıc guneslenmedım..dıkıslerın kapandıktan sonra kollarına cok yuklenmeden yuzebılırsın ama cok gunes altında kalmamaya calıs..

Son düzenleme:
Emolya geçmiş olsun aynı gün olmuşuz ameliyatı bende sargı yok sporcu sütyeniyle çıktım ameliyattan ctesi günü direnlerim çıkana kadarda biraz sancılıydım,dr.um drenleri çıkarırken iyi gördü hareketlerim daha rahatladım ama hala yattıktan sonra kalkarken gögsüm ağrıyor tabiki çok yeni tekrar geçmiş olsun biran önce sağlığımıza kavuşalım inşallah.

Öncelikle çok geçmişler olsun canım. Senin doktorun kimdi? Ben Cenk Bey'e ameliyat oldum. Diren kullanmadı sargıyla sarıyormuş, inşallah hemencik iyileşiriz canım

enım 1 ay oldu.dkıs yerınde kabuklarım yok sadece ınce bır cızgı var.doktorum orası gunes gormedıkten sonra yanı bıkının altında kalcak sekılde (tabıkıde:) cıkabılırsın dedı.ama sen sanırım daha cok yenısın en azından 1 ayın dolsun bekleyebılırsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…