Emolya Meme Estetiği Ameliyatı

İyi olduğuna çok sevindim canım. Bende iyiyim artık iyice hafifledi ağrılar, kol hareketlerimde baya iyileşti. Göğüslerim benimde ayrık. Masaj vermişti doktorum ikisini ortaya doğru itip bırakıyorum çok az farketti ama yaklaşıyorlar yavaş yavaş yalnız hala sertler. Günde üç defa her hareket bir dakika şeklinde masaj yapıyorum. Şekilleri ve büyüklükleri benim isteğim gibi zamanla yumuşayacaklar sanırım bakalım, inşallah canım herşey istediğimiz gibi olur

43. günüm bu gün, sol meme başı hissim hala gelmedi ve bu da canımı çok sıkıyor. Arkadaşlar sizlerde bu durumu yaşamış mıydınız? Çok endişe ediyorum, doktorum zaman diyor ama daha ne kadar beklemeliyim acaba? Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:

canım ben daha tecrübesizim bu konuda benim daha bugün 20 ama bu hissizlikler bendede var senin biraz uzun sürmüş galiba dr ile görüşsene bir merak ettim bende şimdi sonra haber verirsen sevinirim tatlım

Canım doktorum zaman içerisinde düzeleceğini söyledi sabırla düzelmesini bekliyorum bende.

Emolya nasılsın umarım en kısa zamanda biter sorunlar.2. ayı doldurduktan sonra bizde rahat ederiz değilmi bakıyorum ilk ayını doldurup tatile gidenler var bizde 2 ay olacak nerdeyse hala problemler devam ediyor darısı başımıza inşallah biran önce.görüşürüz canım

Canım benimde tek arzum hemencik iyileşmemiz. İki ay dolacak çok az kaldı inşallah herşey istediğimiz gibi olur rahat ederiz. Gerçekten artık ağrıdan, kasılmalardan, his kaybından usandım :95: Seninde durumunun düzelmesine çok sevindim sabır edip bir süre daha bekleyip hayat sonuna kadar bu acıların sefasını süreceğiz inşallah. Kendine dikkat et, sağlıcakla kal canım.

Son düzenleme:

Merhaba Emolya,
Aynı doktora ameliyat olduk benim de bugün 30.günüm ve aynı şekilde sol meme başım ve çevresi hissiz doktorum aynı şekilde zaman diyor..Ayrıca iki göğsüm arasında şişlik şekil ve ağrı farkı da var sol meme hissiz sağ meme şiş ve gergin..şişlik ve gerginliklerin geçmesi 2 ayı buluyormuş hissizlik 2-3 ay da geçebildiği gibi 1 yılı bulanlar da varmış,kalıcı hissizlik çok çok nadir rastlanılıyormuş hatta meme altı kesimlerde yok denilecek kadar..
Doktorumun dedikleri bunlar..Sabır canım bunlar aslında küçük sıkıntılar ama aklımız hep orda olduğundan daha da büyüyor sanırım...

acil şifalar..

Canım yazın için çok teşekkürler, sanada geçmiş olsun, acil şifalar . Dediğin gibi canım zamana bırakıp sabır edeceğiz. His kaybı ile alakalı bir düzelme henüz olmadı, aklım hep orada olduğundan telaşlanmamak elde değil ama bekliyorum artık elden birşey gelmiyor. Gelişmeleri sende buradan paylaşırsan çok sevinirim birbirimize destek oluruz Hepimiz inşallah hemencik iyileşiriz

Tabiki paylaşırım canım..inşallah bu sıkıntıları hiiç yaşamamış gibi oluruz..:90:

Kızlar ameliyattan ne kadar süre sonra eskisi gibi oluyor.

Ben kendi adıma söyleyim baştan çok ağrılı bir dönem geçirsem de 2.günden itibaren yalnız lavaboya gidebildim.
4. günden itibaren kendim yatıp kalkabilmeye başladım,
8.günden sonra dışarı çıkıp uzun bir süre ayakta kaldım ve yürüdüm
15.günden itibaren işe başladım (üstelik masa başı bir iş değil malesef)
1.ayımdan sonra yan yatmaya başlayabildim
45.günden sonra tam anlamıyla şişliklerim indi denebilir.Ama böyle çok dik durduğumda önden iplerle aşağıya doğru gerdiriyorlarmış gibi hissediyorum
Bugün 51. günüm ve hala sabahları gergin oluyor,yorulduğum zamanlar ince ince sızlıyor.Ve bir göğsüm hala hissiz..

Emolya nerelerdesin?? Nasıl gidiyor sürecin? Umarım iyisindir artık..

Canım bir süre yoktum biraz daha iyiyim Allah şükür. Bende seni merak ediyordum canım sen nasılsın? Yazını okudum :

(Ben kendi adıma söyleyim baştan çok ağrılı bir dönem geçirsem de 2.günden itibaren yalnız lavaboya gidebildim.
4. günden itibaren kendim yatıp kalkabilmeye başladım,
8.günden sonra dışarı çıkıp uzun bir süre ayakta kaldım ve yürüdüm
15.günden itibaren işe başladım (üstelik masa başı bir iş değil malesef)
1.ayımdan sonra yan yatmaya başlayabildim
45.günden sonra tam anlamıyla şişliklerim indi denebilir.Ama böyle çok dik durduğumda önden iplerle aşağıya doğru gerdiriyorlarmış gibi hissediyorum
Bugün 51. günüm ve hala sabahları gergin oluyor,yorulduğum zamanlar ince ince sızlıyor.Ve bir göğsüm hala hissiz..)

Aynı problemleri hala bende yaşıyorum bire bir aynı canım sol meme başında hala his yok ne yazık ki. Ara ara ağrı, sızı oluyor. 67. günüm bugun doktorumun da dediği gibi sanırım 6 ay iyileşme süreci var kolay bir amelayat değil süreç çok uzun. Hepimizin kısa zamanda iyileşmesini diliyorum. Kendinize iyi bakın

Evet aynen canım kolay değil ama bir süre sonra insan alışıyor önceden kafama takıyordum sürekli kendim idinliyordum şimdi aynı tepkileri hiç önemsemiyorum normal karşılıyorum yavaş yavaş iyileştiğimde yokluğunu bile arıcam herhalde...:44: sen de kendine iyi bak..

kızlar aranıza yeni katıldım şuana kadar eşimi ikna aşamasındaydım şimdi onu atlattım şimdi ise korkularım var doğal olsun istiyorum . alışma süresi ne kadar yani vücudunuzda yabancı bir madde var vücudunuzun bi parçası gibi hissede biliyomusunuz? :18:

nerdeyse 2 ay olmuş o kadar zamandan sonra hala ağrı oluyormu ya korktumm şimdii

Canım 3. ayıma gireceğim neredeyse hala göğüslerimde ağrı oluyor. Tabi kullanılan protezin büyüklüğü ve kesi yerine göre değişiyor iyileşme süreci. Kolay alışmıyor bünye haliyle acısı, sızısı çok oluyor. Altı aydan önce sanırım tam iyileştim diyemez kimse...

Merhaba Emolya eskisinden daha iyi olduğumuz kesin ama bende hala azda olsa ağrılarla kalkıyorum birtakım sıkıntılarım var ama ilk aylara göre çok iyi olduğundan sesim çıkmıyor kollar kaslar yorulduğu anda ağrı biraz daha artıyor. 6 ayda tamamen oturuyormuş ya bizdede geçmiş olsun ve bir oh diyelim şekli şemalide kendine gelir iyileştik ozaman deriz sanırım:80:

Canım iyi olmana çok sevindim. Tabi zaman geçtikçe daha iyi oluyoruz Ağrılara alıştım artık normal geliyor :2: iyileşsekte kurtulsak artık diyorum kendine iyi bak :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…