Eltimin tembelliği

Yeme içme niye bir onu anlamadım. Hayır kaynana da yeme içme bir olur onlarda toplanılır anlarım da bunu da ilk defa duyuyorum. Cümbür cemaat yeni gelinin evine dolmak yemek içmek nedir ya. Pes gerçekten eltin tembel de kaynanan da tembel atmış işlerini senin başına.
Eşin diyecek ki karım KPSS ye çalışıyor müsait değiliz.
Bunu anlayışla karşılamayacaklar asla sana bilenecekler ama bence daha iyi.
Bide ordan taşınmanız lazım keske basından kabul etmeseydin

Yeni bebegi olmus kadinin gece uykusuzluk vardır. İlk bebek zor oluyor ayrica av isi vs. Yapmak zorunda degilm siz de degilsiniz. Esiniz ailesine birsey diyemiyirsa kalksın kendisi yapsin. Misafir geldiklerinde esinize deyin cayi sen demler getirir misin diye yapsın

Ben kpss çalışıyorum diye kimse gelmemişti evime gelse dahi hizmet beklemedi ....çok şükür kazandımda eşim destekcimdi ama benim ev işlerini dahi eşim yaptı

Lutfen kusuruma bakmayin ama konunuzu okuyunca insan ne hayatlar var, ne kadinlarimiz var diyor. Bunu eltiniz icin degil sizin icin diyorum. Konu basligi cok yanlis olmus cunku sorun eltiniz degil. Sorun siz ve bakis aciniz. Esinize ses cikarmamayi aile huzuru sanmaniz. Bu kadarcik seyi bile konusamayan bir kari kocasiniz evlilik boyle bir sey degil. Size soylenen her seyi bir gorev gibi kimseyle kotu olmamak adina yapiyorsunuz, kimseye sesiniz bile cikmiyor yazik gercekten cok uzucu. Siz kendinize deger vermezseniz o degeri kimse alip onunuze koymaz. Hayir demeyi ve mesafeyi ogrenmeniz lazim. Esime yansitmak istemiyorum cunku ailesine duskun demissiniz. Peki siz bir insan evladi degil misiniz? Evlenince neden kendinizden bu denli vazgeciyorsunuz, neden sadece es ve ailesine odaklaniyorsunuz? Es bu islerin neresinde? Erkek oldugu icin ayricalikli mi? Bu arada eltiniz konunun en masumu. Yazik yeni dogum yapmis ve siz ofkenizi olmasi gereken kisilere degil eltiye cevirmissiniz. Bu kadar gerceklerden uzak yasamak gercekten cok ilginc. Insan hayret ediyor.

Annelik 7 gün 24 saattir ve çocuğu yeni doğmuş bir kadın için hayat yeterince zordur. Yardım etmek zorunda değilsiniz, istemiyorsanız etmeyin de zaten ama tutup birine tembel diye de etiketlemek çok yanlış.

Atansam da yeter bana onun için uğraşıyorum
iyi de bu şartlarda nasıl hazırlanıp aranacaksınız? çok zor işiniz. Baştan duruşunuz olmalıydı geçmiş artık ama yavaş yavaş tepkinizi gösterin . Siz onlara gidin onlar gelmeden. ders çalışacağım deyip kalkın. onlar gelince de dokunmayın birşeye. yabancı değilsiniz çay şurada şeker burda deyin çekilin dersin başına. belki zamanla ee ben yapacaksam evimde de yaparım deyip gelmezler

evlenmeden önce kimse sana hem senin ailene, hem de eşinin ailesine yakın oturmaman gerektiğini söylemedi mi?

acik ve net su saatlerde kesinlikle ne birisi gelsin nede birilerine gitmek istemiyorum rahatsiz edilmek istemiyorum dinlenmek istiyorum kocamla vakit gecirmek istiyorum ders vs... hem fazla muhabbet tez ayrilik getirirmis civik civik olmadan mesafeli ama saglikli iletisimin olmasini istedigini söyle ya kv yada esin söylesin

Niye hep alttan alan taviz veren hep bayan oluyor.
Erkek niye üzülmesin ama biz üzülelim olmaz öyle evlilik iki kişilik yeri gelecek erkek de üzülecek yapmayın böyle çok yıpranırsınız.

Öyle aman aman misafir agirlamadim ama geçenlerde kv elti yatılı misafirdi. Evde çok temizlik yapamadığım için kaç gün önceden başladım gelmeden bir gun öncede kofte vs yoğurdum yine ev is yaptım. Gerçekten zor ve yorucu evde misafir ağırlamak bir de bunu sürekli yasamak daha zordur..istemiyorsanız uygun dille söyleyin.

Bu aşamaya nasıl gelinmiş?
akşamın bir vakti cümbür cemaat toplanıp yemeğe çaya geliyor.
Demekki ne eşiniz ne ailesi sizden çekinmiyor.
Biri bir yerde toplanacaksa o kayınvalidenin evi olur.
Beleş yemek var yer misin olayı yapıyor bütün aile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…