- 12 Kasım 2021
- 263
- 483
- 18
- Konu Sahibi nevayildirim
-
Birlikte mi yasıyorsunuz ne istiyor mesela?Eltim de doğum yaptığı için ilk torunu verdiği için şu an her istediği her an olsun istiyor bi ortamda bir şey yaptırılacaksa sadece ben yapıyorum işten her şeyden kaçıyor çok yoruluyorum
Aynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şeyBirlikte mi yasıyorsunuz ne istiyor mesela?
Evime geliyorlarOldukları ortamlara gitmemeye çalış ders çalışıyosun zaten tepene çıkartırsan indiremezsin canım
Size emredilen her işi itiraz etmeden yapıyosunuz, eşinize de söylemek istemiyosunuz. Ee ne gibi bir çözüm istiyosunuz
Aynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şeyAynı evde mi yaşıyorsunuz
Aynı apartmandayız yeme içme çoğu zaman bizde gece yarısı birden çaya gelmeler topluca vs her şey
doğurduktan sonra daha da arttı istekleri oturmaya gelmeler falanyalnız bu elti dogurduktan sonra mı böyle oldu sanki aynı yerde ic ice olunca bu hep var gibi ve eltim yapsın yapmasın ben istemezdim.
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi buResmen beni anlatmışsınız diyebilirim. Öncelikle kendiniz herkesten daha değerlisiniz. Hayır demeyi öğrenmezsen ezilen hep sen olursun. Ayrıca eşine yansıtmayın iyi gelin de olmuyorsun. Gerektiği yerde konuşman lazım. Ben son 1 aydır öyle yapıyorum ve mesafe de koydum. Asla saygıyı bozmadan hayır demeyi öğrenin. Çizginiz olmazsa kimse size saygı duymaz. Ayrıca şunu unutmayın iyi gelin diye bişey yok.
Onlar gelmeden siz gidindoğurduktan sonra daha da arttı istekleri oturmaya gelmeler falan
Böyle devam ederse mecbur kalacağımYani kadın yapmak istemiyor yapmıyor siz kocanizdan korktuğunuz için yapıyorsunuz burda suçlu elti değil kocanız ve kocaniza karşı duramayan siz oluyorsunuz . Kadınlar daha güçsüz görünüyor gözünüze ondan batıyor . Cesaretiniz varsa kocanızla konuşun
Rica ederim umarım uygularsınız :)Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu
Haklısınız..Size emredilen her işi itiraz etmeden yapıyosunuz, eşinize de söylemiyosunuz. Şikayetlerinizi ne kendiniz ne eşinizin dile getirmesini istemiyosunuz.
Ee ne gibi bir çözüm istiyosunuz? İdare edin diyelim madem ne diyebiliriz ki
Mecbur kalacak birşey yok siz birinin hizmetçisi misiniz? Kendinize bir bakın değersiz misiniz? Evde müsait olmadığınızı ders çalıştığınızı söyleyin eşinizle kendinize sofra kurun ince haftada bir gidin zamanla arttırın süreleri insanlara hayır diyeceksiniz . Ama ben korkuyorum kocasız kalmaktan ben eltime de annesine de hizmet ederim diyorsanız devam edinBöyle devam ederse mecbur kalacağım
Ben hayır diyemeyen biriyim problemim bu işte yenemiyorum bu özelliğimi bi türlüMecbur kalacak birşey yok siz birinin hizmetçisi misiniz? Kendinize bir bakın değersiz misiniz? Evde müsait olmadığınızı ders çalıştığınızı söyleyin eşinizle kendinize sofra kurun ince haftada bir gidin zamanla arttırın süreleri insanlara hayır diyeceksiniz . Ama ben korkuyorum kocasız kalmaktan ben eltime de annesine de hizmet ederim diyorsanız devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?