Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

1 bardak :53:
Tamam canım, yarın yiyeyim hemennn
Bu arada kimse ton balığı yemiyor ya zararlı mı ki? Ben yiyeceğim an itibariyle, inşallah sorun yoktur :1:

24.02.2012
Sabah 9 da işten çıktım ama servis kaza yaptı, biraz geciktik, eve geldim

10:30
1 haşlnmış yumurta (maydanoz ve limonlu)
1 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
yeşil çay
domates salatalık

sonra 11 buçuk gibi uyudum veee yeni uyandımmmmm, ton balıklı salata yiyeceğim şimdi.

Günaydın günlük,
Sabah tartıldım ve nihayet 71.8 çıktım
Sanırım birden 73 lere çıkmamın sebebi yediğim nesfit ve içtiğim Zero
Çünkü bu gece vardiyasında çok dikkat ettim, sadece galeta yedim ve beyaz leblebi.
Veee dün geceden çıktığımda da akşam 5te uyanıp ton balıklı salata yedim, 20:30' da da yarım elma ve yarım portakal.
Sabah daaaa faydalarını gördüm nihayet.
Şimdi bir hafta tartılmak yokkkkk
Nesfit mesfit de yokkkkkk :20:

Menümü paylaşayımmm

25.02.2012
Sabah 9 gibi uyandımmmm , bir bardak ılık su ve 2 kuru kayısı hüplettim hemen :1:

09:30 kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 2 kk beyaz peynir, 5 zeytin, bol domates salatalık, yeşil çay

12:30/13:00 gibi ara öğün: 1 çay bardağı leblebi

15:30 öğle yemeği: 8 yemek kaşığı karnıbahar, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, bir kase yoğurt

Sonraaaaa annemle sahile gittik, denize karşı sohbet ederken o bira hüpletti :7: ben de önce bir bardak soda içtim içine limon sıktırıp, sonra daaaa şekersiz türk kahvesi :46:

17:30 gibi 1 portakal

19:40 akşam yemeği: 8 tane minik köfte (yağsız kızartıyoruz tavada, Dukan' dan kalma alışkanlık), yoğurt, bol salata, 1 dilim çavdar ekmeği

Günlükkkkk, bugün kıyafet denemeye gittimmmmmmm, 38 beden mont olduuuu uçtum sevinçtennn, sonra kaşe kaban aldım, 40 beden aldım onu, kalıbı birazcık dardı :19:

Veeee 40 beden siyah tulum giydimmm, bol durdu hafiftennn, çok sevindimmm, ordaki teyzeler manken gibi falan dedi, büyük beden manken dedim ben deee :1:
Siyahın avantajı işteee saklıyor her yeriiii :1:

Yaza kadar 36 da giyerim inşallahhhhh, kilo vermedim diye üzülüyordum ama kıyafetler cuk diye oturunca çokkkk sevindimmmm, 44 giyiyordum önceden

26.02.2012
7' de uyandım 1 tatlı kaşığı pekmez ve 1 bardak ılık su

07:15 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, 2 kk peynir, 5 zeytin, yeşil çay

10:15
1 avuç kadar beyaz leblebi, 3 badem, 1 ceviz

12:30
nuggets vardı yemekte, 4 tane minicik parça nuggets aldım
1 kepçe çorba
yoğurt
salata

14:30 1 kepekli galeta
kiraz sapı çayı

16:30
mercimek çorbasııııı, içine yarım kepekli galeta attım süper olduuu

Birazdan meyve yerim bugün hiç yemedimmmm, sonra da 1 kase yoğurttttt

1 bardak :53:
Tamam canım, yarın yiyeyim hemennn
Bu arada kimse ton balığı yemiyor ya zararlı mı ki? Ben yiyeceğim an itibariyle, inşallah sorun yoktur :1:

24.02.2012
Sabah 9 da işten çıktım ama servis kaza yaptı, biraz geciktik, eve geldim

10:30
1 haşlnmış yumurta (maydanoz ve limonlu)
1 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
yeşil çay
domates salatalık

sonra 11 buçuk gibi uyudum veee yeni uyandımmmmm, ton balıklı salata yiyeceğim şimdi.

Aylincigim günaydın canım. :3:

Bütün günlügünü okudum..
Sana en son 1 bardak leblebi yazmısım ya, o cay bardagıydı belirtmeyi unutmusum ama sen zaten öyle yemissin :30:

Ögünlerin cok güzel.. Vardiya da olmayınca düzenli ve güzel yiyorsun... Tartı da az cıkmana da cok sevindim..
Kabanınıda güle güle giy. :12:

Bu arada ben tonbalıklı salatayı hafta da bir yiyorum.. Yiyebilirsin yani.

Canımmmm günaydın,
Leblebi çok geliyor ya, iş yerinde yedimmmm , sonra acıkmak bilmedim :1:
Bir de sanırım kabız yaptı beni :50:
Amaaa gece vardiyasında kurtarıcı oldu cidden, geçen gece beyaz leblebi götürdüm , mis gibi karnım şişmedi hiç.
Bugün de gece çalışacağım :43: Yine alırım yanımaaa

Vardiya olunca ne yiyeceğimi bilemiyorum hiç canım, akşam 8' den sabah 9' a kadar otur otur otur, zaman geçmiyor
Sabah gelince de uyuyorum akşama kadar, uyanınca hafif olsun diye ton balıklı salata yiyorum
Ama geçen babam doldurmuş ton balığını, sonra bir baktım 80gr yiyor millet :1:

günlüğünü okuak cok keyifli gayet saglıklı bir diyet k-leblebi sarı mı beyz mı yazarsan sevinirim...

Merhaba canım,
Beyaz yedim ben ama inşallah beyazdır yenmesi gereken :1:
Onu sormak lazım aslındaaaaaaa

27.02.2012
Sabah geç uyanmayı hayal ediip yine 08:35 te hortladım, madem erken kalktım kahvaltı yapayım dedim.
Babam hazırladı yine sağolsun. Öncesinde 1 bardak ılık su+2 kuru kayısı

Kan hapımı içmeyi unuttum, cok acıkmıştım, 09:10 gibi standart kahvaltı yaptım.

12:00 1 portakal 1 kivi
Şimdi hala portakalın yaptığı gazla boğuşuyorum , karnım şişti :49:

Üstüne 1 bardak şekersiz türk kahvesi hüplettim, tat alamadım gerçi şekersiz şekersiz

Çok acıktım şimdiiiiii :56:

Babam köfte yoğuruyor, annemle ben de tv izliyoruz :7:

14:00' da köfte yiyeceğimmmm, sonra annem nane kaynat iç gazı alır dedi, onu yapacağımmm veya babam yapar :52:

Kahvaltıdan sonra kalktım 4 5 ay önce iş için diktirdiğim pantolonu denedim.
Ölçü alınırken Dukan yapıyordum, 66 kiloydum.
Sonra pantolon bir geldi popom sığmıyor :53:
O günden beri giymemiştim, bugün giydim cuk diye oturdu.
2 3 gündür tartılmıyorum da ama 70 kiloyken nasıl 66 da giydiğim pantolon bugün daha iyi durur ?
Tuhaf bir vücudum var sanırım.
Veya o zaman kilo verdim diye gezinirken belki kas ve su kaybetmiştim sadece, şimdi yağdan gidiyordur.

canım merhaba uyguladığımız diyetler bir birine çok benziyor bende diyetistene gittim 1 hafta oldu uygulamaya çalışıyorum hedefim 5 kilo vermek umarım başarılı oluruz yazdıklarını okudum çok şekersin böyle arkadaşlıklar iyi oluyor motivasyon sağlıyor çok öptüm seni

canım merhaba uyguladığımız diyetler bir birine çok benziyor bende diyetistene gittim 1 hafta oldu uygulamaya çalışıyorum hedefim 5 kilo vermek umarım başarılı oluruz yazdıklarını okudum çok şekersin böyle arkadaşlıklar iyi oluyor motivasyon sağlıyor çok öptüm seni

Merhaba canım,
5 kilo muuuuuu :53:
Hiç kasma kendini o zaman , rahat rahat , göbeğini yaya yaya verirsin emin ol :9:
Benzer olmasına çok sevindim, çünkü yaparken bazen ''Bir yerlerde yanlış yapıyor muyum acaba?'' diye düşünüyor insan.
Burda bakıyorum insanlar neler yiyor, neler yemiyor.
Kısacık zaman aralığında çok şey öğrendim
Teşekkür ediyorummmmmm, hep birlikte çıtırık olacağız inşallah , ben de öpüyorum seniiiiii :54:
Bir de kaç kilosun ki? Merak ettimmm

birde sık tartılmamak lazım aslında bende yapamıyorum her sabah tartıya çıkıyorum en ideali haftada bir o yüzden diyorumki tartıları gözümüzün görmeyeceği bir yerlere kaldırmak çünkü motivasyon bozuyor

Merhaba canım,
5 kilo muuuuuu :53:
Hiç kasma kendini o zaman , rahat rahat , göbeğini yaya yaya verirsin emin ol :9:
Benzer olmasına çok sevindim, çünkü yaparken bazen ''Bir yerlerde yanlış yapıyor muyum acaba?'' diye düşünüyor insan.
Burda bakıyorum insanlar neler yiyor, neler yemiyor.
Kısacık zaman aralığında çok şey öğrendim
Teşekkür ediyorummmmmm, hep birlikte çıtırık olacağız inşallah , ben de öpüyorum seniiiiii :54:
Bir de kaç kilosun ki? Merak ettimmm

canım geçen hafta diyetisyende 62 gelmiştim bugünde gideceğim konrole bakalım verebilmişmiyim

Ben dijital tartıyı aldığım gün 3 4 kez tartıldım sanırım, her gün deli gibi uyanır uyanmaz tartıya çıkıyordum.
Sonra bir gün 71 çıkıp ertesi sabah 73 çıkınca ''Orda bir dur bakalım'' dedim
En son cumartesi tartıldım işte, 71.8 çıktı nihayet yine.
1 hafta tartılmam artık, cuma tartılırım yine.
İnsanı çok etkiliyor, 300 gram fazla çıksam yüzüm düşüyor benim.
En güzeli haftada bir kez.
Annem ayda bir tartıl diyor da o kadar sabırlı değilim :50:

1 ay beklemek zor olur gerçekten. ben de 1,65 boyundayım yaşım 30

Boylarımız yakınmış, ben 1.68 im, daha doğrusu öyleydim.
Diyetisyene gidip boy da ölçtürmek lazım aslında :1:
5 kilo versen süper olursun cidden çünkü boyuna göre fazla kilon yok bence

merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum 2 ay önce 70 kiloydum 1ayda 5 kilom gitti ama bu son bir ay hiç kilo veremedim :((( bebek emzirdiğim için çok katı diyet yapamıyorum ama bol bol şekersiz yeşil çay ve bol su içiyorum hedefim 55 kilo umarım 2ayda verebilirim

merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum 2 ay önce 70 kiloydum 1ayda 5 kilom gitti ama bu son bir ay hiç kilo veremedim :((( bebek emzirdiğim için çok katı diyet yapamıyorum ama bol bol şekersiz yeşil çay ve bol su içiyorum hedefim 55 kilo umarım 2ayda verebilirim

Merhaba canım,
Hep birlikte zayıflayacağız inşallah. Amaaaaa önceliğin sütünü kesmeyecek besinler tüketmek olsun lütfen.
Allah bağışlasın bebeğini deeee, nazar değmesiiinnn
1 ayda 5 kilo vermişsin ne güzel, katı diyetler yapma zaten yavaş yavaş inceleceğiiiiz :34:

Merhaba,
İade-i ziyarete geldim. :1:
Menü genel olarak bana montiyi hatırlattı.Uzman bir dobiş olduğumdan bu konularda engin bir bilgim ama hala koca bir göbeğim var :1:
Monti genelde sabah ekmekle başlar, her öğünün yanında salata ve yoğurt tarzıyla gider, tek sıkıntı meyvede şeker olduğundan yiyeceksen sadece sabah, hatta kahvaltıdan önce ye ki anca vücut yatana kadar yaksın der.Gerçi bir elmayı bile vücut yatana kadar zor yakıyorsa, vay halime diyorum :1:

Nutella'ya ne koyuyorlar a dostlar ya? Ben nutella sevmeyen insan evladı görmedim şu hayatta. (Gerçi şişman olduğumdan, çevrem de genelde yemeği, içmeyi seven şişmanlardan oluşuyor ya neyse :1:) Bana da verseler, günde 2 kavanoz yerim, o derece hastasıyım.Amaaa 3 aydır çikolata ve türevlerini yemiyorum. (Bir keresinde dayanamayıp eşimin gofretinin bitmiş ambalajını yalamıştım :1: bu sayılmaz ama değil mi :1:)

Ben o kadar da uzman değilim ama yediklerin makul geldi, yavaş yavaş ayda 3-4 kilo ile istediğin kiloya emin adımlarla düşer, sonra da kolay kolay almazsın gibime geliyor.

Yerken ne güzel ama değil mi ya, keşke diyette de her şeyden yesek, eğlenerek ama hızlı bir şekilde erisek olmaz mı yani? Çok mu şey istiyorum :1:

Hafif bir gün diliyorum.
Umarım hedeflerimize ulaşır, daha ince , daha zarif ve de daha mutlu oluruz.

Back