Eltimin tembelliği

Yani diyorsunuz ki aile apartmanı, el mahkum bunlara, eşim de arkamda durmaz tepki koysam. Kişiliğinizi az çok anladım, sesi pek çıkmayan uysal bir tipsiniz. Çocuk da kurtarmaya yetmez sizi, üstünüze yıkılmışlar bir kere. Gerçekten istemiyorsanız ki hakkınız, sesinizi çıkarmak zorundasınız, kötü olmak zorundasınız. Yapamam edemem diyorsanız idare edeceksiniz, inşallah ucu bir yerde eşinize dokunur da bari o noktayı koyar.

O kadar iyi analiz yaptınız ki aynen öyle biriyim ağırlığımı ve tepkimi koyamıyorum kolay kolay. Teşekkür ederim inşallah

Çalışmıyor olabilirsiniz, ama sizin kpss mesainiz var.
Kimseden anlayış beklemeyin, siz kötü gelin olarak sınır çizin.
Yeme içme ne hakla sizde, nasıl geldiniz bu aşamaya?

Kendinize abartılı bir program yapın, kimseye gitmeyin, asla kapıyı açmayın o saatlerde.
Sizi kimse anlamayacak, arkanızdan döktürecekler, hassas olup alınırsanız sülalenin hizmetçisi olursunuz.

TAŞININ!

Bu şekilde bi yol izleyeceğim artık
Aynen
Sürekli verici olursanız baş edemezsiniz çocuğunuz bile olsa yine bütün işi size yıkarlar olan yine size olur bulmuşlar sessiz gelini yükleniyorlar
yavaş yavaş kendinizi çekin
Eltiniz çocuk doğurmuş bundan size ne kalksın bi zahmet çocuğuna da baksın işinide yapsın kimseye yaranılmaz

Konu kocanın da pasifliği olmalıymış. Allah'ın günü fik fik iç içeler, bu adam evde donla gezmeyi özlemiyor mu? Kaynana 1 hafta gelse kurum kurum kurulurlar.
"Ailesine düşkünmüş" ya, evinde hizmet görmeleri mutlu ediyordur.
Karısının da canı yok zaten.

Mesafeyi kurmaniz lazim. Gunduzleri disariya cikip kutuphane / cafede vs ders calisabilirsiniz. Aksam baskin yaptiklarinda basim agriyor karnim agriyor gibi odaniza cekilebilirsiniz. Esiniz yapsin caylarini corbalarini. Ben de bulsam hep hizmet eden birini cikmam evinden oooh. Bu arada kafaya takilcak en son kisi elti. 1- gamsiz esin 2- ulsupsuz kvn sonraaa elti

"Ailesine düşkünmüş" ya, evinde hizmet görmeleri mutlu ediyordur.
Karısının da canı yok zaten.
Koca arkasında durmuyor ona laf yok, elti hizmet etmiyor o suçlu. Kendi bile kanıksadığı düzene isyan ediyor aslında.

eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün
Bu ne saçma bir anlayış ya. Eşime yansıtmayacaksam ne diye evlendim onunla? Beynini bile yerim. Bu kadar pembik gelin olmaya gerek yok.

Koca arkasında durmuyor ona laf yok, elti hizmet etmiyor o suçlu. Kendi bile kanıksadığı düzene isyan ediyor aslında.
Elti hizmet etmesin tamam ama konu sahibinin evinde ne işi var sürekli? Beleşçi besbelli. Ama konu sahibinin asıl sorunu kendi ve kocasıyla.

ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum

Ya niye hep en alakasiz insanlarda suç buluyorsunuz anlamiyorum. Eltiniz olsa da olmasa da her işi yapmak zorunda değilsiniz, yapmayin yani. Yapiyorsaniz eltinin suçu ne kendinize kızın.
Bu ailedeki işleri sizden önce kim yapiyorduysa o yapsin. Siz kendi ustunuze alip yapiyorsaniz kimin suçu?

Ayni benim elti kafadasiniz tek fark eltimin cocuklari var benim yok. Eltim de döne döne hizmet eder ve sonunda ben yapmiyorum diye kendini şişirir. Kizacaginiza siz de yapmayin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…