- 20 Haziran 2022
- 203
- 170
- 18
- Konu Sahibi nevayildirim
Çok geç kalmadan hemen bir sınır çizin. Allah yardimcin olsun kardesimAynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geç kalmadan hemen bir sınır çizin. Allah yardimcin olsun kardesimAynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şey
Sen başta her şeye tamam dediğin için onların hizmetini görmediğin an zaten ara bozan gelin olmuş olacaksın dile getirme gerek yok siyrilamazsin her türlü kotusun artıkHerkese selam. Öncelikle başka şehire gelin gelmiş biriyim belirteyim. Eltim bu sene doğum yaptı ben daha çocuk sahibi değilim yaşım ondan küçük de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan adapte olmaya çalışıyorum evlilik hayatına 26 yaşındayım. Kaynanam artık çocuğum yok diye mi bilmiyorum ama her konuda benim üzerime oynuyor hamile kalmak istemiyorum da şu an amcamı kaybettim bi amcam hasta psikolojik olarak da zor zamanlar geçirdim. Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum artık çocuğuyla zaten ilgilenmiyor kaynanam bakıyor hep onun da işine geliyor. Sürekli diken üstündeyim gerçekten yoruldum eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün bana da ara bozan gelin de olmak istemiyorum ama yoruldum dediğim gibi. Nasıl bir yol izlemem konusunda fikirlerinize ve desteğinize açığım
Çok tehlikeli. İçeriden bildiriyorum, nerden bildiğimi sormayın. Şimdi izin verdiğiniz her şey alınmış bir hak olarak değerlendirilecek kayın aileniz tarafından. Ve bir kez “yok” dediğinizde siz dünyanın en kötü insanı olacaksınız. Eşinizle konuşun. Bu şekilde yaşamaya devam etmek istemediğinizi söyleyin. Kpss’yi bahane ederek yemek ve çay işlerini kendi evinizden uzaklaştırın. İşin sonunda sizin ev ortak bir ev, diğer tüm evler ise insanların kendi mahrem alanları olacak. Olan size olacak. Yarın öbür gün yediğiniz içtiğinizden gezdiğinizden çocuğunuza nasıl davrandığınıza kadar her şey eleştiri konusu olacak. Çok ama çok tehlikeli bir durumdasınız. Buna bir son vermek zorundasınız.Aynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şey
Eskiden kızlara sorulmadan evlendiriverirlermiş zavallı kızlar da kendilerini böyle ortamlarda bulurmuş sorulsa bile o zamanlar adet böyle olduğu için garipsemezlermiş de şu anda böyle bir hayata evet denmesine o kadar şaşırıyorum ki… Ne münasebet ya yeme içme bir, akşama çatkapı çaylar…Bunun böyle olacağını anlamadınız mı hiç? Anladıysanız neden mesafe koymadınız en başta? İnanın anlayamıyorum, gencecik kadınsınız, geleceğiniz için sınava hazırlanıyorsunuz ne bu böyle kabile gibiAynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şey
Katılıyorum. Değil yansıtmamak uykularını kaçırır zehir ederim evi ona. Ki böyle durumlarda çok etmişliğim var. tek benim mi psikolojim bozulacak onun ki de bozulsun. Onun keyfi yerinde oldukça anlamaz ki senin ne çektiğini. Onun da huzuru kaçacak, anasından emdiği süt burnundan gelecek ki bir süre sonra anlayacak napmasi gerektiğini.Bu ne saçma bir anlayış ya. Eşime yansıtmayacaksam ne diye evlendim onunla? Beynini bile yerim. Bu kadar pembik gelin olmaya gerek yok.
Kırıldım bu yoruma açıkçasıKonu, benim pasifliğim olmalıymıs.
Soyleyin ,kpss calisiyorum gelmeyin diyin.Aynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şey
Malesef kirilsanizda gercek bu.Kırıldım bu yoruma açıkçası
Sizi üzmek için yazmadım ama durumunuz bu malesef.Kırıldım bu yoruma açıkçası
Bide eltiyi sucluyor ben yapiyorum o yapmiyor diye .+1000000
Tepkinizi göstermediğiniz sürece, bu düzen bozulmaz. Eşinizin arkanızda durmayacagi açık, bu kadar ezildiginizi ge köle gibi kullanıldığınızı gördüğü halde tepki göstermeyen erkek demekki sizi köle olarak görüyor.O kadar iyi analiz yaptınız ki aynen öyle biriyim ağırlığımı ve tepkimi koyamıyorum kolay kolay. Teşekkür ederim inşallah
ooffff ben gece uyku sersemi hesap açıp kendi hayatımımı yazdım diye bi şok geçirdim puahhah yüzde 99ben bu ya... şimdiden geçmiş olsun önünü alamazsın senin kv dede benmkiyle aynı 4harfli kişilikte aynı kafasızlıkta... 1senedir sinir stresten çöktüm ama ele geçen bişey yok. kv torunu için zamanında küfürler yedigi kovuldugu eve utanmadan giriyo geliniyle konusup gülüşüyo ben soruncada onla muhatap olmuyom torun için geliyom diyo aynen ben hiç duymuyom haberim yok aynen inandım benmde cocugum olmuyo diye kendi öz evladını bile dışlıyo zamanında bi dünya kavga gürültü pislik yaşadıgı insanların evinden çıkmıyo biz insan gibi davet ederiz gelmez yorgun olur hasta olur ama ertesi gün torununa koşa koşa 3km yol gelir :d 4harfli kafasızda aynı şekilde gurursun yüzsüz oldugu için işine gelince evine sokar işlerini gördürür sıkılınca surat yapar evinden koovar gram düşünme kabiliyeti yoktur sırf insanlara eziyet olsun diye akıl almaz işleri bitmez. vs vs banada aynı tarifeyi uygulamaya başlayınca bide kafasız oldugu için aniden ruh hali değişip bana küsmeye karar verince kurtardım kendimi. yoksa son zamanlarda banada getir götür işimi gör yapmaya başlamşti tabi o zmnlar salak oldugum içinde yapıyodum. mümkün değil sonunu alamazsnz bu tip mahlukatların düşünme yetisi olmadıgı için utanmazlar ayıp oolur zahmet olur demezler üstüne enayi işimi görüyo der kendini akıllı sanar. tavsiyem benm gibi yap önce 4harfliden kurtul sonra kv arana duvar ör. ikisi iyice birbiriyle muhatap olsun zamanla zaten onlarında arası açıılır kv sen dogurana kadar sana komsu muamelesi yapacak. seni gelini kızı görmeyip diğerini el üstünde tutacak. bnm kv bana ağzıyla söyledi sizinde cocuk olunca sizinde peşinize koşcam mecbur.siz şmdi ikiniz anlaşıyonuz diye böyle ahmakca bi açıklama yapmıştı. ayyy o kadar çok anlatılcak şey varki. tavsiyem uzak dur skaın hizmet etme anlamazlar allahrazıolsun demezler ilk fırsattada nankörlüklerini gösterirler. evinden çıkma gelcekleri zamanda dısarı çıkcaz de. gerçi eşinde benmki gibi safmıs o kdr şeye ragmen eşim anasına koşar gene bu gibi olaylarda tüm kilit noktası eştir. herşeye onlar musamaha gösterdigi için arada biz kalıp bu sefer çıkıntıık yapan kavga çıkaran huzursuz kişi siz ilan edilirsiniz şuan ben bu durumdayım ve çözümüm yok.ne yapsak boş bu beyinsizlerleHerkese selam. Öncelikle başka şehire gelin gelmiş biriyim belirteyim. Eltim bu sene doğum yaptı ben daha çocuk sahibi değilim yaşım ondan küçük de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan adapte olmaya çalışıyorum evlilik hayatına 26 yaşındayım. Kaynanam artık çocuğum yok diye mi bilmiyorum ama her konuda benim üzerime oynuyor hamile kalmak istemiyorum da şu an amcamı kaybettim bi amcam hasta psikolojik olarak da zor zamanlar geçirdim. Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum artık çocuğuyla zaten ilgilenmiyor kaynanam bakıyor hep onun da işine geliyor. Sürekli diken üstündeyim gerçekten yoruldum eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün bana da ara bozan gelin de olmak istemiyorum ama yoruldum dediğim gibi. Nasıl bir yol izlemem konusunda fikirlerinize ve desteğinize açığım