Emolya Meme Estetiği Ameliyatı

Teşekkürler canım. Bugün bandajlarımı aldı Cenk Bey. Hafifledim birden rahatladım ama tekrar sardı gevşek bir şekilde hayırlısıyla cumaya kadar sporcu sütyenine geçeceğim, ağrılarım hafifledi :79:

cnm bende sargı yoktu ama eminimki baya sıkıntılı birşeydir :26: az kalmış sporcuya geçince biraz daha rahatlarsın

cnm bende sargı yoktu ama eminimki baya sıkıntılı birşeydir :26: az kalmış sporcuya geçince biraz daha rahatlarsın

bende de sargı yoktu,ameli,yatımın ertesi günü sabah doktorum geldi sporcu sütyenimi giydirdisargılı olmak zordur gercekten ama olsun kızlar sonucta sürekli onlarla kalmayacaksınız..ilerki güleri düşünüppozitif olun..amaç güzelleşmek.. ve bu yolda çekilmeyecek ağrı yok!!!

arkadaşlar güneşe ne zaman çıktınız ve denize nezaman girdiniz.benim göğüs altımda kabuklarım duruyor daha.girsem ne olur? cevaplarsanız sevinirim

canım onu doktorun bilir bence yaranın durumuna göre. ben 12 martta ameliyat oldum. koltuk altı kesisiyle hem de. tatile gittim haftasonu. off o bikiniyi giymek nasıl güzel bir duygudur anlatamam dikiş yerlerim tamamen kapandıgı için doktorum girebilirsin ama kollarını çok yorma dedi. ben pek dinlemedim baya yüzdüm. agrı var biraz kollarımda. yordum çünkü ama kesi yerlerimde bir problem olmadı. bence temmuza kadar sen de girersin =)

sana da çok geçmiş olsun canım....ben bikinilerimi geçen yıl yeni almıştım.çok ta sevmiştim.şimdi sadece üst aldım.ama giyince bir garip geliyor.yara yerinin kabukları soyuluyor yavaş yavaş.bu hafta sonu güneşleneceğim .ama denize girmem herhelda.birde göğüslerinde kaşınma oldu mu.

çok geçmiş olsun canım. bnde 15 gün önce ameliyat oldum ilk 3 gün baya ağrım vardı kesinlkle yatamıyordum uyku yoktu hareket edemiyordum. ama iğneler ağrı kesiciler ii geliyodu bana etkisi geçince acımaya başlıyordu. max 4 gün ağrın olur canım. kendini fazla yorma yatıp kalkmaya kendin çaılşma o çok önemli.göğüsnde biri oturuyor sanki değil mi nefes alamıyorsun :) en fazla 1 hafta sıkıntısı oluyor onuda mecburen çekceksin sıkcan dişini canım güzellik kolay değil:) zor günler ama ii anlıyorum seni. tez zamanda iileşirsin inşallah

Öncelikle çok geçmişler olsun canım. Senin doktorun kimdi? Ben Cenk Bey'e ameliyat oldum. Diren kullanmadı sargıyla sarıyormuş, inşallah hemencik iyileşiriz canım

Teşekkür ederim canım.Ben boğaziçi tıp merk. tuba erdoğan demiraya oldum ameliyatımı.gayet sağlıklıydım 3 gün öncesine kadar.bir anda vücut direncimi kaybettim iyileşme sürecine girmiştimki resmen çöktümsanırım ameliyat öncesinde regl oldum üzerine ameliyat ve boğaz iltahaplanması ve yaşanan stres bağışıklık sistemimi çökertti.bugün gidip serum taktırdım halsizim sabahta gögüslerim sancıyarak uyandım.Herşey normale dönecek diye beklerken kötüye gidiyor.Umarım sen iyisindir.

Moralini bozma canım geçmiş olsun moral çok önemliymiş ben bunu öğrendim. Sanırım bende üşütmüşüm sargılar yüzünden balkonda oturmuştum nefes almak için o sıra oldu sanırım. Regl dönemime girmeme üç dört gün var Allah önce sağlık sonra sabır versin geçmiş olsun. İnşallah çektiğimiz sıkıntılara değer.

oldu canım olmaz mı ama çok tatlı kaşınıodu iç taraflar. İlk masaja gittigimde doktor yapıo ya başta göstermek için. O yaptı iyi dedim çıktım aldı mı bi kaşıntı.. Anam dedim heralde hücrelerim canlandı. Sora geçio tabi çok uzun sürmedi benimki. Meme ucunda hassasiyet de oluşabilecek durumlardan biri mesela.

Acil şifalar diliyorum canım. Dedigin gibi stres yorgunluk insanı çökertiveriyor. Bol bol dinlenirsen iyileşirsin umuyorum..

Emolya nasılsın sağlığın yerindemi ben sabahları gergin şiş ve acı içinde uyanıyorum hala normalmi bilmiyorum sıkıldım normale dönmek istiyorum artıkkk

Kızlar bugün moralim çok bozuldu aslında. Belki bunu söylemek için çok erken ama bugün sporcu sütyenine geçecektim. Doktorum nihayet sargılarımı çıkardı. Ama ne görüntü, ne simetri nede meme altı oval görünüm hiç biri hoşuma gitmedi. Sol meme sağ memeye nazaran yukarı doğru daha dolgun altı boş offf... Doktorum silikonu aşağıya basınç uygulayarak düzeltebileceğini ayrıca memede ödem olduğunu şeklinin bu yüzden böyle olduğunu söyledi, tekrardan beni memelerimin üzerinden aşağıya basınç verecek şeklinde sıkıca bandajladı :2: beş gün sonra tekrar bakacak. Sanırım düzelmezse doktorumun dediği iki hafta daha bandajlı gezineceğim, yine olmadı bu seferde memede ki ödemler iyileştikten sonra tekrar kontrol edip protezin kayıp kaymadığını görerek ameliyat olup olmayacağımı söyleyecekmiş. Memede ki ödem iyileşmeden kesin bir şey söyleyemiyor doktorum zamana bırakmam gerekliymiş nasip yani kısmet niyet işi gibi ya tutarsa olayı böyle olacağını bilsem asla ameliyat olmazdım. Bu durumdan hiç hoşnut değilim. İnşallah doktorum ameliyata gerek kalmadan bu sorunu çözer.

emolyacım moral bozmak için daha çok erken diye düşünüyorum.. ben de yeni ameliyat oldum tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler tabi ama doktorlar da dahil herkes söylüyor bikaç ay sonra ilk görüntüsünden eser kalmadığını.. umarım yukarda kalan meme de baskıyla aşağıya iner içine sinen bi görüntü olur bikaç hafta sonra sıkma canını şimdiden karamsarlığa kapılma..

Çok sağol canım iyi dileklerin için ben çok vesveseli biriyim bunuda biliyorum. Doktoruma güveniyorum, şuan başka birşeyde yapamam zaten, İnşallah canım herşey yolunda gider hepimiz için.

cnm çok üzüldüm ama moralini hemen bozma :26: ben doktor görüşmelerinin birinde senin anlattığın gibi bir duruma rastlamıştım ama o bayanın durumu çokta kolay bir şekilde düzelmiş masajla ve doktorunun dediği gibi bandajla
sende iyi düşün inşallah iyi olur benimde ilk günler sol göğsüm sola doğru daha şişti kolumun altına doğru ama artık düzeldi sende bekle henüz çok yeni nolur üzme kendini

Karamelcim çok teşekkür ederim morala gerçekten çok ihtiyacım vardı. Sizler olmasanız bu konuda bu denli fikir sahibi olamazdım tekrar teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için. Bekleyip göreceğiz artık gelişmeleri tekrar yazarım sağlıcakla kalın.

bencede cok erken..benımde ılk bandajı actıgı gun hıc bırseye benzemıyodu..cok şiş kocamanlardı ama zamanla oturdular ve sen sımdı tabıkı bıseye benzetemeyeceksın..bu sureclerı hepımız yasadık..
sana bandajdan sonra masaj verecek ve o masajları yaptıkca memen oturacak ve yumusamaya baslayacak..benımde resımlerıme bakarsan ılk zamanlar füze gibilerdi ve tabanı genıs ucları sıvrıydı ama zamanla oturdular ve ben hıc bı sekılde moralımı bozmadım cunku cenk bey bana demıstı suan bıseye benzemıyolar ama moralını bozma zamanla sekıl alacaklar..benım dekolte kısmım havadaydı ve 1 aylık bır zamanda oturdu..yanı sabır ve zaman cok onemlı..

Ben sabahları gergin şiş ve acı içinde uyanıyorum hala normalmi bilmiyorum sıkıldım normale dönmek istiyorum artıkkk

Canım nasılsın? Bende durum aynı kollarımı hala istediğim gibi kullanamıyorum, sol memem şiş ve sancıyor. İyileşemedim tamamen senin durumun nasıl canım? Merak ediyorum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…