Teşekkürler canım. Bugün bandajlarımı aldı Cenk Bey. Hafifledim birden rahatladım ama tekrar sardı gevşek bir şekilde hayırlısıyla cumaya kadar sporcu sütyenine geçeceğim, ağrılarım hafifledi :79:
cnm bende sargı yoktu ama eminimki baya sıkıntılı birşeydir :26: az kalmış sporcuya geçince biraz daha rahatlarsın
arkadaşlar güneşe ne zaman çıktınız ve denize nezaman girdiniz.benim göğüs altımda kabuklarım duruyor daha.girsem ne olur? cevaplarsanız sevinirim
canım onu doktorun bilir bence yaranın durumuna göre. ben 12 martta ameliyat oldum. koltuk altı kesisiyle hem de. tatile gittim haftasonu. off o bikiniyi giymek nasıl güzel bir duygudur anlatamamdikiş yerlerim tamamen kapandıgı için doktorum girebilirsin ama kollarını çok yorma dedi. ben pek dinlemedim baya yüzdüm. agrı var biraz kollarımda. yordum çünkü ama kesi yerlerimde bir problem olmadı. bence temmuza kadar sen de girersin =)
Merhaba arkadaşlar, 18 mayıs'ta akşam 18:00 gibi ameliyatımı oldum bir saat kadar sürmüş odamda titreyerek uyandım önüm sargılı bir şekilde. Çok canım acıdı narkoz çıkışından sonrada geçmedi acılarım verilen ilaçlar etkilemedi pek uyuyamadım, bu gün 2.gün ağrılarımdan dolayı daha yeni geldim evime. Bir gece fazladan kaldım hastanede. Ben ameliyat olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum şuan devamlı yatıyorum nefes alıp verirken zorlanıyorum, kollarımı kaldıramıyorum inanılmaz ağrılarım var benim ameliyatım dual plan 270 cc ultra high profil silikon kas altına koyuldu formda okuyorum yazmış kızlar ertesi gün kalktık koştuk anlayamıyorum yorumlarını bekliyorum?
Öncelikle çok geçmişler olsun canım. Senin doktorun kimdi? Ben Cenk Bey'e ameliyat oldum. Diren kullanmadı sargıyla sarıyormuş, inşallah hemencik iyileşiriz canım
sana da çok geçmiş olsun canım....ben bikinilerimi geçen yıl yeni almıştım.çok ta sevmiştim.şimdi sadece üst aldım.ama giyince bir garip geliyor.yara yerinin kabukları soyuluyor yavaş yavaş.bu hafta sonu güneşleneceğim .ama denize girmem herhelda.birde göğüslerinde kaşınma oldu mu.
Teşekkür ederim canım.Ben boğaziçi tıp merk. tuba erdoğan demiraya oldum ameliyatımı.gayet sağlıklıydım 3 gün öncesine kadar.bir anda vücut direncimi kaybettim iyileşme sürecine girmiştimki resmen çöktümsanırım ameliyat öncesinde regl oldum üzerine ameliyat ve boğaz iltahaplanması ve yaşanan stres bağışıklık sistemimi çökertti.bugün gidip serum taktırdım halsizim sabahta gögüslerim sancıyarak uyandım.Herşey normale dönecek diye beklerken kötüye gidiyor.Umarım sen iyisindir.
Acil şifalar diliyorum canım. Dedigin gibi stres yorgunluk insanı çökertiveriyor. Bol bol dinlenirsen iyileşirsin umuyorum..
Moralini bozma canım geçmiş olsun moral çok önemliymiş ben bunu öğrendim. Sanırım bende üşütmüşüm sargılar yüzünden balkonda oturmuştum nefes almak için o sıra oldu sanırım. Regl dönemime girmeme üç dört gün var Allah önce sağlık sonra sabır versin geçmiş olsun. İnşallah çektiğimiz sıkıntılara değer.
emolyacım moral bozmak için daha çok erken diye düşünüyorum.. ben de yeni ameliyat oldum tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler tabi ama doktorlar da dahil herkes söylüyor bikaç ay sonra ilk görüntüsünden eser kalmadığını.. umarım yukarda kalan meme de baskıyla aşağıya iner içine sinen bi görüntü olur bikaç hafta sonrasıkma canını şimdiden karamsarlığa kapılma..
Kızlar bugün moralim çok bozuldu aslında. Belki bunu söylemek için çok erken ama bugün sporcu sütyenine geçecektim. Doktorum nihayet sargılarımı çıkardı. Ama ne görüntü, ne simetri nede meme altı oval görünüm hiç biri hoşuma gitmedi. Sol meme sağ memeye nazaran yukarı doğru daha dolgun altı boş offf... Doktorum silikonu aşağıya basınç uygulayarak düzeltebileceğini ayrıca memede ödem olduğunu şeklinin bu yüzden böyle olduğunu söyledi, tekrardan beni memelerimin üzerinden aşağıya basınç verecek şeklinde sıkıca bandajladı :2: beş gün sonra tekrar bakacak. Sanırım düzelmezse doktorumun dediği iki hafta daha bandajlı gezineceğim, yine olmadı bu seferde memede ki ödemler iyileştikten sonra tekrar kontrol edip protezin kayıp kaymadığını görerek ameliyat olup olmayacağımı söyleyecekmiş. Memede ki ödem iyileşmeden kesin bir şey söyleyemiyor doktorum zamana bırakmam gerekliymiş nasip yanikısmet niyet işi gibi ya tutarsa olayı böyle olacağını bilsem asla ameliyat olmazdım. Bu durumdan hiç hoşnut değilim. İnşallah doktorum ameliyata gerek kalmadan bu sorunu çözer.
Ben sabahları gergin şiş ve acı içinde uyanıyorum hala normalmi bilmiyorumsıkıldım normale dönmek istiyorum artıkkk