Eltisiyle sorun yaşayanlar, eltime nasıl davranmalıyım ?

Sizce nasıl davranmalıyım?
Mesafeli olun, eşinizle konuşacaksınız ve kardeşleriyle yalnız görüşmesinin daha münasip olduğunu söyleyip görüşmeme sebeplerinizi söyleyeceksiniz.
Kayınvalideniz çat kapı gelen biriymiş, eltiniz aileden bunalmış olabilir ya da yapı olarak içli dışlı olmayı sevmeyen biridir, eltim yok ama olsa ben de sık sık görüşmek elticilik oynamak istemem hele de çat kapı gelen bir kayınvalidem varsa, getirdiği hediyeler evet ayıp etmiş sizi tanımadan önyargılı yaklaşmamalıydı ama belli ki eşinizin ailesi yüzünden aşırı bunalmış, kayınvalideniz ve eltinizin eşi bu çat kapı ziyaretler konusunda emrivaki yapıyor muhtemelen, onun ağzından çağırıyorlar sizi.

Keske sen benim ektim olsaymisin.benimki de böyle gorgusuz suratsız ben elti gözüyle bile bakmıyorum abla diorum halbuki
bosver kız kardeşim mesafe iyidir

Bu şekilde davranmak size bişey kazandırmaz aksine ilerleyen zamanlarda bu yaptiginiz güzellikler için pişman olacaksınız kendinizi suçlayacak siniz...yazık gerçekten bu kadar verici olmayın kesin iletişimi görüşmeyin en azından görüşme talep etmeyin
Eltiniz baştan mesafe koymayı seçmiş kendince...ona ayak uydurmak en iyisi gibi geldi bana...

Yanlis anlamayin ama bu kadar ben senin le görüşmek istemiyorum diye bağıran bir kişiyi hala anlamayıp nasil sorgulayabiliyorsunuz..
Sorun karşıda olabilir ama en büyük sorun sizde.kendinizi korumayı bilmiyorsunuz sinir çizmeyi bilmiyorsunuz ..
Elinizde bu kadar done varken siz hala neyi düşünüyorsunuz..

Sizi hiç önemsemeyen birisini bu kadar önemsemeye gerek var mı?

Bunu kendinize sorun ve ona göre yaşayın. Hep verici olursanız birgün tükenirsiniz..

Aşırı kıskanç bir eltin var. Sende olup kendisinde olmayan şeyler vardır. Çekemiyordur. Üstüne gitme bırak geliyorsa kendi gelsin.

Merhabalar bende size eltimi anlatmak istiyorum. Eltimle evlerimiz yan yana birbirimize fazla gidip gelmeyiz ama evinde ne eksiği olursa gelir benden alır. A dan Z ye kadar yani artık sıkıldım bunaldım bu huyundan ve aldığıni asla geri getirmez ister ki ben geri isteyeyim. O kadar yemek kek pasta yaparım veririm ama o bir kere bile daha bana yemek vs. Bişe getirmedi. Yani oturmaya falan gelmez anca işi düşünce gelir. Çocuğunu bazen bana bırakır işi olunca artık bende çok sıkıldım kullanılmaktan enayi yerine konmaktan. Tavrimi koysam hemen küsen birisi zaten 1 yıldan fazla küs kaldık herkes tarafından dışlandım yani küsemem de bilmiyorum artık huzurum kaçıyor ya bana bir fikir verin

Aynı model bende de var ilk başlarda anlattıklarınız gibiydi benden 16 yaş büyük olmasına rağmen çok ergen davranıyordu bende resti çektim en son artık onun nazlariyla uğraşamam diye sonra aradan 1 2 yıl geçti baktı ben onu umursamıyorum muhattaba almıyorum bu sefer o benle ilgilenmeye muhabbet kurmaya gelip gitmeye başladı ,ben hiç arayıp hal hatır sormam mesela ne olduğunu bildiğimden bir araya geldikçe konuşursam konuşurum ama o beni arar sürekli çünkü biliyor benim arayıp nasılsın diye sormucagimi o yüzden sizede tavsiye üstüne çok düşmeyin kendini birşey sanmasın siz iyi olmak istedikçe o iyice cins davranmaya baslicak

Sizdede var. Sizi istemediğini soğukluğunu belli eden birine neden kendinizi beğendirmeye çalışıyorsunuz sürekli?
Aramayın gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…