aa yok korkçak birşey canım :) ağrı oluyor evet ama çok çok kısa süren çok nadir zamanlarda hafif sızlama şeklinde..
yoksa 1 ay sonra normale dönüyor herşey sadece özellikle kasaltıysa eğer hala ameliyatlı olmanı unutmaman gerekiyor
Merhaba Emolya eskisinden daha iyi olduğumuz kesin ama bende hala azda olsa ağrılarla kalkıyorum birtakım sıkıntılarım var ama ilk aylara göre çok iyi olduğundan sesim çıkmıyor kollar kaslar yorulduğu anda ağrı biraz daha artıyor. 6 ayda tamamen oturuyormuş ya bizdede geçmiş olsun ve bir oh diyelim şekli şemalide kendine gelir iyileştik ozaman deriz sanırım:80:
Canım iyi olmana çok sevindim. Tabi zaman geçtikçe daha iyi oluyoruz Ağrılara alıştım artık normal geliyor :2: iyileşsekte kurtulsak artık diyorum kendine iyi bak :92:
sebbulicim, kaçıncı gündesin, kas altı mı senin. benim 16. günüm sol taraf yukarda duruyo ve şiş hala. sağ hafif kendini saldı ama bu nedenle asimetri iice belirginleşti. zaten asimetrikti sağda az bişe vardı solda hiç yıktu. sağa 175 sola 250 yuvarlak kas altı kondu. acaba daha büyük olduğu için mi yumuşaması uzun süryo. böle kalacak. sol yukarıda olacak die çok korkuyorum. böle bi ihtimal var mı kızlar??
sebbulicim, kaçıncı gündesin, kas altı mı senin. benim 16. günüm sol taraf yukarda duruyo ve şiş hala. sağ hafif kendini saldı ama bu nedenle asimetri iice belirginleşti. zaten asimetrikti sağda az bişe vardı solda hiç yıktu. sağa 175 sola 250 yuvarlak kas altı kondu. acaba daha büyük olduğu için mi yumuşaması uzun süryo. böle kalacak. sol yukarıda olacak die çok korkuyorum. böle bi ihtimal var mı kızlar??
Bıkmadın mı aynı soruyu sürekli sormaktan.. Ben bu mesajı okumaktan bıktım, ama sadece biraz kirlilik yaratıyor mesajların o kadar.. Bence sen biraz form okusan çok daha fazla bilgi sahibi olursun..