Emolya Meme Estetiği Ameliyatı

Canım nasılsın? Bende durum aynı kollarımı hala istediğim gibi kullanamıyorum, sol memem şiş ve sancıyor. İyileşemedim tamamen senin durumun nasıl canım? Merak ediyorum geçmiş olsun :nazar:

Merhaba iyi olmaya çalışıyorum canım.antibiotik tedavisi iğneler ilaçlarla biraz daha kendime geldim.gögüslerime gelince farkettimki çok uzanarak yattığım için sabahları sancıyla kalkıyorum,ameliyatın ilk günlerindeki gibi yükselttim yastıkları hatta yarı oturur vaziyette uyuyorum ki buda belimin ağrımasına neden oluyor:KK43:ama gögüslerim gerilmiyor:)bende kollarımı çok kaldırıp itip çekmemeye dikkat ediyorum,sağ tarafımı daha iyi hissetsemde sol tarafım ağrılı ve hassas forumda birşey okuduğumu hatırlıyorum sağ tarafını kulananların sol sol tarafını kullananların sağ taraftaki kasları daha zayıf olduğundan ağrı zayıf tarafta daha çok hissedilir gibi birşeydi ondanmı kaynaklı acaba diye düşünüyorum.İlk günlere göre daha iyi hissediyorum yinede araya birde hastalık girmese daha iyi olacaktı ya bunada şükür.Nekadarda uzun yazdım böyle gün geçtikçe daha iyi olacağımız keyfini çıkaracağımız günler yakında sanırım :KK64:görüşmek üzeree:80:

Kızlar bugün moralim çok bozuldu aslında. Belki bunu söylemek için çok erken ama bugün sporcu sütyenine geçecektim. Doktorum nihayet sargılarımı çıkardı. Ama ne görüntü, ne simetri nede meme altı oval görünüm hiç biri hoşuma gitmedi. Sol meme sağ memeye nazaran yukarı doğru daha dolgun altı boş offf... Doktorum silikonu aşağıya basınç uygulayarak düzeltebileceğini ayrıca memede ödem olduğunu şeklinin bu yüzden böyle olduğunu söyledi, tekrardan beni memelerimin üzerinden aşağıya basınç verecek şeklinde sıkıca bandajladı :2: beş gün sonra tekrar bakacak. Sanırım düzelmezse doktorumun dediği iki hafta daha bandajlı gezineceğim, yine olmadı bu seferde memede ki ödemler iyileştikten sonra tekrar kontrol edip protezin kayıp kaymadığını görerek ameliyat olup olmayacağımı söyleyecekmiş. Memede ki ödem iyileşmeden kesin bir şey söyleyemiyor doktorum zamana bırakmam gerekliymiş nasip yani :KK14: kısmet niyet işi gibi ya tutarsa olayı böyle olacağını bilsem asla ameliyat olmazdım. Bu durumdan hiç hoşnut değilim. İnşallah doktorum ameliyata gerek kalmadan bu sorunu çözer. :nazar:

Emolya inşallah herşey yolunda gidecek bozma moralini.Benim bilgim yok ama olan arkadaşların söyledikleri iç rahatlatıyor iyi olacak inşallah.yine kontrollerini yazarsın görüşmek üzere:80:

Sağ tarafımı daha iyi hissetsemde sol tarafım ağrılı ve hassas forumda birşey okuduğumu hatırlıyorum sağ tarafını kulananların sol sol tarafını kullananların sağ taraftaki kasları daha zayıf olduğundan ağrı zayıf tarafta daha çok hissedilir gibi birşeydi ondanmı kaynaklı acaba diye düşünüyorum.İlk günlere göre daha iyi hissediyorum yinede araya birde hastalık girmese daha iyi olacaktı ya bunada şükür.

Canım çok teşekkürler bende seninle aynı sıkıntıları yaşıyorum. Gün geçtikçe daha da iyi olacağız inşallah :KK3: gelişmeleri buradan yazışalım ki haberdar olalım canım. Tekrar geçmiş olsun.

Bugün doktorum masajlarıma başlattı. Masaj yapmaya başladım yalnız sol meme de ödem olduğundan masaj yaparken çok sancılarım ve ağrılarım oluyor. Meme hissi hala yok. Tecrübe edinen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Masaj sırasında ağrı olduğu gibi devam eden zaman sürecinde de ağrı devam ediyor. Fikir verirseniz sevinirim. Şuan ağrılardan uyuyamadım yazmak istedim hayırlı geceler... :KK6:

Merhaba Emolya günlerdir bende senin gibi uykusuz ve ağrılıyım ama geçecek biliyoruz değilmi güzel günler yakında.Benim dr.um 3. hafta çağırdı henüz masaj falan yok.dün yine forumda bizim gibi ameliyat olan ve ağrısı olan bir arkadaşın yeşilçay içtiğini yeşilçayın vücuttaki ödemi attığından dolayı ağrılarının hafiflediğini okudum veeee hemen denedim dün sabah akşam 1 er bardak inanılmaz ama bu sabah daha az ağrıyla uyandım ve şu an elimde yeşilçayım:KK68:sana yazıyorum denemekte fayda var psikolojik dahi olsa daha az ağrılı uyanmak harika bi duygu.Acil şifalar görüşmek üzere :80:

Canım aslında bende senden haber bekliyordum, seni çok merak ettim Canım ağrılarının hafiflediğine çok sevindim :nazar: bende ağrılardan dolayı uykusuzum yine, internette zaman geçirip acımı unutmaya çalışıyorum. Fayda ettiğini söyleyemem :89: Senin de dediğin gibi yeşilçayı denemeye karar verdim. Hatta şuan demliyorum, mutfağın köşesinde bir kavanoz yeşilçayım vardı pek sevmesem de yeşilçayı... Ama şuan sevine sevine içeceğim. Canım İnşallah ağrılarım hafifler, benimle bu bilgiyi paylaştığın için çok teşekkür ederim. Allahtan hepimize acil şifalar diliyorum. Görüşmek üzere Canım iyi geceler :80:

merhaba arkadaşlar ben forumları takip ediyorum özellikle dorha arkadaşımın yazdıklarını pür dikkat dinliorum çünkü bi aksilik çıkmazsa 30 haziran ya da 5 temmuzda tuğba demiray a ameliyat olacağım ama korkularım çok tabi ağrılar sancılar. değsin bu çektiklerimize inşallah ve inşallah benim istediğim gibi büyük yapar

emolyacım ve ameliyat olan herkese Allah şifalar versin inşallah ama yine de çok korkuorum ben bu ameliyattan :KK50:

emolyacım ve ameliyat olan herkese Allah şifalar versin inşallah ama yine de çok korkuorum ben bu ameliyattan :KK50:

ameliyat öncesi bende senin gibi çok korkuyordum :KK61: 3 hafta oldu ameliyat olalı ve en çok ağrı çekenlerden biriydim 4 gün inledim resmen :KK59: ama beşinci gün normal hayatıma döndüm hiç bir zamanda neden yaptırdım demedim sadece bu kadar ağrılı olsaydı bidaha düşünürdüm dediğimi hatırlıyorum :KK9: şimdi iyiki yaptırdım diyorum yine olsa yine yaptırırdım :KK34:
korkuların normal ama inan eğer doktorun işini iyi yaparsa pişman olunacak bir ameliyat değil kendimi ayna karşısından alamıyorum :KK17: ellerim sürekli memişlerde :KK9: eğer sende mutsuzsan gecikme :KK71:

çok teşekkür ederim karamelcim iyi moral oldu bana. bilmiyorum ki işte dorhayı ameliyat eden doktor tuğba hanım ameliyatımı yapacak güven veren biri gibiydi. ne bileyim. ama açıkçası veli aslan mı o mu bi türlü karar veremiyorum ameliyat günüm de yaklaşıyor. yani acıya dayanmaya çalışacağım elbet inşallah sonu iyi olur. çok istiyorum artık rahatça istediğim kıyafeti giymeyi. bi de dört ay sonra evleniyorum o zamana kadar toparlar dimi

çok teşekkür ederim karamelcim iyi moral oldu bana. bilmiyorum ki işte dorhayı ameliyat eden doktor tuğba hanım ameliyatımı yapacak güven veren biri gibiydi. ne bileyim. ama açıkçası veli aslan mı o mu bi türlü karar veremiyorum ameliyat günüm de yaklaşıyor. yani acıya dayanmaya çalışacağım elbet inşallah sonu iyi olur. çok istiyorum artık rahatça istediğim kıyafeti giymeyi. bi de dört ay sonra evleniyorum o zamana kadar toparlar dimi

cnm doktorun hakkında şüphe kalmasın içinde neyse kafana takılan onu mutlaka çöz öyle gir ameliyatına :KK71:
ağrıyı kafaya takma zaten bir hafta sonra o ağrıları unutuyorsun ben yazdıklarıma bakıyorum yahu ne ağrı çekmişim diyorum yazdıklarım olmasa hatırlamıyorum :KK9:
istediğin kıyafeti giymek paha biçilmez bir duygu eski bluzlarım olmuyor ona bile seviniyorum :KK61:
4 ayda sen unutmuş olursun ameliyat olduğunu :KK62: inşallah çokkkkk mutlu olursun yeni ciciişlerle ve müstakbel eşinle :KK69:

inşallah dediğiniz gibi rahat olurrum. karamel ayrıca teşekkür ederim söylediklerinle bana baya bi destek olup moral verdin. aslına bakarsanız ben normal seviyede korkuyorum ameliyattan yani diyorum sonucu inşallah güsel olur. ama anneme anlatamıyyorum. yok riskli miymiş?yok sonuçta ameliyatmış a masada kalırsammış falan filan işte bin türlü felaket senaryosu işte bu da moralimi çok bozuyo off ağız tadıyla bi ameliyatla olamıyyorum. :KK43::KK43::KK43:

inşallah dediğiniz gibi rahat olurrum. karamel ayrıca teşekkür ederim söylediklerinle bana baya bi destek olup moral verdin. aslına bakarsanız ben normal seviyede korkuyorum ameliyattan yani diyorum sonucu inşallah güsel olur. ama anneme anlatamıyyorum. yok riskli miymiş?yok sonuçta ameliyatmış a masada kalırsammış falan filan işte bin türlü felaket senaryosu işte bu da moralimi çok bozuyo off ağız tadıyla bi ameliyatla olamıyyorum. :KK43::KK43::KK43:

ameliyat öncesi anestezi korkusu herkeste oluyor kaldıki anneler daha çok kokar bu çok normal
benim annem bilmiyor ama eşimi ikna etmem baya bir zamanımı aldı sonunda mutsuzluğuma üzüldü ve razı oldu
bu ameliyat öyle bir şeyki insanın aklına bir kere girdimi illaki olucaksın erken yada geç :KK34:
çünkü aklına girdiyse zaten sorunun vardır mutsuzsundur görüntünden ne yazıkki göğüsler belli bir yaştan sonra değişmiyor ve yaşımız ilerledikçe onlarda etkileniyor
uygun doktoru bulduğunda umarım sende bizim gibi memnun olanların arasında katılırsın
annenede hak ver ben oğlum geniz etinden ameliyat olduğunda resmen kendimi kaybettim o başka bişey halbuki çok basit bişey ama anne olunca bunu anlamak çok zor :KK49:
biraz daha araştır anneni ikna et ve mutlu ol inşallah :KK71:

ya çok teşekkür ederim karamelcim ama gerçekten çok zorlu bi dönem hani diyorum ya kendim ameliyat korkusunu adam gibi yaşayamıorum annemi ikna etmekle uğraşmaktan ya tamam anlamaya çalışıyorum onu ama ben de ne yapayım sonuçta mutsuzum ve hazır günü de almışım bi an önce olup kurtulup en fazla bi hafta ağrı çekip hayyatıma devam etmek istiyorum çok mu şey istiyorum yaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

ya çok teşekkür ederim karamelcim ama gerçekten çok zorlu bi dönem hani diyorum ya kendim ameliyat korkusunu adam gibi yaşayamıorum annemi ikna etmekle uğraşmaktan ya tamam anlamaya çalışıyorum onu ama ben de ne yapayım sonuçta mutsuzum ve hazır günü de almışım bi an önce olup kurtulup en fazla bi hafta ağrı çekip hayyatıma devam etmek istiyorum çok mu şey istiyorum yaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

cnm elbetteki hakkın bu istediklerin sakın vazgeçmede :KK70: annen seni anlamıyorsa bile ameliyat sonrası mutluluğunu gördüğünde iyiki yaptırmışsın diyecek
sen kendin için iyi olanı yapmaya çalışırken annenin dediklerini biraz hoşgör ki zaten hoşgörmesen bukadar kafana takmazdın :KK34:
gününüde almışsın ne zaman ameliyatın :26: hangi yöntem kullanılacak doktorun kim sen onları anlat inan gerisinin çaresi bulunur kendini ameliyata hazırla buraya gel içine atma bize anlat konuşuruz rahatlarsın başka hiçbiryerde bukadar seni anlayan insan bir arada olamaz :KK71:

Canım aslında bende senden haber bekliyordum, seni çok merak ettim Canım ağrılarının hafiflediğine çok sevindim :nazar: bende ağrılardan dolayı uykusuzum yine, internette zaman geçirip acımı unutmaya çalışıyorum. Fayda ettiğini söyleyemem :89: Senin de dediğin gibi yeşilçayı denemeye karar verdim. Hatta şuan demliyorum, mutfağın köşesinde bir kavanoz yeşilçayım vardı pek sevmesem de yeşilçayı... Ama şuan sevine sevine içeceğim. Canım İnşallah ağrılarım hafifler, benimle bu bilgiyi paylaştığın için çok teşekkür ederim. Allahtan hepimize acil şifalar diliyorum. Görüşmek üzere Canım iyi geceler :80:

Emolya inşallah faydası olmuştur bende ne fayda eder araştırıp hem deniyorum hem sana yazıyorum acil şifalar canım.Ben daha iyi uyanıyorum sabahları umarım sende daha iyiysindir görüşürüzzz.:80:

Adayasemini inan aynı duyguları yaşadık hepimiz.ameliyat sonrası ya işler kötü giderse annem im boşver demeleri çocukların var diyerek vazgeçirme çabaları evet herşey tozpembe olacak demiyorum herşey yolunda giderken ekstradan yaşadığım boğaz iltahabı dahada fazla hırpladı beni vücudum güçsüz kaldı ama şimdi herşey iyiye gidiyor,Ağrılarım yok değil ama çok daha az ve birgün gelecek bitecek:KK34:şimdi senin yapman gereken ameliyatına kadar kendine çok iyi bakman vücudunu dirençli kılman gelecek olumsuz eleştirilere kulak tıkaman ve günü gelince ameliyatını olman.dr konusuna gelince ben tuba hanımdan memnun kaldım ilk gittiğimde hastanede başka bir dr.a muayne olmama rağmen gögüs ameliyatında hangi dr.un daha çok gögüs ameliyatına girdiğini sorduğumda tuba hanımın adını aldım ve onada muayne olmak istediğimi söyledim,ertesi gün tuba hanıma muayne oldum ve kararımı verdim,veli bey daha çok burun ameliyatına giriyor ve ameliyatlarında başarılı bir dr. edindiğim fikre göre yinede aklına birşey takılırsa sor araştır.Ve mutlaka isteklerini doktoruna belirt ben çok büyük abartı durmasın demiştim aynen öyle gerçi vücudun kabul ettiği kadarda hemfikir protez konusunda doktorlar.Umarım herşey gönlünce olur herşey güzel olur öylede oluyor emin ol eski hallerinden sonra:KK66:ben buralardayım sormak istediğin birşeyler olursa görüşmek üzere:80:

Amin canım. Öncelikle karar vermek en mühimi. Bu ameliyat sonuçta öyle basit değil. Ameliyattan sonra çekeceğin acı kişiden kişiye, protezin koyulma tekniğine, protezin büyüklüğüne göre değişiyor. Sakın kolay bir ameliyat sanma sağlam acı çekeceksin. İlk hafta kendi başına hiçbirşey yapamayacaksın, sonra ki zamanlarda yavaş yavaş iyileşeceksin. İyileşme süreci şayet kas altı olacaksan çok uzun ve zahmetli. Geceleri sırt üstü yatacaksın rahat bir aya yakın bu şekilde devam edecek. Sonra memede ki ödemler, şişlikler ve sertlikler hemen geçmiyor, protez aşağıya indi mi, kapsül mü oluştu, şekli doğal mı olacak acaba, aman simetri var mı, sarktı mı diye evham olacaksın. Olma riski az da olsa meme başı his kaybı oluyor. Bende şuan var bu iyileşicek deniyor ama inan bende bilmiyorum. Ama bu yaşananların tek tesellisi güzel, dolgun, doğal görünümlü göğüs sahibi olmak. İnşallah hepimiz istediğimize kavuşuruz ben 17. günüme girdim hala şişler, sertler her gün ve 6 ay boyunca günde 3 defa masajlarım var. Bunları uygulamazsam memede şekil bozukluklarından tut, kapsüllenmeye kadar gidebilirmiş. Bunu da düzeltmek için ikinci bir ameliyat gerekirmiş. Böyle işte canım karamsar olmak istemiyorum objektif olarak tecrübelerimi yazdım. Benim gerçekten bu ameliyata ihtiyacım vardı bu yüzden oldum. Karar senin...

Emolya inşallah faydası olmuştur bende ne fayda eder araştırıp hem deniyorum hem sana yazıyorum acil şifalar canım.Ben daha iyi uyanıyorum sabahları umarım sende daha iyiysindir görüşürüzzz.:80:

Canım çok sağol denedim, belkide psikolojik ama inan faydasını gördüm. Sabah ağrılarım hafifledi. Hemen aktara gittim :86: kiraz sapı, mısır püskülü, avakado yaprağı ve maydanoz aldım. Ödem atmak için bire birmiş. Şimdi onlarıda deniyorum artık ilaç içmek istemiyorum alternatif tıpa verdim kendimi inşallah bu seferde yanlış yapmış olmam. Sıkıldım ağrılardan. Birde canım senin gögüslerinde yumuşama var mı? Ben masaj uygulamama rağmen sertler ve şişler. :KK3:

emolya karamel ve dorhacım hepinize ayrı ayrı tek tek teşekkür ederim. ben bi haftadan beri annemi ikna etmekle meşgulum ama bir türlü olmuyo nihayetinde ameliyatmış işte gibi bi ton şey söyleyip moralimi bozuyor. evet her ne olursa olsun bu ameliyatı yaptırmak istiyorum ve bence benim de hakkm genç bir kıızm sonuçta ve 4 ay sonra da evleneceğim kısmetse benim istediğim evlenmeden önce rahat rahat evde bu süreci atlatmak ama annem hiç destek olmuyor bu konuda babana da söyle ben tek başına alamam bu sorumlluluğu falan diyor yani ben gidip de babama böyle bişeyi nasl söylerim dostlar?yani anlamıyorum yani görüyor mutsuz olduğumu yetersiz hissettiğimi daha anlayışlı olmasını isterdim annemin. diyorum ya inanın ne ameliyatı ne de ameliyat sonrasını bile düşünemiyorum sayesinde. sadece olabilecekmiyim derdindeyim. öte yandan halam ve nişanlım bu konuda yanımda ama anne olmaynca olmuyo işteee:KK43::KK43::KK43:off off ne yapacağım hiç bilmiyorum arkadaşlar:KK43::KK43:

X