Canım nasılsın? Bende durum aynı kollarımı hala istediğim gibi kullanamıyorum, sol memem şiş ve sancıyor. İyileşemedim tamamen senin durumun nasıl canım? Merak ediyorum geçmiş olsun
Merhaba iyi olmaya çalışıyorum canım.antibiotik tedavisi iğneler ilaçlarla biraz daha kendime geldim.gögüslerime gelince farkettimki çok uzanarak yattığım için sabahları sancıyla kalkıyorum,ameliyatın ilk günlerindeki gibi yükselttim yastıkları hatta yarı oturur vaziyette uyuyorum ki buda belimin ağrımasına neden oluyorama gögüslerim gerilmiyor:)bende kollarımı çok kaldırıp itip çekmemeye dikkat ediyorum,sağ tarafımı daha iyi hissetsemde sol tarafım ağrılı ve hassas forumda birşey okuduğumu hatırlıyorum sağ tarafını kulananların sol sol tarafını kullananların sağ taraftaki kasları daha zayıf olduğundan ağrı zayıf tarafta daha çok hissedilir gibi birşeydi ondanmı kaynaklı acaba diye düşünüyorum.İlk günlere göre daha iyi hissediyorum yinede araya birde hastalık girmese daha iyi olacaktı ya bunada şükür.Nekadarda uzun yazdım böyle gün geçtikçe daha iyi olacağımız keyfini çıkaracağımız günler yakında sanırım görüşmek üzeree:80: