Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Merhaba,
İade-i ziyarete geldim. :1:
Menü genel olarak bana montiyi hatırlattı.Uzman bir dobiş olduğumdan bu konularda engin bir bilgim ama hala koca bir göbeğim var :1:
Monti genelde sabah ekmekle başlar, her öğünün yanında salata ve yoğurt tarzıyla gider, tek sıkıntı meyvede şeker olduğundan yiyeceksen sadece sabah, hatta kahvaltıdan önce ye ki anca vücut yatana kadar yaksın der.Gerçi bir elmayı bile vücut yatana kadar zor yakıyorsa, vay halime diyorum :1:

Nutella'ya ne koyuyorlar a dostlar ya? Ben nutella sevmeyen insan evladı görmedim şu hayatta. (Gerçi şişman olduğumdan, çevrem de genelde yemeği, içmeyi seven şişmanlardan oluşuyor ya neyse :1:) Bana da verseler, günde 2 kavanoz yerim, o derece hastasıyım.Amaaa 3 aydır çikolata ve türevlerini yemiyorum. (Bir keresinde dayanamayıp eşimin gofretinin bitmiş ambalajını yalamıştım :1: bu sayılmaz ama değil mi :1:)

Ben o kadar da uzman değilim ama yediklerin makul geldi, yavaş yavaş ayda 3-4 kilo ile istediğin kiloya emin adımlarla düşer, sonra da kolay kolay almazsın gibime geliyor.

Yerken ne güzel ama değil mi ya, keşke diyette de her şeyden yesek, eğlenerek ama hızlı bir şekilde erisek olmaz mı yani? Çok mu şey istiyorum :1:

Hafif bir gün diliyorum.
Umarım hedeflerimize ulaşır, daha ince , daha zarif ve de daha mutlu oluruz.

Hoşgeldinnnn :34:
Monti' yi bilmiyordum, hemen araştırayım merak ettim.
Kuzenimin kilo verdiğini gözlerimle görmesem hayatta başlamazdım ama kız 68 kilodan 41 kiloya inince hemen başlamalıyım dedim.
Daha nerdeyse 1 ay oldu ama Nutellamı çok özledimmmm, akşamları eve canım sıkkın geldiğinde ne güzel uzandığım yerde kaşıklar, mutlu olurdum, sonra da pişman olur daha çok kaşıklardım :56:
Şimdi yok kepekli galeta, yok elma, yok form çayı, kuru kayısı, hayatımda yemediğim şeyleri yiyorum.
Ofiste canım sıkılınca 1 paket tutkuyu açar bitirirdim, aklım çalışıyordu böylece güya, şimdi çıkarıp bademdir beyaz leblebidir bunları yiyorum :1:
Dediğin gibi yavaş yavaş vereceğim sanırım; ama ben 1 yılda vermeye ve almamaya razıyım.
Çünkü bugüne kadar iki haftada 62 ye inip 2 ay sonra 75 e çıktığım çok oldu, artık vermek zorlaşıp almak kolaylaşıyor.
Hafif bir gün olsun hepimize :54:

merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum 2 ay önce 70 kiloydum 1ayda 5 kilom gitti ama bu son bir ay hiç kilo veremedim :((( bebek emzirdiğim için çok katı diyet yapamıyorum ama bol bol şekersiz yeşil çay ve bol su içiyorum hedefim 55 kilo umarım 2ayda verebilirim

bebeğin kaç aylık bende emzirme dönemindeyim bebeğim 17 aylık dikkatli olmamız lazım

Merhaba canım,
Hep birlikte zayıflayacağız inşallah. Amaaaaa önceliğin sütünü kesmeyecek besinler tüketmek olsun lütfen.
Allah bağışlasın bebeğini deeee, nazar değmesiiinnn
1 ayda 5 kilo vermişsin ne güzel, katı diyetler yapma zaten yavaş yavaş inceleceğiiiiz :34:

zaten sütümün azalmamasına çok dikkat ediyorum hamur işi abur cuburu kesdim yemiyorum zaten onların sütümede bir faydası yok sadece kilo yapıyorlar
yemekden çok kısamıyorum ama sabahları aç karnına limonlu sıcak su içiyorum gün içindede çokca sıcak su içmeye gayret ediyorum birde mekik çekiyorum

merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşında evli 2 yaşında bir oğlum var bu kilolar oğlumun eseri :9:

boyum 1,69 kilom 59 daha önceleri 54 düşmüştüm tekrardan abur cubur sayesinde 59 çıktım şuan için ilk hedefim 55 olmak daha sonrası evlendiğim ilk günlerine dönmek yani 50 kilo bu biraz hayel gibi görünsede başarıcaz hep beraber

diyet listeni beğendim senide takip edicem canım

zaten sütümün azalmamasına çok dikkat ediyorum hamur işi abur cuburu kesdim yemiyorum zaten onların sütümede bir faydası yok sadece kilo yapıyorlar
yemekden çok kısamıyorum ama sabahları aç karnına limonlu sıcak su içiyorum gün içindede çokca sıcak su içmeye gayret ediyorum birde mekik çekiyorum

Süper o zaman canım, zaten abur cuburu kesince uzun vadede güzel zayıflıyor insan

merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşında evli 2 yaşında bir oğlum var bu kilolar oğlumun eseri :9:

boyum 1,69 kilom 59 daha önceleri 54 düşmüştüm tekrardan abur cubur sayesinde 59 çıktım şuan için ilk hedefim 55 olmak daha sonrası evlendiğim ilk günlerine dönmek yani 50 kilo bu biraz hayel gibi görünsede başarıcaz hep beraber

diyet listeni beğendim senide takip edicem canım

Canım bence sen bildiğin taş gibisinnnnn diyete falan gerek yok 1.69 boy 59 kilo daha ne olsunnnnn :1:

Süper o zaman canım, zaten abur cuburu kesince uzun vadede güzel zayıflıyor insan

Canım bence sen bildiğin taş gibisinnnnn diyete falan gerek yok 1.69 boy 59 kilo daha ne olsunnnnn :1:

canım çok sağol ama eski hallerime göre kendimi kilolu görüyorum 5 kiloyu sizinle beraber vericem :16:

Rica ederimmmm, en kısa zamanda birlikte vereceğiz inşallah

merabaa kendi günlüğümü açmısken brdaki konularada bakıyım dedim kızlar pes etmeyin bakın hazır yazda geliyor bu yaz farklı olsun. ben hep diyordum 10 kiloyu vericem bu yaz arkadaslarla sıkılmadan denizimede gidcem resmlerimide çekilcm ve bu dediğim laftan tam 3. yazıma giricem. diyoruz diyoruz ama hemen pes ediyoruz. halbuki ayda 2 kilo dahi versek marttayız temmuza kadar misal 10 kilo gidiyor. irademizi koruyalım azimle neler yapılmazki. 78 kiloyken 62ye düştüm şimdi 52 çokta olmamalı bir kere yaptım değilmi . hepimzin desteğe ihtiyacı var :5:

merabaa kendi günlüğümü açmısken brdaki konularada bakıyım dedim kızlar pes etmeyin bakın hazır yazda geliyor bu yaz farklı olsun. ben hep diyordum 10 kiloyu vericem bu yaz arkadaslarla sıkılmadan denizimede gidcem resmlerimide çekilcm ve bu dediğim laftan tam 3. yazıma giricem. diyoruz diyoruz ama hemen pes ediyoruz. halbuki ayda 2 kilo dahi versek marttayız temmuza kadar misal 10 kilo gidiyor. irademizi koruyalım azimle neler yapılmazki. 78 kiloyken 62ye düştüm şimdi 52 çokta olmamalı bir kere yaptım değilmi . hepimzin desteğe ihtiyacı var :5:

Merhaba canım,
Senin günlüğün de hayırlı olsun, okuyacağım en kısa zamandaaaa.
Yaza kadar rahat 10 kilo veririz, 5 ay, ayda 2 kilo desek, mis gibi olur.
İrade yapalım yeter.
Ben kaçamak yapmamaktan yanayım başladığımdan beri.
İstediğim kiloya inip koruma diyetine geçtiğimde yapacağım ancak.
O yüzden yaza kadar rahat rahat inceliriz hep birlikte

bencede caınım biz vazgeçiyoruz hemen enerjimiz hevesimiz düşüo kırk kere vericeğimiz kiloyu aylarca veremiyoruz oysaki ne kötü bir durum.. bu sefer buna izin vermicem canm ne zaman bişiler istese tatlı falan çekse gidiyorum yoğurt koyuyorum ohh hemen kesio tatlı ihtiyacımı.. :1:

bnm yasım 20 suan 1.73 boyum var 62 kiloyum ama değiştimi bilmiyorum hastalık olmustuu durmadan evde tartılıyordum teyzeme verdim bugün tartımı alıyım artık. normal oranlara göre bakıldığında normal gözüküyorum ama vücudumda yağ oranı o kadar fazlaki 10 kilo daha çokmus gibi. vücudumun analizini çıkartmıstım ordan biliyorum çünkü :5:

bu arada elysion senle aynıyız neredeyse yazını okuyunca ahanda ben dedim .. tuzu aramam ama tatlı dendimi orda duruyordum yeme içmeden sanki daha çok ihtiyacım vardı dayanamıyordum resmen :44:

bencede caınım biz vazgeçiyoruz hemen enerjimiz hevesimiz düşüo kırk kere vericeğimiz kiloyu aylarca veremiyoruz oysaki ne kötü bir durum.. bu sefer buna izin vermicem canm ne zaman bişiler istese tatlı falan çekse gidiyorum yoğurt koyuyorum ohh hemen kesio tatlı ihtiyacımı.. :1:

bnm yasım 20 suan 1.73 boyum var 62 kiloyum ama değiştimi bilmiyorum hastalık olmustuu durmadan evde tartılıyordum teyzeme verdim bugün tartımı alıyım artık. normal oranlara göre bakıldığında normal gözüküyorum ama vücudumda yağ oranı o kadar fazlaki 10 kilo daha çokmus gibi. vücudumun analizini çıkartmıstım ordan biliyorum çünkü :5:

bu arada elysion senle aynıyız neredeyse yazını okuyunca ahanda ben dedim .. tuzu aramam ama tatlı dendimi orda duruyordum yeme içmeden sanki daha çok ihtiyacım vardı dayanamıyordum resmen :44:

Tam diyordum kiiiiii kilon süper boyuna göre, yağ oranının fazla olduğunu okudum.
Aynen , tuzlu aramam, börek çörek zaten pişmez evde, aramayız.
Ama yediğim çikolatanın hadddi hesabı yoktu benim, günde 3 4 tane yediğim oluyordu, minik falan da değil.
Sonra baktım cildim bile bozuldu artık bu kadar yemekten, dur dedim kendime.
Canım ama 173 boy için yine de 52 kilo çok az değil mi ya? :53:

Tam diyordum kiiiiii kilon süper boyuna göre, yağ oranının fazla olduğunu okudum.
Aynen , tuzlu aramam, börek çörek zaten pişmez evde, aramayız.
Ama yediğim çikolatanın hadddi hesabı yoktu benim, günde 3 4 tane yediğim oluyordu, minik falan da değil.
Sonra baktım cildim bile bozuldu artık bu kadar yemekten, dur dedim kendime.
Canım ama 173 boy için yine de 52 kilo çok az değil mi ya? :53:

sanki banada az gibi geldi boy 1,73 bence 55 altına düşmemen lazım

aylin ve diğer arkadaşlar herkese sesleniyorum gerçekten güzel paylaşımlar oluuyor bu sayfada arada buluşalım verdiğimiz kiloları yazalım birbirimizi motive edelim süper olur bence

Vuuuu, hadi bakalımmmmmm
1 saat sonraaaa, sonucu paylaş bizimle de canım.
Ben de en kısa zamanda diyetisyene gideceğim

Vuuuu, hadi bakalımmmmmm
1 saat sonraaaa, sonucu paylaş bizimle de canım.
Ben de en kısa zamanda diyetisyene gideceğim

diyetisyene gitmemdeki ana amaç kendimi disipline edebilmekti aslında bildiğimiz şeyler ama uygulamada problemler yaşıyordum umarım başarılı olabilirim.diyorumki her hafta belli bir gün tartılıp paylaşsak mesela salı sabahları tartılsak buradanda beraber ilerlesek çok iyi olur aslında

diyetisyene gitmemdeki ana amaç kendimi disipline edebilmekti aslında bildiğimiz şeyler ama uygulamada problemler yaşıyordum umarım başarılı olabilirim.diyorumki her hafta belli bir gün tartılıp paylaşsak mesela salı sabahları tartılsak buradanda beraber ilerlesek çok iyi olur aslında

Ben de sırf şu kansızlığım yüzünden gitmek istiyorum, ilaç kullanmak istemiyorum artık çünkü.
Canım, diyet gruplarında cuma günleri kilo bildirimleri yapılıyor.
Burda da paylaşabiliriz elbetteeee, görelim bakalım ne kadar zayıflıyoruz.
Menülerini de paylaşabilirsinnn :34: Böylece fikir alışverişinde bulunabiliriiiiz

yazılarını okumak cok egleceliydi:) ben de bi kaç gün önce böyle bir diyet yapayım dedim ama olmadı cünkü üniversitede okuyorum böyle sebze falan bulmak baya zor oluyor bulamayıncada amaaan diyip normal ekmek arası falan yiyorum :1: sonrada eve gelincede yine diyet yapmalıyım diyorum:) ama bi arkadasımdan duydugum kalori sayma diyeti yapmaya başladım bugün itibaRiyle bu daha ii sanki sadece gecmemen gereken kaloriyi hesaplıyorum sonrada canım ne istersen azar azar yiyorum tabi abartmadan bu daha cok işime geldi benim:)

Back