emolya karamel ve dorhacım hepinize ayrı ayrı tek tek teşekkür ederim. ben bi haftadan beri annemi ikna etmekle meşgulum ama bir türlü olmuyo nihayetinde ameliyatmış işte gibi bi ton şey söyleyip moralimi bozuyor. evet her ne olursa olsun bu ameliyatı yaptırmak istiyorum ve bence benim de hakkm genç bir kıızm sonuçta ve 4 ay sonra da evleneceğim kısmetse benim istediğim evlenmeden önce rahat rahat evde bu süreci atlatmak ama annem hiç destek olmuyor bu konuda babana da söyle ben tek başına alamam bu sorumlluluğu falan diyor yani ben gidip de babama böyle bişeyi nasl söylerim dostlar?yani anlamıyorum yani görüyor mutsuz olduğumu yetersiz hissettiğimi daha anlayışlı olmasını isterdim annemin. diyorum ya inanın ne ameliyatı ne de ameliyat sonrasını bile düşünemiyorum sayesinde. sadece olabilecekmiyim derdindeyim. öte yandan halam ve nişanlım bu konuda yanımda ama anne olmaynca olmuyo işteeeoff off ne yapacağım hiç bilmiyorum arkadaşlar
aynı şeyi bende yaşadım.ılk baslarda annem bu bir amelıyat tek başıma bunun altına giremem falan diyordu.babana söyle diyordu.babama bu konuyu acmam ımkansız yanı ne kadar zorlasam da kendımı kelimelere dökemem.en sonunda allem ettım kallem ettım bu işin peşini bırakmadım ve bbamın haberı olmadan amelıyat oldum.annemde hiç birşey söyleyemedi artık.bende ölmedim babam da anlamadı :)