Eltisiyle sorun yaşayanlar, eltime nasıl davranmalıyım ?

Onlar görüşsün istedikleri kadar. 7 gün 24 saat görüşecek halleri yok. Eşiniz size yapılanları görmüyor mu? Gördüğü halde sizi eltiyle görüşmek için zorlayacak biriyse zaten sorun elti değil bu durumda.

İnsan gibi elinizden geldiğince iyi niyet göstermişsiniz ve hoş bir şekilde yaklaşmışsınız. Eltiniz saygısız ve görgüsüz olabilir, kendi tercihi. Kendisinden beklentinizi kesin. Eltinize karşılık vereceğim diye kendi insanlığınızdan taviz verip de onunla aynı seviyelere inmeyin. Azami şekilde ailevi durumlarda "Selam, nasılsın? Iyi ne güzel. " deyip ilgiyi kesersiniz. Kendisinden çöp bile beklemeyin. Şahsına layık gördüğü hareket ve davranışlar bunlar demek ki. Kendime alınmasını istemediğim şeyi de başkasına almak istemem. Benim gördüğüm yani ben ev sahibiysem en güzelini misafire veririm, gerekirse kendim yemem. Param azsa bile kırık dökük şey götürmem. Gelemeyeceksem bile ya da gelmek istemiyorsam, arayıp da düzgünce söylerim. Hastayım diye 2 satır mesaj uydurmaya gerek duymam. Misafir kimse kimdir, hürmet gösterilir yanlış bir davranışı olmadıktan sonra. Bu kendime duyduğum saygı ile de ilgilidir. Eltinizin kendisine de saygısı yok kezâ. Saygısız yetişmiş.

Kına düğün gelmemis , seni kendi seviyesine layık görmemiş , evine gitmişsin yanınıza uğramamış, açık açık yüzüne bağırması mi lazım ? Bundan sonra kim ne derse yorumsuz kal. Aile içinden biri bir şey derse de herşey ortada konuşulmaya değer bir şey yok de.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Nokta atışı olmuş. Bende artık bu düşüncedeyim.

Bende bu yüzüne bakmayan insanlara ama biz hemen koştuk hemen yardım ettik hemen hediye aldık gibi cümle kuran insanları anlamiyorum açıkcası.

Ohhoo siz böyle elti ne ima etti, onu dedi bunu dedi, yok şunu benden bekledi diye kadinin agzinin içine bakip durursaniz bu iş uzar gider zaten
Eltiniz düşünüyor mu bu hareketleri yaparken "yuz yuze bakiyoruz" diye?
Yani gercekten sizin gibi insanlar kendilerine dert yaratiyor.

Ben de eltime bayılmam, aynı şehirde değiliz , senede birkaç gün görüşürüz. Bir sorunumuz yok ama mesafeliyizdir.
Ama sizin düğünümüze gelmemiş, bebek mevludune sizi cagirmamiş birini çok önemsiyorsunuz. Neden yemek gönderdiniz mesela? Anneninizi alıp neden bebek görmeye gittiniz?
Yardım eden yok diyormuşmuş. Yardımda size sıra gelene kadar kendi annesi var, kayinvalideniz var, kendi ailesinden kız kardeş/kuzen var. Hic üstüme alınmazdım ben olsam. Çocuk bakmaktan da hiç hoşlanmam. Doğurdum bi tane anca ona bakıyorum

Neden bu kadar alttan alıyorsunuz anlamadım ? Kendinize kendi gururunuza neden sahip çıkmıyorsunuz, kendinizi önceleyin. Defalarca sizden hazzetmediğini, sevmediğini sergileyen davranışlarda bulunmuş . Bu saatten sonra taviz vermeyin, hamileliği de bitmiş artık en büyük sprun sayılabilecek sağlık durumu kalkmış ortadan . Gerçekten üzüldüm bu kadar alttan almanıza . Yok sayın, eşinize durumu sakin ve güzelce anlatın, mesafe koyun. Bazı insanlar sebepsiz hasettir, kötüdür altında sebep aramayın ve kendinizin kul hakkına girmemek için bayramdan bayrama selam verin o kadar.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendime her zaman saygım var. Aile olduk düşüncesi ile fazla taviz vermişim maalesef

İstediği kadar beklenti içinde laf soksun yengemiz yemek yapar gönderir desin ortam içinde aa tabi diyip geçecektiniz. Kadın bebek mevlütüne çağırmamış ama yemek istiyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendime her zaman saygım var. Aile olduk düşüncesi ile fazla taviz vermişim maalesef
İnan bende de bi elti var , benden küçük saçma sapan tavırlar içinde. Eve gidersin hoşgeldin demez benim evime gelir yer içer eline sağlık demez, öyle biri. Ne derdi var anlamadım, ve mesafe koydum ne ararım ne sorarım instagramda ekliyiz beğeni bile atmam. Yabancı gibi davranıyorum kafam rahat . Biz iyiliğimizle onlar hasetleryle bizden uzak kalsın . Eşinle huzurlu yaşamaya bak inşallah hiç takma onu hiç .

Eşiniz görüşmek istiyorsa görüşsün o zaman size set çekmiş soğuk davranan bir kadınla görüşmeniz için zorluyorsa eşinizde de sorun var

Bir sefer olur aa öyle denk gelmiştir dersiniz ama bu mesele öyle değil. Gerek yok yakın davranmanıza yada şurada bu hediye edilmeli vs diye toplumun kabullerine göre davranmayın. Kayınailenizde denk gelince görüşür geçersiniz. Fazlasına gerek yok. Abi kardeş eşleriniz görüşsün zaten.

Kadin yuzunuze bakmiyor siz niye hala iyi olmaya calisiyorsjnuz esinize demedinizmi hani airfryer nerde bumu bu defolu tabaklarmi diye? Dugununuze gelmemis evine adim atmamaniz lazimdi esiniz salak heralde bukadar seyi gormeyip abisine duskun ve gorusmek istiyorsa kendisi gorusebilir siz aramayin sormayin gorusmeyin cocuklarada hicbisey yapmayin gerekirse kvdenize ben elomden geleni yaptim ama onun tavri ortada artik bende mesafe koyuyorum ben alttan almak zorunda degilim diyin

Ben de bundan sonra oldukça mesafeli olacağım. Aile oluyoruz düşüncesi ile fazla iyi niyetli davranmışım gerek yokmuş.

Elti çok açık oynuyor sizle görüşmek istemediğini gösteriyor. Sizde koyun artık mesafenizi.

Ben çözümü küsmekte buldum birbirimizin ölüsüne dahi gidip gelmeyiz. Yiprandim valla hayırdır ya şu iki günlük dünya da elti dırdırımı çekeceğim. Birde üst katımda oturuyor prenses düşün yani.

Neden sıkı bir ilişkin olsun istiyorsun ki? Seni sallamıyor bile. Bırak kardeşler konuşsun takılsın. Sen onunla iyi olup sohbet etmek zorunda değilsin. Bu kadar elti elti diye dolaşma ortada. Ne olcak çağırmassa evine rahat edersin işte. Uzaklaş sen de.

Kadın burnu havada bir tip, kardeşler görüşmek istese de evine alacağını sanmıyorum. O aramıyorsa gelmiyorsa siz de aramayacak gitmeyeceksiniz, bu iş bu kadar basit. Kafaya taktığınıza deymez. Eşler görüşmek isterse bir defa davet edin, sonra onlardan davet gelmezse gitmeyin ve çağırmayın, siz sağ onlar selamet. Birbirini özleyen kvnin evinde buluşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…