Merhaba,
İade-i ziyarete geldim.
Menü genel olarak bana montiyi hatırlattı.Uzman bir dobiş olduğumdan bu konularda engin bir bilgim ama hala koca bir göbeğim var
Monti genelde sabah ekmekle başlar, her öğünün yanında salata ve yoğurt tarzıyla gider, tek sıkıntı meyvede şeker olduğundan yiyeceksen sadece sabah, hatta kahvaltıdan önce ye ki anca vücut yatana kadar yaksın der.Gerçi bir elmayı bile vücut yatana kadar zor yakıyorsa, vay halime diyorum
Nutella'ya ne koyuyorlar a dostlar ya? Ben nutella sevmeyen insan evladı görmedim şu hayatta. (Gerçi şişman olduğumdan, çevrem de genelde yemeği, içmeyi seven şişmanlardan oluşuyor ya neyse) Bana da verseler, günde 2 kavanoz yerim, o derece hastasıyım.Amaaa 3 aydır çikolata ve türevlerini yemiyorum. (Bir keresinde dayanamayıp eşimin gofretinin bitmiş ambalajını yalamıştım bu sayılmaz ama değil mi )
Ben o kadar da uzman değilim ama yediklerin makul geldi, yavaş yavaş ayda 3-4 kilo ile istediğin kiloya emin adımlarla düşer, sonra da kolay kolay almazsın gibime geliyor.
Yerken ne güzel ama değil mi ya, keşke diyette de her şeyden yesek, eğlenerek ama hızlı bir şekilde erisek olmaz mı yani? Çok mu şey istiyorum
Hafif bir gün diliyorum.
Umarım hedeflerimize ulaşır, daha ince , daha zarif ve de daha mutlu oluruz.
merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum 2 ay önce 70 kiloydum 1ayda 5 kilom gitti ama bu son bir ay hiç kilo veremedim(( bebek emzirdiğim için çok katı diyet yapamıyorum ama bol bol şekersiz yeşil çay ve bol su içiyorum hedefim 55 kilo umarım 2ayda verebilirim
Merhaba canım,
Hep birlikte zayıflayacağız inşallah. Amaaaaa önceliğin sütünü kesmeyecek besinler tüketmek olsun lütfen.
Allah bağışlasın bebeğini deeee, nazar değmesiiinnn
1 ayda 5 kilo vermişsin ne güzel, katı diyetler yapma zaten yavaş yavaş inceleceğiiiiz
bebeğin kaç aylık bende emzirme dönemindeyim bebeğim 17 aylık dikkatli olmamız lazım
zaten sütümün azalmamasına çok dikkat ediyorum hamur işi abur cuburu kesdim yemiyorum zaten onların sütümede bir faydası yok sadece kilo yapıyorlar
yemekden çok kısamıyorum ama sabahları aç karnına limonlu sıcak su içiyorum gün içindede çokca sıcak su içmeye gayret ediyorum birde mekik çekiyorum
merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşında evli 2 yaşında bir oğlum var bu kilolar oğlumun eseri
boyum 1,69 kilom 59 daha önceleri 54 düşmüştüm tekrardan abur cubur sayesinde 59 çıktım şuan için ilk hedefim 55 olmak daha sonrası evlendiğim ilk günlerine dönmek yani 50 kilo bu biraz hayel gibi görünsede başarıcaz hep beraber
diyet listeni beğendim senide takip edicem canım
Süper o zaman canım, zaten abur cuburu kesince uzun vadede güzel zayıflıyor insan
Canım bence sen bildiğin taş gibisinnnnn diyete falan gerek yok 1.69 boy 59 kilo daha ne olsunnnnn
canım çok sağol ama eski hallerime göre kendimi kilolu görüyorum 5 kiloyu sizinle beraber vericem
Rica ederimmmm, en kısa zamanda birlikte vereceğiz inşallah
merabaa kendi günlüğümü açmısken brdaki konularada bakıyım dedim kızlar pes etmeyin bakın hazır yazda geliyor bu yaz farklı olsun. ben hep diyordum 10 kiloyu vericem bu yaz arkadaslarla sıkılmadan denizimede gidcem resmlerimide çekilcm ve bu dediğim laftan tam 3. yazıma giricem. diyoruz diyoruz ama hemen pes ediyoruz. halbuki ayda 2 kilo dahi versek marttayız temmuza kadar misal 10 kilo gidiyor. irademizi koruyalım azimle neler yapılmazki. 78 kiloyken 62ye düştüm şimdi 52 çokta olmamalı bir kere yaptım değilmi . hepimzin desteğe ihtiyacı var
bencede caınım biz vazgeçiyoruz hemen enerjimiz hevesimiz düşüo kırk kere vericeğimiz kiloyu aylarca veremiyoruz oysaki ne kötü bir durum.. bu sefer buna izin vermicem canm ne zaman bişiler istese tatlı falan çekse gidiyorum yoğurt koyuyorum ohh hemen kesio tatlı ihtiyacımı..
bnm yasım 20 suan 1.73 boyum var 62 kiloyum ama değiştimi bilmiyorum hastalık olmustuu durmadan evde tartılıyordum teyzeme verdim bugün tartımı alıyım artık. normal oranlara göre bakıldığında normal gözüküyorum ama vücudumda yağ oranı o kadar fazlaki 10 kilo daha çokmus gibi. vücudumun analizini çıkartmıstım ordan biliyorum çünkü
bu arada elysion senle aynıyız neredeyse yazını okuyunca ahanda ben dedim .. tuzu aramam ama tatlı dendimi orda duruyordum yeme içmeden sanki daha çok ihtiyacım vardı dayanamıyordum resmen :44:
Tam diyordum kiiiiii kilon süper boyuna göre, yağ oranının fazla olduğunu okudum.
Aynen , tuzlu aramam, börek çörek zaten pişmez evde, aramayız.
Ama yediğim çikolatanın hadddi hesabı yoktu benim, günde 3 4 tane yediğim oluyordu, minik falan da değil.
Sonra baktım cildim bile bozuldu artık bu kadar yemekten, dur dedim kendime.
Canım ama 173 boy için yine de 52 kilo çok az değil mi ya?
Vuuuu, hadi bakalımmmmmm
1 saat sonraaaa, sonucu paylaş bizimle de canım.
Ben de en kısa zamanda diyetisyene gideceğim
diyetisyene gitmemdeki ana amaç kendimi disipline edebilmekti aslında bildiğimiz şeyler ama uygulamada problemler yaşıyordum umarım başarılı olabilirim.diyorumki her hafta belli bir gün tartılıp paylaşsak mesela salı sabahları tartılsak buradanda beraber ilerlesek çok iyi olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?