Emolya Meme Estetiği Ameliyatı

emolya karamel ve dorhacım hepinize ayrı ayrı tek tek teşekkür ederim. ben bi haftadan beri annemi ikna etmekle meşgulum ama bir türlü olmuyo nihayetinde ameliyatmış işte gibi bi ton şey söyleyip moralimi bozuyor. evet her ne olursa olsun bu ameliyatı yaptırmak istiyorum ve bence benim de hakkm genç bir kıızm sonuçta ve 4 ay sonra da evleneceğim kısmetse benim istediğim evlenmeden önce rahat rahat evde bu süreci atlatmak ama annem hiç destek olmuyor bu konuda babana da söyle ben tek başına alamam bu sorumlluluğu falan diyor yani ben gidip de babama böyle bişeyi nasl söylerim dostlar?yani anlamıyorum yani görüyor mutsuz olduğumu yetersiz hissettiğimi daha anlayışlı olmasını isterdim annemin. diyorum ya inanın ne ameliyatı ne de ameliyat sonrasını bile düşünemiyorum sayesinde. sadece olabilecekmiyim derdindeyim. öte yandan halam ve nişanlım bu konuda yanımda ama anne olmaynca olmuyo işteee:KK43::KK43::KK43:off off ne yapacağım hiç bilmiyorum arkadaşlar:KK43::KK43:

aynı şeyi bende yaşadım.ılk baslarda annem bu bir amelıyat tek başıma bunun altına giremem falan diyordu.babana söyle diyordu.babama bu konuyu acmam ımkansız yanı ne kadar zorlasam da kendımı kelimelere dökemem.en sonunda allem ettım kallem ettım bu işin peşini bırakmadım ve bbamın haberı olmadan amelıyat oldum.annemde hiç birşey söyleyemedi artık.bende ölmedim babam da anlamadı :)

dorhacım kusura bakma seni de rahatsız ediyorum ama aynı doktora gittiğimiz için sana sormak istediğim bi kaç soru var. evet tuğba hocayla konuşmak biraz rahatlattı nedense başka doktorla görüşmek dahi istemedim. dahası ameliyatı sabah saatlerinde yapacağını söyledi. sabah da tahlil falan yapacakmış. tahlilden önce bişey yiyip içmem yasak dimi?bi de ameliyattan hemen sonra odaya aldıklarında çok ağrı acı falan oluyo mu?ağrı kesici falan veriyor mu? sporcu sütyenine ne zaman başlatıyor? bi kaç günde kendime gelir miyim? kaç gün yana yatamıyyorum?bu gibi soruları en iyi sen cevaplayabilirsin sanırım. çünkü aynı doktora ameliyat olmuşsun. sorularımı cevaplandırırsan çok memnun olacağım bi de daha başka yapmam gerekenler var mı ameliyat sonrasında çok teşekkür ederim şimdiden.

anladığın için teşekkürler mayacım. ama ben daha fazla dayanamadım babamla bu sabah konuştum ve sanıırm halloldu öyle bağırıp çağırmadı güzel güzel olmam gerektiğini evlendikten sonra olursam daha çok zorlanacağımı bu süreci kendi evimde geçirmek istediğimi falan anlattım. dediğim gibii çok sert tepki vermedi çok şükür hatta annemden daha da anlayışlı. ameliyatla ilgili konuştuumda hayır olamazsın falan demedi. diyorum ya şükürler olsun ki bi şekilde atlattım sayılır. sanırım şimdi ameliyat piskolojisine girebilirim.

dorhacım kusura bakma seni de rahatsız ediyorum ama aynı doktora gittiğimiz için sana sormak istediğim bi kaç soru var. evet tuğba hocayla konuşmak biraz rahatlattı nedense başka doktorla görüşmek dahi istemedim. dahası ameliyatı sabah saatlerinde yapacağını söyledi. sabah da tahlil falan yapacakmış. tahlilden önce bişey yiyip içmem yasak dimi?bi de ameliyattan hemen sonra odaya aldıklarında çok ağrı acı falan oluyo mu?ağrı kesici falan veriyor mu? sporcu sütyenine ne zaman başlatıyor? bi kaç günde kendime gelir miyim? kaç gün yana yatamıyyorum?bu gibi soruları en iyi sen cevaplayabilirsin sanırım. çünkü aynı doktora ameliyat olmuşsun. sorularımı cevaplandırırsan çok memnun olacağım bi de daha başka yapmam gerekenler var mı ameliyat sonrasında çok teşekkür ederim şimdiden.

Canım ne kusuru tabiki sorabilirsin ne için burdayız bilgi paylaşımı için:KK34:benim öğlenden sonra olacaktı ameliyatım o yüzden sabah yediden sonra birşey yeyip içmememi söylediler tahlillerim içinde aç yada tok farketmez ameliyat gününden önce gidip kan vermemi istemişlerdi ve film çektiler.sanırım senide arayıp ameliyat öncesi bilgilendirirler ama sabah olacaksa gece 12 den sonra birşey yememen gerekiyor oruç misali su yemek sigara vs. hiçbirşey yok.
ameliyat sonrası odaya alındığımda biraz ağrım oldu narkozdan ayılırken ciyaklıyordum:KK62:çok acıyor diye ama birazda psikolojik yaptım sanırım ağrı kesiciyi hemen yaptılar ve üzerimden narkozuda attığımda ağrım çok azdı hatta okadar azdıki arkadaşımla gece 1.30 a kadar sohbet ettik o arada beni kaldırdılar biraz dolaştım şükürki hiç bulantım olmadı.uyumadan önce saat 12 gibiydi sanırım ağrı kesici yapmalarını istedim ve sabah 6 30 kadar mışıl mııl uyumuşum.Ameliyattan çıktığımda sporcu sütyenim üzerimdeydi,ertesi gün zaten hastaneden çıkıyorsun ameliyat olduğumda çarşambaydı ctesi direnlerimi çıkartmak için çağırdı tuba hanım. bu arada yardımla yatıp kalktım ağrı kesicimi aldım ekstra birşey yok bacaklarımı uzatıp tv seyrettim 3 gün herşey yolundaydı hatta Tuba hanım sizinle ameliyat olan hastalarımın içinde en iyi sizi gördüm dedi ondan sonrada hastalandım nazara mı geldim nedir:2:şaka bir yana daha çabuk toparlanırdım ama hastalanmam biraz süreyi uzattı sanırım.Yan yatmak biraz zaman alıyor sanırım,sırtüstü yatıyorum kısa aralıklarla yan yatmaya başladım ama çok yatamıyorum daha.Şimdilik böyle gelirse aklıma yazarım yine görüşmek üzere.bu arada kendine iyi bak ameliyat sonrası vücut direncin düşmesin tabi ameliyat sonrasındada vitamin takviyesi alırsan yardımı olur diye düşünüyorum.Sağlık dolu günler hepimizin olsun:79:

Canım çok sağol denedim, belkide psikolojik ama inan faydasını gördüm. Sabah ağrılarım hafifledi. Hemen aktara gittim :86: kiraz sapı, mısır püskülü, avakado yaprağı ve maydanoz aldım. Ödem atmak için bire birmiş. Şimdi onlarıda deniyorum artık ilaç içmek istemiyorum alternatif tıpa verdim kendimi inşallah bu seferde yanlış yapmış olmam. Sıkıldım ağrılardan. Birde canım senin gögüslerinde yumuşama var mı? Ben masaj uygulamama rağmen sertler ve şişler. :KK3:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ne güzel Emolyacım iyileşiyoruz :KK64:tabiki ilaçların yanında alternatiflerininde faydasını görüyoruz neden faydalanmayalım.Ben henüz masaja başlamadım biliyorsun doktorum 3. hafta kontrolden sonra demişti ama ilk günlerden daha yumuşaklar tabiki yumuşacık değiller yinede sertler ama ben korkuyorum bu masaj işinden ya:18: hala hassaslar çünküü yaşayıp göreceğim hayırlısıyla:80:

Dorhacığım masaja başlamadığını biliyorum bir öncesinde yazışmıştık canım inan bana masajlar çok canımı yakıyor ama yapa yapa alışıyorsun sancılı olsada. Tabi ki iyileşiceğiz Allahın izninle, bir haftadır masajları aksatmadan yaptığım halde yumuşama bariz belirgin değil ben sonuca hemen ulaşmak istiyorum artık. :KK3: hepimizin iyi olması dileğiyle ...

ayy herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim gerçekten iyi moral oluyor.dorhacım sağol sölediklerin baya moral oluyo kısmetse bana sabah yapacağım dedi ameliyatını haftaya bi gün tahliller için gitmem gerekiyormuş.bi de ameliyattan iki saat önce falan da tahlil yapacaklar sanırım. benim en çok merak ettiğim lavobo ihtiyacınızı nasıl karşılıorsunuz?sonta falan takıyorlar mı yoksa normal lavoboya gidebiliyor muusnuz ameliyat sonrasında?4 gün yatar dinlerim o sorun değil hatta güzel bile olur:-) drenler çıkarken çok acıyor mu?forumlarda herkes drenlerin canımızı çok yaktığından bahsetmişler en çok sanıırm bundan korkuyorum.normalde çok bitki çayı tüketen biriyimdir. sadece kanamayı arttıracağını falan düşündüğümden ameliyat öncesi içmeyi bbıraktım. ama ameliyattan sonra yeşil çay ve bitki çaylarıma başlayacağım sanıırm bi an önce. bi de eczaneden multivitamin almıştım onu da içerim o da kuvvet verir inşallah. bu ve buna benzer önlemler almak istiyroum ameliyat sonrası aşırı sancı çekmemek için bi de ağrı kesici içerim herhalde. çoooooooook teşekkürler şimdiden herşey içinnnn

Benim en çok merak ettiğim lavobo ihtiyacınızı nasıl karşılıorsunuz?sonta falan takıyorlar mı yoksa normal lavoboya gidebiliyor muusnuz ameliyat sonrasında?4 gün yatar dinlerim o sorun değil hatta güzel bile olur:-)

Canım kararını verdiysen şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla gir çık inşallah. Dört gün yatakta olursun muhakkak hastanede de refakatçin olmalı evde de. Kendi gündelik ihtiyaçlarını yardım alarak yapacaksın. ihtiyacın için de suni gereksinimlerin olmayacaktır ben de olmamıştı yapılanıda duymadım. İki paket şimdiden evde Dolorex hazır tut derim ağrı kesici bunlar pek etki etmesede başlarda yinede olmazsa olmaz sonrasından ağrıların hafifleyince yeşil çay ve bitki çaylarına başlarsın canım. Yinede doktorun en iyisini bilir. Kendisine danışmadan hiç birşey yapma kafandakileri sorup konuşun. Aklında soru işareti kalmasın. Hayırlısı olsun canım. :KK19:

herşey için çok teşekkür ederim ya:-))) bu arada bugün tekrar doktorumun asistanıyla konuştum 13 haziranda ameliyat oluyorum inşallah. ama ne yalan söyleyeyim şimdi birazcık korkmaya başladım. tamam sonrası harika olcak inşallah ama ameliyat nihayetinde yine de irkiliyormuş gerçekten insan. yaklaşınca daha iyi anladım sankii inşallah en az şekilde ağrıyla atlatırım.

merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var hiç ameliyat öncesi ve sonrası resimleriniz varsa bana gönderebilir misiniz?tam 9 gün sonra ben de ameliyat olcam nasıl duracaklarnı çok merak ediyorum hem de birazcık olsun daha çok güç ve cesaret verir bana.

merhaba arkadaşlar sizden bir ricam var hiç ameliyat öncesi ve sonrası resimleriniz varsa bana gönderebilir misiniz?tam 9 gün sonra ben de ameliyat olcam nasıl duracaklarnı çok merak ediyorum hem de birazcık olsun daha çok güç ve cesaret verir bana.

Bazı arkadaşlar resimlerini koydu canım. Arkadaşlık isteği isteyip 25 mesaj sınırını tamamladıktan sonra bu sitede arkadaşlarının profillerinde görebilirsin resimlerini. Şayet istersen şu siteden de bakarak kafanda ki görüntüyü oluşturabilirsin. Sayfanın ortasında Next page yazısına tıklayarak ilerleyebilirsin yüzlerce resim var ameliyattan öncesi ve ameliyattan sonrası.

Breast Augmentation (Breast Implants) - Before and After Pictures

çok teşekkür ederim yardımların için emolyacım güzel resimler hakikkatten de büyük değişklik var bi kez daha doğru bir karar verdiğimi düşündürdü bana. o kadar acıya da değer sanıırm:-))))

ayy herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim gerçekten iyi moral oluyor.dorhacım sağol sölediklerin baya moral oluyo kısmetse bana sabah yapacağım dedi ameliyatını haftaya bi gün tahliller için gitmem gerekiyormuş.bi de ameliyattan iki saat önce falan da tahlil yapacaklar sanırım. benim en çok merak ettiğim lavobo ihtiyacınızı nasıl karşılıorsunuz?sonta falan takıyorlar mı yoksa normal lavoboya gidebiliyor muusnuz ameliyat sonrasında?4 gün yatar dinlerim o sorun değil hatta güzel bile olur:-) drenler çıkarken çok acıyor mu?forumlarda herkes drenlerin canımızı çok yaktığından bahsetmişler en çok sanıırm bundan korkuyorum.normalde çok bitki çayı tüketen biriyimdir. sadece kanamayı arttıracağını falan düşündüğümden ameliyat öncesi içmeyi bbıraktım. ama ameliyattan sonra yeşil çay ve bitki çaylarıma başlayacağım sanıırm bi an önce. bi de eczaneden multivitamin almıştım onu da içerim o da kuvvet verir inşallah. bu ve buna benzer önlemler almak istiyroum ameliyat sonrası aşırı sancı çekmemek için bi de ağrı kesici içerim herhalde. çoooooooook teşekkürler şimdiden herşey içinnnn

Merhaba Adayasemini :KK3:ameliyat öncesi sonda takılmıyor canım ameliyata girdim çıktım biraz kendime geldim hemşire gelip ayaga kaldırdı beni sonra wc ye götürdü tuvaletin gelmiştir farkında değilsindir dedi oturmamı söyledi refakatçim yardımcı oldu kilot inidirp giyerken kolları çok oynatamıyosun ya ıslak mendillede kendi temizliğimi yaptım.ilk günden sonra çok sorun oldu diyemem,direni çıkarttıracağım zamanda çok canım yanacağını düşünerek gittim:18:eek:kuduklarımdan dolayı sanırım etkileniyoruz biraz ama korkulacak birşey yokmuş diye çıktım,ağrı kesiciyide dr.yazıyor çıkmadan.Ameliyat günün de belli olmuş :81:elde değil insan panik yapıyor ama ameliyata girip çıkınca birde 1 haftayı atlatınca çok daha faklı düşünüyorsun şimdiden hayırlı uğurlu olsun ağrısız sızısız en güzel şekilde kavuşursun inşallah yeni cicişlerine :80:

dorhacım merhaba ben özel msj atamıyourm 100 ü dolduramadığım için mecburen bu şekilde paylaşıyorum. çok teşekkürler canım herşey için çok yardımcı oluyorsun bana. annem hala tereddütte nasıl bir ameliyat olacağı konusunda ben onddan inan ki daha rahatım haftaya pazartesi kısmetse oluyorum ameliyatımı.öncelikle ameliyat öncesinde neler yapılıyor ilk çıktığında nasıl oluyosun?sargıların veya sporcu sütyeni durumun ne oluyo?kaç gün kendi kendine bişey yapamıyorsun?yatakta kaç gün yatmak gerkiyor?kaç gün sonra kursa gidebilirim?ödemler ne zamana iniyor?biliyorum dorhacım çok soru sordum ama seninle aynı anda ilk kez online olduk bu fırsatı kaçırmak istemedim. herşey için çok teşekkürler şimdiden

dorhacım merhaba ben özel msj atamıyourm 100 ü dolduramadığım için mecburen bu şekilde paylaşıyorum. çok teşekkürler canım herşey için çok yardımcı oluyorsun bana. annem hala tereddütte nasıl bir ameliyat olacağı konusunda ben onddan inan ki daha rahatım haftaya pazartesi kısmetse oluyorum ameliyatımı.öncelikle ameliyat öncesinde neler yapılıyor ilk çıktığında nasıl oluyosun?sargıların veya sporcu sütyeni durumun ne oluyo?kaç gün kendi kendine bişey yapamıyorsun?yatakta kaç gün yatmak gerkiyor?kaç gün sonra kursa gidebilirim?ödemler ne zamana iniyor?biliyorum dorhacım çok soru sordum ama seninle aynı anda ilk kez online olduk bu fırsatı kaçırmak istemedim. herşey için çok teşekkürler şimdiden

merhabalar adayasemini bende dr carşamba için randevu aldım muayneye gidicem senin merak ettiklerinin hepsini bende cok merak ediyorum bakalımmönce hangimiz olucaz:44:

Adayaseminii merhaba valla ben cevap veririmde Emolya :nazar:kızmasın benim konumda ne konuşuyorsunuz gidin yeni konu açın diyecek diye korkuyorum umarım oda anlayış gösterir.Buradaymıssın ben pc başında değildim.canım ameliyat öncesinde ameliyat kıyafetlerini giyiyorsun koluna damar yolu açılıyor ve bekliyorsun sonra ameliyat sıran geldiğinde seni odandan alıyorlar ben asansörle indim dua okuya okuya.sonra beni sedyeye aldılar amelyathaneye girdim o an heyecandan pek bişey hatırlamıyorum ama kolumdan bi iğne yaptılar başım dönüyor diye parmağımı kaldırdım ve gerisi yok sonra uyandırıldım bitmişti.tabi narkoz öyle hop diye gitmiyor kafam kocamandı sanki biraz mızmızlandım daha öncede yazmıştım birkaç saat içinde kendime geldim yemeğimide yedim tvde seyrettim sohbette ettim biraz sersemlik vardı sadece.sargı yoktu sporcu sütyeni üzerimdeydi ben 3 gün sonra diren çıkarttırmaya gittim iyiydim ama 1 haftayı gözden çıkar öyle uzun uzun yatamayacaksın kalkıp dolaşacaksın hep yatmak olmaz kollarını çok yormadan hareket ettir ki daha çabuk iyileşesin ve unutma bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor.yatıp kalkarken mutlaka yardım al ameliyat sonrası ağrılarada hazırlıklı ol ve çok ağrı olursa ağrı kesici yapmalarını iste iyi gelecektir

Dorhacığım masaja başlamadığını biliyorum bir öncesinde yazışmıştık canım inan bana masajlar çok canımı yakıyor ama yapa yapa alışıyorsun sancılı olsada. Tabi ki iyileşiceğiz Allahın izninle, bir haftadır masajları aksatmadan yaptığım halde yumuşama bariz belirgin değil ben sonuca hemen ulaşmak istiyorum artık. :KK3: hepimizin iyi olması dileğiyle ...

Allah sabır versin Emolya bende çarşamba gideceğim doktoruma artık masaja başlatır sanırım hakkımızda hayırlısı.İnşallah dilediğin gibi çabucak olur yumuşama sende rahat edersin:KK54:

Allah sabır versin Emolya bende çarşamba gideceğim doktoruma artık masaja başlatır sanırım hakkımızda hayırlısı.İnşallah dilediğin gibi çabucak olur yumuşama sende rahat edersin:KK54:

Merhaba Canım iyisindir umarım. 3. Haftana girmişsin :nazar: Çarşamba günü masajlarına başlarsın büyük bir ihtimalle, rahatlarsın Dorhacım en azından. Göğüslerin yumuşaması ve kapsüllenme olmaması için sürekli masaj yapmak gerekiyormuş bugün doktorum söyledi. Sana da doktorun gereken masajları uygulayacaktır canım şimdiden hayırlısı olsun, sağlıcakla kal. :80:

arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.dorhacım gerçekten büyük yardımcısın bana Allah senden razı olsun. emolyacım evet malesef senin konunda konuşuyoruz ama malum özel msj atamıyorum ve inan konu açmayı tam iki kez denedim ama site yönetimi müsade etmedi sanıırm ameliyattan sonra ancak bi hafta sonra gelip konu açıp sonuçları ve durumları paylaşabilirim.pelin81 aynı doktora mı gideceğiz?benim ki tuğba demiray boğaziçi tıp merkezi .benim ameliyatım pazartesi kısmetse bu perşembe tahlillerimi yaptırmaya gideceğim.normalde ertesi gün taburcu olunuyormuş iki gün sonra drenleri çıkarttırmaya gidiyormuşuz.ama ben dedim benim evim çok uzak gelemem diye.o yüzden ben pazartesi ameliyat olucam ama çarşamba taburcu olcam kısmetse:-) onun dışında ben de ameliyattan sonra hemen yazmak isterdim ama malesef bnim bilgisayarım masaüstü ancak hastaneden döndüğümde kendimi birazcık iyi hissettiğimde oturabildiğimde yazarım herşeyi ayrıntılarıyla. belki ameliyat olacak olanlara aklında soru işareti kalanlara dorha gibi karamel gibi emolya gibi yardımcı olurum ben de. çünkü böle zamanda en iyi desteğe ihtiyaç duyuluyor.

arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.dorhacım gerçekten büyük yardımcısın bana Allah senden razı olsun. emolyacım evet malesef senin konunda konuşuyoruz ama malum özel msj atamıyorum ve inan konu açmayı tam iki kez denedim ama site yönetimi müsade etmedi sanıırm ameliyattan sonra ancak bi hafta sonra gelip konu açıp sonuçları ve durumları paylaşabilirim.pelin81 aynı doktora mı gideceğiz?benim ki tuğba demiray boğaziçi tıp merkezi .benim ameliyatım pazartesi kısmetse bu perşembe tahlillerimi yaptırmaya gideceğim.normalde ertesi gün taburcu olunuyormuş iki gün sonra drenleri çıkarttırmaya gidiyormuşuz.ama ben dedim benim evim çok uzak gelemem diye.o yüzden ben pazartesi ameliyat olucam ama çarşamba taburcu olcam kısmetse:-) onun dışında ben de ameliyattan sonra hemen yazmak isterdim ama malesef bnim bilgisayarım masaüstü ancak hastaneden döndüğümde kendimi birazcık iyi hissettiğimde oturabildiğimde yazarım herşeyi ayrıntılarıyla. belki ameliyat olacak olanlara aklında soru işareti kalanlara dorha gibi karamel gibi emolya gibi yardımcı olurum ben de. çünkü böle zamanda en iyi desteğe ihtiyaç duyuluyor.

canım benim dr bursada mesut özcan umarım senin içinde benim içinde herşeyin hayırlısı olur:KK71::KK71:

X