• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

aa kötü olmus o kadar yuksek deecedemıydı korkun.. ben bı gergınlık sanıyordum hafıf bı stres baya ılerı boyuttaymıs acık mr da aynı sonucu verıyormuymus pekı?

Ben de bu kadar olduğunu bilmiyordum canım başladım ''İndir beni'' diye bağırmaya :KK48:
Doktorum anestezi ile kapalı MR yaptır dedi ama bunun için anestezi almak istemiyorum açıkçası.
Doktor tanıdığım da boşu boşuna sedatif alma açık MR yaptır dedi. İnternetten araştırıyorum şimdi Anadolu Yakası'nda açık MR çeken yerleri.
İş çıkardım başıma :KK48:

Ben de bu kadar olduğunu bilmiyordum canım başladım ''İndir beni'' diye bağırmaya :KK48:
Doktorum anestezi ile kapalı MR yaptır dedi ama bunun için anestezi almak istemiyorum açıkçası.
Doktor tanıdığım da boşu boşuna sedatif alma açık MR yaptır dedi. İnternetten araştırıyorum şimdi Anadolu Yakası'nda açık MR çeken yerleri.
İş çıkardım başıma :KK48:
hay allah :)
umarım kolaycacık atlatırsın tetkıklerı de bırsey cıkmaz ıcın rahatlar :)
bu ara da benım kılolar nolcak yaaa resmen yılların kankası olduk :D

hay allah :)
umarım kolaycacık atlatırsın tetkıklerı de bırsey cıkmaz ıcın rahatlar :)
bu ara da benım kılolar nolcak yaaa resmen yılların kankası olduk :KK70:

Ya ben de tartıldım 5 kg almışım 3 ayda. Hayırlı olsun gitti 60 geldi 65 :KK12:
Düzene dönmem lazım artık.

İnşallah yarın açık MR a giriyorum, orada da fenalaşırsam artık yuh bana, anesteziyle alacaklar o zaman.

Ya ben de tartıldım 5 kg almışım 3 ayda. Hayırlı olsun gitti 60 geldi 65 :KK12:
Düzene dönmem lazım artık.

İnşallah yarın açık MR a giriyorum, orada da fenalaşırsam artık yuh bana, anesteziyle alacaklar o zaman.
acıkda da olmaz herhalde yaa :) oyle dusunmede olabılır ıhtımalını kabullenmesın bunyen :)
ben keske 65 olsam zil takıp oynarım vallahi bulvarda :D
83-84 anacıgım :/ :/

Aylardır yazmıyorum sana günlük.
Kızlar, umarım hepiniz misler gibisinizdir, keyfiniz yerindedir. :KK25:
Hayatım jet hızıyla değişiyor, yazasım gelmedi.
Diyet bir var bir yok ama genel olarak dikkat ediyorum. İşler yoğunlaştı çok. Akşamları eve gelip tv karşısında uzanıp sızıyorum.
Uyuz kocalar gibiyim, elimde kumanda, hoppp uyuyorum. :halay:

Hayatıma kimseyi almadım hala. İnsanlarla görüşüyorum, vakit geçiriyorum. Ama ötesine geçesim gelmiyor. Çok üşeniyorum anacağım. Evde oturup kitap okumak, kahve içmek inan daha güzel geliyor. :kahve:

16 Temmuz' da da diyetisyene gidiyorum randevu aldım.Malum, benim diyetisyen başka bir şehre taşınınca yürütemedim uzaktan. Şimdi beni durduracak, gidip hesap vereceğim biri olacak en azından :super: Spor da kendi halimde yapmaya çalışacağım. :spor:

Diyetisyene başlayınca buraya da gelir listelerimi paylaşırım. Buraya yazmak zihnime de, ruhuma da iyi geliyor.
:KK24:

Diyet bir var bir yok ama genel olarak dikkat ediyorum. İşler yoğunlaştı çok. Akşamları eve gelip tv karşısında uzanıp sızıyorum.

Hayatıma kimseyi almadım hala. İnsanlarla görüşüyorum, vakit geçiriyorum. Ama ötesine geçesim gelmiyor. Çok üşeniyorum anacağım. Evde oturup kitap okumak, kahve içmek inan daha güzel geliyor. :kahve:

16 Temmuz' da da diyetisyene gidiyorum randevu aldım.Malum, benim diyetisyen başka bir şehre taşınınca yürütemedim uzaktan. Şimdi beni durduracak, gidip hesap vereceğim biri olacak en azından :super: Spor da kendi halimde yapmaya çalışacağım. :spor:

Diyetisyene başlayınca buraya da gelir listelerimi paylaşırım. Buraya yazmak zihnime de, ruhuma da iyi geliyor.
İyi olmana sevindim canım

hosgeldın sayfana :)))
merak etmıstım gelmene sevındım ben de baslayamıyorum ne yenı bı ılıskı ne dıyet ne kıtap ne dızı hıcbırseye baslayamıyorum bu da mı hastalıkkkı :D :D DERMANSIZ DERT VERMESIN ALLLAH :D

canım maşallah Allah ım bozmasın daha daha iyilerini nasip etsin Yarabbil Alemin..

İyi olmana sevindim canım

Sen nasılsın kuzum?

hosgeldın sayfana :)))
merak etmıstım gelmene sevındım ben de baslayamıyorum ne yenı bı ılıskı ne dıyet ne kıtap ne dızı hıcbırseye baslayamıyorum bu da mı hastalıkkkı :KK70: :KK70: DERMANSIZ DERT VERMESIN ALLLAH :KK70:

Geldim geldim hem de ne listelerle geldimmmm paylaşacağım :KK76:

canım maşallah Allah ım bozmasın daha daha iyilerini nasip etsin Yarabbil Alemin..

Amiiiiin canım benim :KK200: Hepimizeee :nazar:

Back