Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Dün gördük ki gece vardiyasından çıktığım günlerde ara öğün falan yiyemem.
Zor uyandım öğle yemeği için.
Yazalım hemen

08.02.2012
Sabah 10:00 Kahvaltı
Standart, her sabahkiler

14:30 Öğle yemeği
2 minik dilim çavdar ekmeği
8 yemek kaşığı kapuska
1 kase yoğurt
bol salata

19:00
Tonbalıklı salata

Sonra regl olamadığım için 1 bardak relax çayı içtim.

21:30
1 küçük kivi, 1 mandalina

Veeeeee nihayet sabah baktım regl olmuşum, ağrıdan ölüyorum bugün, bakalım şu şişlik insin artık bıktımmmmmmmmmmmm :84:

Çıldıracağımmmmmmmmmmmmmmmm,
70 kiloyum diye geziyorum ortalıkta, bizim evdeki tartıya güvenipppp..
Bugün dijital tartı aldım veeee 1 hafta diyet yapan ben 74.5 kilo çıktımmmm :43:
Tamam daha yeni yemek yedim, tok karna çıktım falan filan da 4 kilo mu fark edecek? Sinirim bozuldu ya 74 kiloyum :14:

Yediklerimi yazayım bari daha da moral bozmayayım :43:

Sabah aç karna ılık su ve 2 kuru kayısı

09:00 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
5 zeytin
domates
yeşil çay

11:30
1 elma 1 minik kivi

14:00
mantarlı haşlama et
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
salata

16:30
1 elma
2 kepekli galeta

Akşam sebze yiyeceğim de moral kalmadı :14:

Günaydınnnnnnnnnn,
Bugün sabah aç karna tartıldım veeeee 72.9 kilo çıktımmmm :46:

Gelelim dün yediklerimeee

10.02.2012
Sabah uyanır uyanmaz bir bardak ılık su ve iki kuru kayısı

07:30 kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği, büyük dilim
peynir
5 zeytin
domates
yeşil çay

Sonraaaa ofiste
10:30
1 mandalina

12:30 öğle yemeği
1 kase mercimek çorbası
yoğurt
azıcık salata, tadı iğrençti çünkü
1 kalın dilim kepek ekmeği

16:00
1 kepekli galeta

Sonra sevgilimle akşam yemeğiiiiii :1:
19:30
1 ince dilim biftek
çok az mantar
1 kadeh kırmızı şarap

Şarap kilo yapmaz umarım, içerken korktum ama sonra kan yapar dedim götürdüm 1 kadeh :7:

Aaaaaa, yapmaz dedin tamam artık iki akşamda bir götürürüm ben artııııık :37:

Günlükcüğüm merhaba,
Bir gece vardiyasından sonra yine uyandım ruh gibiyim , dün yediklerimi yazayım hemen

11.02.2012
10:30 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği arasına beyaz peynir ve domatesle yapılmış tost
5 zeytin
yeşil çay

13:00
1 kivi
1 elmanın 1/4' ü, yarım mandalina

15:00
5 köfte
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
salata

17:00
1 kepekli galeta
1 mandalina

20:00
8 yemek kaşığı kabak
yarım dilim çavdar ekmeği
yoğurt

Tüm gece çalıştığım için ofiste bir sürü bitki çayı, 1 şekersiz türk kahvesi içtim. 1 tane de kepekli galeta yedim.

Gelelim bugüne

12.02.2010
15:00 uyanabildim ancak, şimdi de 1 kase special k' nın tam tahıllısından yiyorum.
6 gibi et yerim, sonra da meyve ve yoğurt. Geceden çıktığım günler maaaaaaalesef ara öğün falan kalmıyor uyuduğum için :20:

Akşam yemeğini de hüplettim az önce
2 minik parça biftek
mantar soteee çok güzeldi
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
salata

Ama çok ağır geldi yemek, midem bulandı şimdi, biraz geçsin hemen relax çayımı içeceğim.
Yarın sabah tartılmayacağım, birkaç gün geçsin, zırt pırt tartılınca takıntı oluyor iyice
Akşam 9 buçuk meyve saatim, yiyebilirim deee yemeyebilirim de, mide bulantım geçsin önce bir.
Yemeğin üzerinden 1 saat geçsin, gidip beyaz leblebi alayım kuruyemişçiden, biraz da badem, ceviz.
Hadi günlüğüm, öperimmmmm :54:

afiyet olsun canımcım:56: listelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim:8: güzel gidiyosun maşallah...

Günaydın canımmm, teşekkür ederim, löp löp götürdüm yemekleri, afiyet oldu baya :9:
Sen de çok güzel gidiyorsun, inşallah yaza kadar istediğimiz kilolara yaklaşacağız iyice.

Günlüğüme de günaydın,
Sabah tartıldım, 500 gram vermişim 2 günde, 72.4 olmuşum, aman ne büyük başarı , sevindim ama çokkkk :9:
Şimdi ılık suyumu içip kayısılarımı yiyeyimmmm

Aylincigim merhaba..
Yazdıklarını aaa benim gibi diyerek okudum, hislerime tercüman olmussun :52:

Diyet listen aynı benimkisi gibi bende kendime liste hazırladım aynı bu sekilde..

Bende böyle beslenerek kesin kilo veremedim diyorum hatta aldım diyorum ama tartıda hep bi eksiklik söz konusu.. Cünkü bu yediklerimiz hem saglıklı hemde doyurucu..
İnsallah canım bu kilolarını verirsin ve fit bi sekilde yaza merhaba deriz.. :8:

Esracığım merhaba,
Çok sevindim şimdi, aynı listeyi uygulayan birinin kilo verdiğini görmek beni de teşvik ediyoooor.
Yerken diyorum, bunlar nasıl zayıflatacak beni, bu kadar yiyip kilo almazsam iyidir diye; ama zararlı hiçbir şey yok, dediğin gibi sağlıklı besinler tüketince yağa çevrilme riski olmuyor.
Yaza misler gibi zayıflarız inşallah, günlüğünü takip edeceğim canım, madem benziyor listeler, fikir almak lazım :34:

Emin ol ki bu yediklerinle gayet güzel ve saglıklı kilo vericeksin gönlün rahat olsun.. Benim iş arkadasıma da diyetisyeni buna benzer liste uyguladı ve cok güzel kilolar verdi. Bende tabi ondan kopya cektim biraz. :1:

Aynen öyle canım ben varya nasıl yemek yemeyi seven biriyim bunu günlüğümde de anlattım ben yapıyorsam herkes yapar diyeti.

Dün 4-5 kişi bana cok kilo vermişsin dedi daha verme diyorlar yüzün küçülmüş güzelligin gider sana yakısmaz zayıflık diyorlar senin gibi.. Bende sanki benim zayıf halimi bir kerecik gördünüz mü de zayıflık sana yakısmaz diyorsunuz. :8:

Eski pantolonlarımı artık giyebiliyorum ve herseyden yiyorum bana göre bunun dısında cok bir değişiklik yok. Ama daha erken hele bir 55 olayım o zaman daha cok belli olacak biliyorum. Sonra da ver elini 50 :1::1:

Allahın izniyle hepimiz birbirimizin desteği ile güzel kilolar verecegiz.
Sana bir kac öneri vereyim belki biliyorsundur ama ( cünkü diğer yazdığın msjlarını henüz okuyamadım )

Salata yerken içine keten togumu, yogurt yerken sumak koy. İkiside cok güzel wcye cıkarıyor.
Ara ögünde gün kurusu kayısının içine ac badem koy bir güzel oluyor ki bırakamassın daha :9:

Cok uzun yazmısım ya :1:
Yaza cok var daha zamanımız var hiç morel bozmaya gerek yok. İnan ki tartı da o kilo kaybını görüyorsun ya daha bi tesvik oluyorsun canım.

Oh, uzun uzun okudum keyiflendim, teşekkür ederimmmmm :9:
Canım, aynen bana da öyle diyorlar, yok zayıflama çok yüzün uzar, uzar da ne kadar uzayacak yani şimdi tombik tombik daha mı iyi duruyor? :1:
Yok sana yakışıyor kilo, 5 kilo versen yeter.
Böyle diyenler de azıcık kilo aldığında aaaaa Aylincim kilo almışssın, dikkat et diyor hemen, o da ayrı bir konu.

İş yerinde bana da demeye başladılar sen zayıflıyor musun diye, 2 kilo verdim daha aslında ama hemen fark ediyorlar, benden daha çok takip ediyorlar kilomu, maşallahları var :1:

Canım, tavsiyeler için çok teşekkür ederimmmmm, badem almam lazım evet, kuru kayısının içine koyarım.
Hemennnnn keten tohumu da alıyorum, o sumağa ben hastayım ya neyin içine koyarsan hemen tat veriyor.

Aynen, yaza daha çoooooook var, verelim kiloları da giyelim bikinileri :21:

Günaydın canım..

Keyifler nasıl, iyi gidiyormu diyet.. Kacamak falan varmı :23:

Esracığım günaydın,
Dijital tartıyla kafayı yemiş durumdayım
Dün 73.4 çıkıyorum, ondan önceki gün 72.8, bugün 72, yarın ne çıkarım bilmiyorum :1:
2 kadeh şarap dışında kaçamak yok, ama dünden önceki gün ara öğünleri kaçırdım.
Yazayım hemen

13.02.2012
Sabah uyanınca ılık su ve 2 kuru kayısı

09:00 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği arasına yapılmış tost
5 zeytin
domates salatalık

12:00 ara öğün
meyve her zamanki gibi

14:30 öğle yemeği
8 yemek kaşığı ıspanak
yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği

17:00
1 kepekli galeta

19:30 akşam yemeği
mantarlı tavuk
yoğurt
salata
1minik dilim çavdar ekmeği

gece yatmadan önce de 1 bardak ılık süt

14.02.2012
Diyet hafiften yalan oldu, sabah uyanır uyanmaz yine ılık su ve 2 kuru kayısı

07:30 kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
peyniiiir
5 zeytin
yeşil çay

sonra ara öğünü unuttum ofiste

12:30
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim kepek ekmeği
ayran

16:30 17:00 gibi
1 kepekli galeta ve phyto slim çay

19:30 20:00 sularında da sevgilimle akşam yemeğiiiii
Önce ordövr tabağı geldi, içinde neler neler vardı yiyemedim, paçanga böreğine aklım gitti.
Sadece yoğurtlu sostan ve peynirden yedim, yanında 1 kadeh şarap
Sonra daaaaaa mantarlı bonfile geldi
Yanında beşamel soslu patates vardı, yine içim gitti ama sevgilime yedirdim.
1 kadeh daha şarap içtim.
Sonra sevgilim çikolatalı sufle yerken de ağzının içine baktım ama yemedim, çok güzel kokuyordu :43:

Dün benim için irade sınama günüydü resmen, müdürün doğum günü vardı gündüz, kocaman pasta geldi, herkes gözümün önünde yedi, lokma almadım. Akşam da yemekte kafayı yedim resmen ama sadece kokladım, yemedimmmmmmmmm :46:

Aylincigim günaydın..
Hiç de diyetin yalan olmamıs aksamda cok yememişsin o kadar olacak canım ya..
Mesela ben diyetteyken tatlı mı yedim pastamı yedim iskendere kadar hepsini yedim ama dengeledim ve az yedim.. Gene de iyi yapmişsin canım.. Bende bu aralar pilav yemek istiyorum tabagıma almassam içim rahat etmiyor alıyorum 2 yk 1 yk anca bitiriyorum bırakıyorum :1: Hani herseyden az az ye ki diyetten sogma canım..

Tartı olayına gelince bende anlamıyorum valla.. bi 57.9 gösteriyor bi 58.2 değişiyor.. Ama onlarında cok önemi yok.. birde sen daha yeni basladın böyle iyi kilo vermen normal.. Bende ilk iki haftada 2,6 kilo vermiştim..

Canım ya diyet psikolojisi olunca sürekli ''Yeme yeme yeme '' modundayım ama dediğin gibi dengelemek şaaaart. Dün içim gitti sufleyeeee, keşke yeseymişimmmm..

Hala veremeyecekmişim gibi geliyor bana ya, tartıda da böyle dengesizlik olunca emin olamıyorum zayıflatır mı zayıflatmaz mı bilemiyorummmm ama sen vermişsin, kuzenim de 6 ayda 27 kilo verdi.
O zamannnnn diyete devammmmmmmm, yılmak yokkkkkkk :1:

Canım ya diyet psikolojisi olunca sürekli ''Yeme yeme yeme '' modundayım ama dediğin gibi dengelemek şaaaart. Dün içim gitti sufleyeeee, keşke yeseymişimmmm..

Hala veremeyecekmişim gibi geliyor bana ya, tartıda da böyle dengesizlik olunca emin olamıyorum zayıflatır mı zayıflatmaz mı bilemiyorummmm ama sen vermişsin, kuzenim de 6 ayda 27 kilo verdi.
O zamannnnn diyete devammmmmmmm, yılmak yokkkkkkk :1:

Hayır canım diyet değil saglıklı beslenme.. Ben hep böyle düşünüyorum..
Vallahi canım ben kendime inanamıyorum bende ilk baslarda cok umutsuzdum ben asla kilo veremem diyordum senin gibi... Sonra kilo vermeye basladım tartı bozuk galiba dedim :1: Artık 5 kilo verdiğimde olmayan pantolonlarımı rahatlıkla giydim o zaman zayıfladıgımı anladım :10: Yoksa bende aynen senin gibiydim canım..

Ben dün biraz moralsizdim 50 de olsam kesin zayıf gözükmicem diyordum kendi kendime sonra saçmalama azcık inan diye kendimi telkin ettim..

Aynen öyle canım devamm cok birşey yok.. böyle süper gidiyoruz..
Bu arada kuzenin nasıl verdi o kadar kiloyu canım ama ne güzel olmustur :12:

Canım, diyetisyene gitti o.
Aynı bizim liste gibi verdiği liste.
Günde toplam 5 dilim çavdar ekmeği, 3 ana 3 ara öğün.
Ama akşam 9 buçukta meyve, 10 da yoğurt veriyor hep, ben buna uyamıyorum pek.
Mesela saat 04:45 ve ben ofisteyim çalışıyorum :14:

Bugün yediklerime gelelim

15.02.2012
Kahvaltı standart

11:30 meyve

8 yemek kaşığı pırasa
1 dilim ekmek
yoğurt
salata

2 kepekli galeta
1 mandalina

18:00
mantarlı et
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
salata yiyemedim istemedi canım

Sonra daaaaa ofise geldim, akşam 8' den beri iki kase special k yedim. Bir de yarım galeta yedim.
13 saatlik vardiya için az bile sanırım ama çok geliyor düşününce :19:

Canım, diyetisyene gitti o.
Aynı bizim liste gibi verdiği liste.
Günde toplam 5 dilim çavdar ekmeği, 3 ana 3 ara öğün.
Ama akşam 9 buçukta meyve, 10 da yoğurt veriyor hep, ben buna uyamıyorum pek.
Mesela saat 04:45 ve ben ofisteyim çalışıyorum :14:

Bugün yediklerime gelelim

15.02.2012
Kahvaltı standart

11:30 meyve

8 yemek kaşığı pırasa
1 dilim ekmek
yoğurt
salata

2 kepekli galeta
1 mandalina

18:00
mantarlı et
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
salata yiyemedim istemedi canım

Sonra daaaaa ofise geldim, akşam 8' den beri iki kase special k yedim. Bir de yarım galeta yedim.
13 saatlik vardiya için az bile sanırım ama çok geliyor düşününce :19:

Canım selam..
Benim iş arkadasımada diyetisyeni bu listeyi verdi işte.. O da 15 kilo verdi.. Cok yoktu kilosu zaten..
İlk 5-6 kilo da cok bi değisiklik yoktu ama sonra sanki 1 günde hepten incelmiş gibi gelmişti bize :9:

Sen ne iş yapıyorsun canım yaa 4.45 de calısıyorum derkene

Back