- Konu Sahibi nevayildirim
-
Sizde çağırdıklarında gitmeyin her defasında ders çalışıyorum deyin onlarda gelince ders çalışmam gerek çayınızı için diye alıştırın zamanla gelmeler gitmeler azalırdoğurduktan sonra daha da arttı istekleri oturmaya gelmeler falan
Bu şekilde bi yol izleyeceğim artıkSizde çağırdıklarında gitmeyin her defasında ders çalışıyorum deyin onlarda gelince ders çalışmam gerek çayınızı için diye alıştırın zamanla gelmeler gitmeler azalır
O kadar iyi analiz yaptınız ki aynen öyle biriyim ağırlığımı ve tepkimi koyamıyorum kolay kolay. Teşekkür ederim inşallahYani diyorsunuz ki aile apartmanı, el mahkum bunlara, eşim de arkamda durmaz tepki koysam. Kişiliğinizi az çok anladım, sesi pek çıkmayan uysal bir tipsiniz. Çocuk da kurtarmaya yetmez sizi, üstünüze yıkılmışlar bir kere. Gerçekten istemiyorsanız ki hakkınız, sesinizi çıkarmak zorundasınız, kötü olmak zorundasınız. Yapamam edemem diyorsanız idare edeceksiniz, inşallah ucu bir yerde eşinize dokunur da bari o noktayı koyar.
Eğer simdi hayir demeyi öğrenmezseniz, cok sürmez sinir strese; anksiyete, panik atak eklenir.Ben hayır diyemeyen biriyim problemim bu işte yenemiyorum bu özelliğimi bi türlü
Konu kocanın da pasifliği olmalıymış. Allah'ın günü fik fik iç içeler, bu adam evde donla gezmeyi özlemiyor mu? Kaynana 1 hafta gelse kurum kurum kurulurlar.Konu, benim pasifliğim olmalıymıs.
AynenBu şekilde bi yol izleyeceğim artık
"Ailesine düşkünmüş" ya, evinde hizmet görmeleri mutlu ediyordur.Konu kocanın da pasifliği olmalıymış. Allah'ın günü fik fik iç içeler, bu adam evde donla gezmeyi özlemiyor mu? Kaynana 1 hafta gelse kurum kurum kurulurlar.
Koca arkasında durmuyor ona laf yok, elti hizmet etmiyor o suçlu. Kendi bile kanıksadığı düzene isyan ediyor aslında."Ailesine düşkünmüş" ya, evinde hizmet görmeleri mutlu ediyordur.
Karısının da canı yok zaten.
Bu ne saçma bir anlayış ya. Eşime yansıtmayacaksam ne diye evlendim onunla? Beynini bile yerim. Bu kadar pembik gelin olmaya gerek yok.eşime de yansıtmak istemiyorum ailesine de düşkün
Elti hizmet etmesin tamam ama konu sahibinin evinde ne işi var sürekli? Beleşçi besbelli. Ama konu sahibinin asıl sorunu kendi ve kocasıyla.Koca arkasında durmuyor ona laf yok, elti hizmet etmiyor o suçlu. Kendi bile kanıksadığı düzene isyan ediyor aslında.
Tabi karısı hizmette kusur etmiyo adamın umrunda mı bide üstüne gurur duyordur"Ailesine düşkünmüş" ya, evinde hizmet görmeleri mutlu ediyordur.
Karısının da canı yok zaten.
ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?