- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
Merhaba,
İade-i ziyarete geldim.
Menü genel olarak bana montiyi hatırlattı.Uzman bir dobiş olduğumdan bu konularda engin bir bilgim ama hala koca bir göbeğim var
Monti genelde sabah ekmekle başlar, her öğünün yanında salata ve yoğurt tarzıyla gider, tek sıkıntı meyvede şeker olduğundan yiyeceksen sadece sabah, hatta kahvaltıdan önce ye ki anca vücut yatana kadar yaksın der.Gerçi bir elmayı bile vücut yatana kadar zor yakıyorsa, vay halime diyorum
Nutella'ya ne koyuyorlar a dostlar ya? Ben nutella sevmeyen insan evladı görmedim şu hayatta. (Gerçi şişman olduğumdan, çevrem de genelde yemeği, içmeyi seven şişmanlardan oluşuyor ya neyse) Bana da verseler, günde 2 kavanoz yerim, o derece hastasıyım.Amaaa 3 aydır çikolata ve türevlerini yemiyorum. (Bir keresinde dayanamayıp eşimin gofretinin bitmiş ambalajını yalamıştım
bu sayılmaz ama değil mi
)
Ben o kadar da uzman değilim ama yediklerin makul geldi, yavaş yavaş ayda 3-4 kilo ile istediğin kiloya emin adımlarla düşer, sonra da kolay kolay almazsın gibime geliyor.
Yerken ne güzel ama değil mi ya, keşke diyette de her şeyden yesek, eğlenerek ama hızlı bir şekilde erisek olmaz mı yani? Çok mu şey istiyorum
Hafif bir gün diliyorum.
Umarım hedeflerimize ulaşır, daha ince , daha zarif ve de daha mutlu oluruz.
Hoşgeldinnnn
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Monti' yi bilmiyordum, hemen araştırayım merak ettim.
Kuzenimin kilo verdiğini gözlerimle görmesem hayatta başlamazdım ama kız 68 kilodan 41 kiloya inince hemen başlamalıyım dedim.
Daha nerdeyse 1 ay oldu ama Nutellamı çok özledimmmm, akşamları eve canım sıkkın geldiğinde ne güzel uzandığım yerde kaşıklar, mutlu olurdum, sonra da pişman olur daha çok kaşıklardım
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
Şimdi yok kepekli galeta, yok elma, yok form çayı, kuru kayısı, hayatımda yemediğim şeyleri yiyorum.
Ofiste canım sıkılınca 1 paket tutkuyu açar bitirirdim, aklım çalışıyordu böylece güya, şimdi çıkarıp bademdir beyaz leblebidir bunları yiyorum
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Dediğin gibi yavaş yavaş vereceğim sanırım; ama ben 1 yılda vermeye ve almamaya razıyım.
Çünkü bugüne kadar iki haftada 62 ye inip 2 ay sonra 75 e çıktığım çok oldu, artık vermek zorlaşıp almak kolaylaşıyor.
Hafif bir gün olsun hepimize
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)