- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi nevayildirim
Ayyyy tam delirmelik ortamAynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy tam delirmelik ortamAynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şey
Yeni bebegi olmus kadinin gece uykusuzluk vardır. İlk bebek zor oluyor ayrica av isi vs. Yapmak zorunda degilm siz de degilsiniz. Esiniz ailesine birsey diyemiyirsa kalksın kendisi yapsin. Misafir geldiklerinde esinize deyin cayi sen demler getirir misin diye yapsınHerkese selam. Öncelikle başka şehire gelin gelmiş biriyim belirteyim. Eltim bu sene doğum yaptı ben daha çocuk sahibi değilim yaşım ondan küçük de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan adapte olmaya çalışıyorum evlilik hayatına 26 yaşındayım. Kaynanam artık çocuğum yok diye mi bilmiyorum ama her konuda benim üzerime oynuyor hamile kalmak istemiyorum da şu an amcamı kaybettim bi amcam hasta psikolojik olarak da zor zamanlar geçirdim. Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum artık çocuğuyla zaten ilgilenmiyor kaynanam bakıyor hep onun da işine geliyor. Sürekli diken üstündeyim gerçekten yoruldum eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün bana da ara bozan gelin de olmak istemiyorum ama yoruldum dediğim gibi. Nasıl bir yol izlemem konusunda fikirlerinize ve desteğinize açığım
Herkese selam. Öncelikle başka şehire gelin gelmiş biriyim belirteyim. Eltim bu sene doğum yaptı ben daha çocuk sahibi değilim yaşım ondan küçük de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan adapte olmaya çalışıyorum evlilik hayatına 26 yaşındayım. Kaynanam artık çocuğum yok diye mi bilmiyorum ama her konuda benim üzerime oynuyor hamile kalmak istemiyorum da şu an amcamı kaybettim bi amcam hasta psikolojik olarak da zor zamanlar geçirdim. Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum artık çocuğuyla zaten ilgilenmiyor kaynanam bakıyor hep onun da işine geliyor. Sürekli diken üstündeyim gerçekten yoruldum eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün bana da ara bozan gelin de olmak istemiyorum ama yoruldum dediğim gibi. Nasıl bir yol izlemem konusunda fikirlerinize ve desteğinize açığım
Annelik 7 gün 24 saattir ve çocuğu yeni doğmuş bir kadın için hayat yeterince zordur. Yardım etmek zorunda değilsiniz, istemiyorsanız etmeyin de zaten ama tutup birine tembel diye de etiketlemek çok yanlış.Herkese selam. Öncelikle başka şehire gelin gelmiş biriyim belirteyim. Eltim bu sene doğum yaptı ben daha çocuk sahibi değilim yaşım ondan küçük de bir yandan kpss çalışıyorum bir yandan adapte olmaya çalışıyorum evlilik hayatına 26 yaşındayım. Kaynanam artık çocuğum yok diye mi bilmiyorum ama her konuda benim üzerime oynuyor hamile kalmak istemiyorum da şu an amcamı kaybettim bi amcam hasta psikolojik olarak da zor zamanlar geçirdim. Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum artık çocuğuyla zaten ilgilenmiyor kaynanam bakıyor hep onun da işine geliyor. Sürekli diken üstündeyim gerçekten yoruldum eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün bana da ara bozan gelin de olmak istemiyorum ama yoruldum dediğim gibi. Nasıl bir yol izlemem konusunda fikirlerinize ve desteğinize açığım
iyi de bu şartlarda nasıl hazırlanıp aranacaksınız? çok zor işiniz. Baştan duruşunuz olmalıydı geçmiş artık ama yavaş yavaş tepkinizi gösterin . Siz onlara gidin onlar gelmeden. ders çalışacağım deyip kalkın. onlar gelince de dokunmayın birşeye. yabancı değilsiniz çay şurada şeker burda deyin çekilin dersin başına. belki zamanla ee ben yapacaksam evimde de yaparım deyip gelmezlerAtansam da yeter bana onun için uğraşıyorum