• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin tembelliği

Elti hizmet etmesin tamam ama konu sahibinin evinde ne işi var sürekli? Beleşçi besbelli. Ama konu sahibinin asıl sorunu kendi ve kocasıyla.
Verirsen yerler canım bu işler böyle. Kaç tanesi senin kadar ince düşünür?

Ben hayır diyemeyen biriyim problemim bu işte yenemiyorum bu özelliğimi bi türlü
Bu kadar hayır dememek sizden yıllar götürür geriye baktığınızda çok pişman olursunuz giden yıllarıniza kafanızı vurursunuz . Siz diş gostermedikce daha fazlasını isteyecekler siz ilk hayır dediğinizde de sizden kötüsü olmayacak . Durumunuzu bilmiyorum korkunuzun ana kaynağı sevilmemek ,onaylanmamak,boşanmak mi yoksa maddi kaygılarıniz mi var bilmiyorum ama kendinizi güçlendirmek zorundasınız bu hayatta bu şekilde hep ezilirsiniz. Bakış açınızi değiştirin kadınlar birilerine hizmet etmek için yoklar eltiniz değil mesele bu sebeple . You tube da çok fazla aile danışmanı ve videoları var lütfen onlari izleyin eşinize nasıl yaklaşmaniz gerektiğiniz konusunda bilgi sahivi olursunuz. Serhat yabancı ,fatih reşit civelekoglu doğru mu yazdım bilmiyorum bunlar birkaç örnek danışmanlardan . Hayır demek ile ilgili videoları da izleyin çok faydasını göreceksiniz

Verirsen yerler canım bu işler böyle. Kaç tanesi senin kadar ince düşünür?
İçine düşünce değil bu aslında yav "insan" olanın akladeceği bir görgü kurali, sürekli bir insanın evine gidip,ona yük olamamak. Elti basbayagı beleşçilik yapıp konu sahibi üzerinden rahatına bakıyor.

Buna müsade eden konu sahibi tâbi başta da dedim asıl suçlu o.

İçine düşünce değil bu aslında yav "insan" olanın akladeceği bir görgü kurali, sürekli bir insanın evine gidip,ona yük olamamak. Elti basbayagı beleşçilik yapıp konu sahibi üzerinden rahatına bakıyor.

Buna müsade eden konu sahibi tâbi başta da dedim asıl suçlu o.
Tahin hanım benim gördugum on insandan sekizi böyle malesef insanlara verdikçe daha çoğunu istiyorlar hatta senin üzerine vazife gibi görüyorlar

Herkese selam. Öncelikle başka şehire gelin gelmiş biriyim belirteyim. Eltim bu sene doğum yaptı ben daha çocuk sahibi değilim yaşım ondan küçük de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan adapte olmaya çalışıyorum evlilik hayatına 26 yaşındayım. Kaynanam artık çocuğum yok diye mi bilmiyorum ama her konuda benim üzerime oynuyor hamile kalmak istemiyorum da şu an amcamı kaybettim bi amcam hasta psikolojik olarak da zor zamanlar geçirdim. Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum artık çocuğuyla zaten ilgilenmiyor kaynanam bakıyor hep onun da işine geliyor. Sürekli diken üstündeyim gerçekten yoruldum eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün bana da ara bozan gelin de olmak istemiyorum ama yoruldum dediğim gibi. Nasıl bir yol izlemem konusunda fikirlerinize ve desteğinize açığım
Sizde yApmayın.

Herkese selam. Öncelikle başka şehire gelin gelmiş biriyim belirteyim. Eltim bu sene doğum yaptı ben daha çocuk sahibi değilim yaşım ondan küçük de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan adapte olmaya çalışıyorum evlilik hayatına 26 yaşındayım. Kaynanam artık çocuğum yok diye mi bilmiyorum ama her konuda benim üzerime oynuyor hamile kalmak istemiyorum da şu an amcamı kaybettim bi amcam hasta psikolojik olarak da zor zamanlar geçirdim. Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum artık çocuğuyla zaten ilgilenmiyor kaynanam bakıyor hep onun da işine geliyor. Sürekli diken üstündeyim gerçekten yoruldum eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün bana da ara bozan gelin de olmak istemiyorum ama yoruldum dediğim gibi. Nasıl bir yol izlemem konusunda fikirlerinize ve desteğinize açığım
Ordan tanısmanız gerek, olmuyorsa da esınıze bu durumdan artık bıktıgınızı soyleyın sureklı ıc ıce olmuyor, kpss ıcın calısıyorum ev işi flian seyleri dıllendır daha az gorusun mesafeyi o koysun yavastan sızde musait degılım, rahatsızım şuraya gidicem gibisinden konusup gelmelerini engelleyin cat kapı gelmeleri konusundada esınız konussun

Aynı evdemisinz

Yani kadın yapmak istemiyor yapmıyor siz kocanizdan korktuğunuz için yapıyorsunuz burda suçlu elti değil kocanız ve kocaniza karşı duramayan siz oluyorsunuz . Kadınlar daha güçsüz görünüyor gözünüze ondan batıyor . Cesaretiniz varsa kocanızla konuşun
+1000000

Uzak dur sende her işi yapma, umarım kv ile aynı evde oturmuyorsundur...

Niye ayni ortamdasiniz? Elti dogru olani yapiyor. Ben cocugum yokken , kayinvalidemin evine gittigimizde gorumcemin 2 cocugu da olmasina ragmen hicbir ise el atmiyordum valla. Benim evim degil banane ki. Eltinizin bir de cocugu var niye iş yapsin ki

Aynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şey
En büyük hatayı aynı binaya taşınarak yapmışsınız geçmiş olsun... Eşiniz anasının dizinden ayrılmayan süt kuzusuysa işiniz zor.Net olmak gerekirse ayrılırım msj vermek,mesafe koymak hamile kalmak ( şaka şaka sakın bu evlilikten emin olmadan ayağınıza sıkmayın).......

Back