Eltisiyle sorun yaşayanlar, eltime nasıl davranmalıyım ?

Siz niye eltinizin üzerine bu kadar düşüyorsunuz anlamadım. Bırakın eşiniz kardeşiyle görüşsün kendi planlarını kendileri yapsınlar. Kafanızda gereksiz gündem yaratıyorsunuz. Eşinizle hayatınızı yaşamaya bakın. Sizin başka çevreniz yok mu eltiniz hayatınızda olmazsa eksik misiniz. Size ne kadar adım atılıyorsa siz de o kadar gidin.

Ya bı de airfry alcam diye kandırmış adamı
Böyle tipler işini biliyor valla.
Bekar kayın sömürülmus yeterince.
Ayrıca evli barkli çocuk yapmaya cesaret eden insanlarin da bekar kardeşin sodexosuna çökmek nedir allasen ??
Şimdi de yeni gelini kullanma Faslı başlamış yengemiz bize yemek yapsın yerizmis.
Ay b.k ye sen demek lazım böylesine.

Hayatınıza yeni temas eden insanlara nötr davranın daima.
Karşınızdaki insanın haline tavrına göre zamanla pozisyonunuzu alırsınız.
Samimiyet, içtenlik, iyi niyet karşılıkli olduğunda anlamlıdır.
Eltiniz çok fazla sinyal vermiş gözünüzü yummuşsunuz her seferinde.
Burada ne kayınvalidenizin ne eşinizin ne de toplumun normal kabul ettiği beklentileri önemli değil.
Karşınızdaki insanin size nasıl hissettirdiği, size elti olarak değil, insan olarak verdiği (sizin durumunuzda vermediği) değer önemli.

Doğru bazı insanlar sebepsiz haset ve kıskanç ya belli bir sebebi yok...
Bizim gelin de öyle kaynanam da öyle kayınpederim de ıyyyy hasretler kötüler direk...

Doğru samimiyet içtenlik karşılıklı olunca güzeldir...

Aklı selim bir yorum gördüm sonunda.bebekler 40ı çıktıktan sonra ziyaret edilir. Ziyaretçi kabul edilmiyorsa belirtilirdi diye düşünüyorum. Benim de bebek ziyaretçisi ağırlayacak halim yoktu lohusa depresyonu emzirme problemleri kolik bebek canım burnumdaydı. Ama yanımda annem oluyordu biri gelince. Öncesinde temizlikçi çağırıyorduk. Ve halimi gören acıyıp zaten sen git diyordu

Hastalıklı bir kadın elti. Düğününe gelemeyecek kadar hasta insan bu sebeple üzüntü içine girmiş olsa idi bir çiçek gönderir ardından da telefon ederdi. 2 cümlelik bir mesajla geçiştirmezdi.

uzak durun. Elinizden geleni yapmışsınız. Bu kadından insanlık bekledikçe siniriniz bozulur sadece. Eşiniz de airfryer olayında anlayacağını anlamıştır. Bundan sonra onu da darlamayın.

Kız niye dert ediyorsun bu da bahanen olsun işte görüşme, konuşma uzak olsun böylesinin sana faydası değil zararı dokunur. Eşinle, eşinin ailesiyle ilişkin iyi olsun anasını babasını kastediyorum gerisini salla

Eltinin size kırık tabak getirmesi ve sizden yemek istediğini söylemesi iğrenç. Hiç anlamadım oraları açıkçası acaba size sürekli yemek getirmeyin diye laf çarptı da siz mi anlamadınız acaba diye düşündüm konunun gerisine bakınca.

Diğer konulara gelince o elti ben olabilirdim ya çok iyi anlıyorum kendi açımdan. Evime çok da sevmediğim kimseyi akraba vs diye çağırmam, düğününe gitmem, hediye almak vermek istemem. Bazen açıkça söyler bazen de arada eşim vs varsa buradaki elti gibi dolaylı belli ederim ama sizin gibi anlamayan biri olunca da sizin yaptığınız inadına gibi gelirdi bana. Düğüne gitmemişim, eve cagirmamisim hala daha gelmiş diye düşünürdüm. Yani daha ne yapılması lazım anlamanız için bilemedim.

O kadar kendinizi aileye sokmaya çalışmışsınız ki cidden üzüldüm size. Siz iyi olmasanızda artık o ailenin parçasısınız. Sizinle anlaşmak isteyen anlaşır ,anlaşmak istemeyene ne yapsanız boşunaydı zaten. Ama siz ısrarla görmek istememişsiniz.
Benim kınama nikahıma gelmeyen eltimi afaroz ederim siz üstüne daha neler yapmışsınız. Haketmiyor niye anlamıyorsunuz ki... Sizi sevmek ,iyi anlaşmak zorunda değil ,sizde değilsiniz. İlk eltisiyle kötü olan siz olmayacaksınız, son olmayacağınızada hayatım pahasına iddaya girebilirim o kadar garantili bir şey bu

İşin özü ortak alanda merhaba, merhaba yeter abi kardeş görüşsün isterse ama siz böyle yapmaya devam ederseniz ileride onlarda kanlı bıçaklı olur çünkü karşı taraf savaş açmış size hemde en soğuğundan

Yorumuz için çok teşekkür ederim. Kalbimi ısıttınız. Diğer arkadaşlar resmen beni suçlayan ağır sözlere sığınmışlar nedendir anlamadım. Aile oluyoruz düşüncesi ile insan heves ediyor. İnce düşünüp yardım etmeye çalışıyor. Ama ben bunları düşündüğüm için resmen burada suçlu durumuna düşmüşüm Hırsızın hiç mi suçu yok hesabına döndü olay. Ben adım atıp herkese faydalı olmaya çalışıyorum kalbim kara değil. Ama soğuk davranmak herkeste huy olmuş sanırım. Tekrar teşekkür ederim

Yorumunuz için teşekkür ederim Gerçekten iyilik yaptığım içim burada suçlu durumuna düştüm Hırsızın hiç mi suçu yok olayına döndü durum.

Siz iyilikten anlamayan kalpleri kararmış, yalnız kalmaya mahkum insanlarsınız. Umarım hep öyle kalırsınız..

Siz iyilikten anlamayan kalpleri kararmış, yalnız kalmaya mahkum insanlarsınız. Umarım hep öyle kalırsınız..
Yok kalbim kara değil, akraba sevmiyorum ve görüşmek istemiyorum. Kendi seçtiğim arkadaşlarımla görüşmeyi seviyorum. İyilik de istemiyorum kimseden, istenmeden yapılan iyilik de rahatsız eder, mutlaka karşılığında bir şey beklenir çünkü. Ben beklenti de sevmiyorum. Neden istenmediginizi anlamak istemiyorsunuz ki? Sizinle görüşmek istememek kötü kalplilik değil.

İyilik istemeyen kişiye yapılmaz. Bence siz kendinizi prenses ve dünyanın en iyi insanı gibi göstermeye çalışan , başkaları iyi desin diye kendini paralayan birisiniz. Bu ciddi bir psikolojik sorun bu arada. İnsanlar bazen birbirini sevmez , ısınmaz veya hoşlanmaz . Kadın daha belli etmek için ne yapmalı ? Beğenmediğin kişiyle de görüşmessin yolu yanlış kendisi kötü biri olsa da istediği konusunda net ve açık davranmış . Sizin bu histerik zorlamanız ne olacak ? Tanımadığınız insana hemen beddua etmenizden anlaşıldığı gibi sizde pek melek degilsiniz o taciniz hemen dusuveriyor , sanki elti de bir şeyler sezmis

Maşallah. Onun vermediği değeri de siz vermişsiniz. O vermedikçe siz vermişsiniz. Yani resmen yaranma çabası bu. Kendinizi kullandırmaya bayılıyor musunuz? Anneniz bile elitinize yemek yolluyor. Hem de böyle bir kadına. Daha neler. Bu artık iyilik olmaktan çıkıyor

Ayrıca konu ilk açıldığında da aklıma kendi eltim gelmişti . Kendisi bulduğu her yalnız anda yılan gibi sokar sonra milletin yanında benim tabağıma yemek koyar , sıkıca sarılır özledim falan der (ne alaka ) ,evime gelirken çeşit çeşit şeyler getirir bende karşısında buzdolabı gibi kalırım . Mağduru oynamaya bayılıyor bence bazı insanlar. Ya bakın ben ne harika ne kadar koca yurekli bir insanım ama bu varya bu kotu kalpli kalbi kararmış biri bende öbür taraf olarak söyleyeyim insanın umrunda olmuyor

Yani evet, kadın görüşmek istemiyor belli ki daha ne yapabilir anlaması için? Elti açısından bakınca da baya bildiğin yakasına yapışmış, verdiği yemeği bile bu grupta anlatan, takıntılı birisi gibi görünüyor. İyilik yaptım anlamıyor diyor, e yapma zaten isteyen yok ki. Ben mesela kadına bir şey almak ya da görüşmek istemiyorum ama o bana bir şeyler veriyor yapıyor sonra da o bana yapmadı diye şikayet ediyor. Gerçekten farkında olmadan mi yapıyor insanlar bunu? Öyleyse bence farkına varıp kendilerini çeksinler çünkü rahatsızlık vermek dışında bir şeye yaramıyor bu. Biraz da gurursuzluk yani.

Ben farkında olmadan yaptıklarını düşünmüyorum . Bence iki sebebi olabilir . Benim eltim gibi kocasına veya onun ailesine mağdur ve en iyi gelin gibi gözükmek isteyen bir diğeri de daha çok psikolojik sorun . Kendi çok yakından tanıdığım biri de var. Herkese hiç istemedikleri iyilikleri yapar aşırı ve yapay bir sevgi gösterir . Sonra mağduriyetini anlatır ama böyle dramlar dramlar . Yani ne bileyim en sevilen kişi olma çabası mi , ışıklar benim üzerimde kalsın mi yoksa ben harika bir insan olayım taş atana gül atayım Türkan Şoray filmlerindeki duvardan duvara ağlamalı hayatı mi seviyorlar bilmem . Bana çok plastik ilişki geliyor bu çeşidi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…