Eltimin gözü eşimde mi acaba?

Eşim arkadan ilişki istemiyom günah bak dedim zaten tuvaletimi tutamıyordum artık tedavi gördüm ondan beri yapmıyo zaten. Hafta da bı kere yikaniyo dışını fırçalıyo artık
Dayağı tecavüzü bıraktı, haftada bir yıkanıyor, çalışmıyor halen ama olsun buna da şükür. Kessin atlarlar üstüne kocanın, kessin. Tut koy kafese kapmasınlar aman diyim.

Merhaba; eşiniz kibarca iki hareket sergiledi diye mi bu düşünceniz? Normalde bu şekilde kibar biri değil de bu hareketleri eşinize mi yakistiramadiniz; anlamadım ki ben.

Haftada bir mi? Oh oh Kadir Ezildi görse madalya takar bu titizliğe!
Haftada bir? Öyk. O ne ya, kundaktaki bebek bile daha çok yıkanıyor sjsjsjs. Dişini de haftada bir fırçalıyor dimi? Allah'ım deliriyorum. Bak, kadın kakasını tutamaz hale gelince anal ilişkiden de feragat etmiş, ideal irkik resmen. Gıskanmayın fesatlar sizi.

Anüs tutmayınca, orta yere, kucağına bırakmasın diyedir o; Şişli Etfal’de kakasını ortaya yapıp bırakan teyzeyi bildin mi?

Ne haftada biri ayol, hiç fırçalamıyordur o adam.
Çok canım acıyordu yazmış önceki konusuna. Bence de anal ilişkiden ötürü dışkısını tutamaz hale gelmiş.
Daha da feragat etmese, bu gidişle vajinal ilişkiden de olurdu ondan feragat etmiştir bence.

Ay bunlar tabi lavman nedir mikrop nedir, ön hazırlık nedir bilmez, tüüüü dedi mi adam, tamam. İnsanın içi yırtılır enfeksiyon kapar, canından olacakmış kadın 3 kuruşluk zevk uğruna.

Ay bunlar tabi lavman nedir mikrop nedir, ön hazırlık nedir bilmez, tüüüü dedi mi adam, tamam. İnsanın içi yırtılır enfeksiyon kapar, canından olacakmış kadın 3 kuruşluk zevk uğruna.
Kadın zorla diyor Katip, hazırlık diyorsun sen. Yırtıklar bile en hafif senaryo resmen. Kıt sağlık bilgimle ben bile hesap edebiliyorum, okuduğum bölümün sağlıkla uzaktan yakından alakası yok. İnsanlar bedenlerini nasıl böyle hor kullanabiliyor, anlamıyorum.

İnsanlar değişebilir senin koca değişmez. Bak mecburum desen, gidecek yerim yok desen sadece, anlarız. Ya utanmadın mı şu herifi kıskanırken? Eltinin değil, senin şekilsiz kocanın gözü var. Bunu da kabulleniver artık, sen neleri kabul ettin affettin, bu mu zoruna gidiyor da ona buna suç yakıştırıyorsun?

Hayır desin ya, zaten her türlü dayağı yiyormuş, bari kendini korurken yesin.

Ben ilkokul mezunuyum okumadim 18 yaşındada evlendim kendimi geliştiremedim okumam yazmam da tam iyi değil burada yazan olmuş onlara cevab olsun konu yalan değil etrafınızda yok diue yalan mı oluyo ben yaşadığımı biliyom. Herkez şanslı olmayabiliyo başka çarem olmadığı için eşime katlanıyom kendimi kandırıyom işte oğlum için düzenli tedaviye ihtiyaçi var eşimde geçmişi unutalım ilk evlendiğimiz zamanlara dönelim dedi tam olmasada oleyiz şimdi. Yazanlar olmuş evet oyuzden tutamıyom tuvaletimi döve döve yapıyordu çünkü bağırirsam daha çok dövüyodu

Peki bunun için nasıl bir tedavi görüyorsunuz, ameliyat mı olacaksınız? Yani tuvaleti bırakacak seviyedeyse, ne kadar süre fiili livataya maruz kaldınız? Bunun olması mı gerekiyordu tecavüzden vazgeçmesi için? Bu adam değişmez, değişmedi de, üzgünüm

bu kadınlara ev iş imkanı sağlansa keşke malumlar yerine .malumların kim olduklarını ban sebebi ile yazamayacağım.çok üzüldüm konu sahibine

Bunun neresinde eltinizin gözü

bu kadınlara ev iş imkanı sağlansa keşke malumlar yerine .malumların kim olduklarını ban sebebi ile yazamayacağım.çok üzüldüm konu sahibine
Evet, hayatı çok zor. Fizyolojik ve psikolojik şiddete maruz kalmış ve içinde bulunduğu bağlamda eli kolu bir yerde bağlı. Kaç oradan gerekirse konfeksiyona gir, temizlik yap da diyemiyoruz, çocuğu da engelli doğru anladıysam. Ailesi zaten yanında değil. Hayatı trajik;ama konuya istinaden böyle bir herifte milletin gözü olduğunu sanması da trajikomik.

Evde iş imkanı ve barınma imkanı sağlansa keşke. Kadın kendini bu tecavüzcü sapıktan kurtarır.

gün içinde belki de bu sapıklarla bilmeden sohbetler ediyoruz alışveriş yapıyoruz bunlardan ya da eve tamirat için çağırıyoruz.çocuklarımız karşılaşıyor.düşününce ne kadar ürkütücü.enseste uğrayan çocuklarımız bile saklıyor çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…